reklama
Zuzanka znaczy sie, ze moje lozysko jest nisko polozone i tym sposobem wyklucza sie porod sn. Ani drgnie w sensie, ze ginka mi mowila, ze moze sie podniesc, na co mialam nadzieje, a tu nic. Ani milimetra.
Muma, wlasnie mi dzis powiedziala, ze chyba juz nie podniesie sie...i jakbym zaczela plamic, to mam natychmiast sie zglosic.
Basenu zakazala kategorycznie. I wysilku.
Muma, wlasnie mi dzis powiedziala, ze chyba juz nie podniesie sie...i jakbym zaczela plamic, to mam natychmiast sie zglosic.
Basenu zakazala kategorycznie. I wysilku.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k ja też ostatnio ryczę jak bóbr co ja zawsze twardziel byłam i nie beczałam nawet jak się biłam z kimś :-) bo byłam nastolatką strasznie zadziorną
a jak widzę maluchy takie małe w wózku to bardziej na płacz mnie bierze
ehh ,to ja nie wiem co to będzie jak sama będę rodzić albo dowiem się że jestem w ciąży albo jak zadzwonią z OA ,będę ryczeć z tydzień 

Gatto a może tak jak Muma pisze coś się ruszy ,oby kochana ,bo naturalnie chyba lepiej rodzić ,w sumie to nie wiem tak myślę
no i kochana nie przemęczaj się w takim układzie i nie forsuj się.

Gatto a może tak jak Muma pisze coś się ruszy ,oby kochana ,bo naturalnie chyba lepiej rodzić ,w sumie to nie wiem tak myślę

Bylam na ginkowizytacji i lozysko ani drgnie, wiec jakos w 38tc mi zrobia cesarke. Tyle z niusow. Nie powiem, ze jestem zachwycona tym faktem, ale coz mam poczac.
Gatto, Kochana teraz to tylko odpoczynek i relaksik. Książeczka, pilot czy laptop.
Ściskam Ciebie mocno.
Ja mam wizytę dzisiaj o 19:00 i też jestem ciekawa co mi lekarz powie.
Eh...
Zuzanko jestem pewna ze sie poplaczesz!!! Kazdy kto jest choc troche wrazliwy by sie poplakal, a my razem z Toba, przynajmniej ja na bank!!
Tez sobie mysle, ze jak zobacze Gattinke to sie poplacze, juz zwariowalam na jej punkcie, a co to dalej bedzie??
Ja tez mysle, ze porod sn jest lepszy...zobaczymy jak to dalej bedzie, next wizyta za niecale 3 tyg.

Ja tez mysle, ze porod sn jest lepszy...zobaczymy jak to dalej bedzie, next wizyta za niecale 3 tyg.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto to na bank ;-) no to może na kolejnej będzie dobrze i coś się ruszy
My dzisiaj idziemy na urodziny mojej byłej szefowej ,ale się z nimi zaprzyjaźniliśmy ,to tacy sami wariaci jak My i kupiłam jej zawieszkę na bransoletkę pandory bo ma z literką jej imienia myślicie że fajny prezent ?
Charms srebrne i złote | PANDORA bo nie wiem sama czy ok ?

My dzisiaj idziemy na urodziny mojej byłej szefowej ,ale się z nimi zaprzyjaźniliśmy ,to tacy sami wariaci jak My i kupiłam jej zawieszkę na bransoletkę pandory bo ma z literką jej imienia myślicie że fajny prezent ?
Charms srebrne i złote | PANDORA bo nie wiem sama czy ok ?
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no ona ma pandory bransoletkę i dlatego pomyślałam,że będzie fajny i trafiony prezent ;-)
a ja dzisiaj jakaś wzdęta brzuch mi wywaliło jakbym była w 5 miesiącu

a ja dzisiaj jakaś wzdęta brzuch mi wywaliło jakbym była w 5 miesiącu

kok.o
Fanka BB :)
eloooo babolki:-)
Pisze do Was ...z pracy

Zataszczyłam dzisiaj w poludnie swoje brzuszysko do pracy i sie zasiedziałam
Kurcze, wszyscy zadziwieni jaka sie wielka zrobiłam
nawet usłyszalam pytanie, czy to bliźniaki
Gatto no nie martw sie, jak musi być cc to musi i już
tak w Twoim przypadku jest bezpieczniej, niech Muma na pocieszenie poopowiada Ci jeszcze o zaletach cc
:-)
aaronka &&& za wizyte
zuza ucałuj dzieciaki (yyyy a bedziesz za Mikołaja przebrana? ;-)
)
....dobra, zbieram sie, czas sie dotaszczyc do domu;-)
papa
Pisze do Was ...z pracy

Zataszczyłam dzisiaj w poludnie swoje brzuszysko do pracy i sie zasiedziałam

Gatto no nie martw sie, jak musi być cc to musi i już

aaronka &&& za wizyte
zuza ucałuj dzieciaki (yyyy a bedziesz za Mikołaja przebrana? ;-)

....dobra, zbieram sie, czas sie dotaszczyc do domu;-)
papa
reklama