reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dobra, juz eM mnie dotransportował do domu;-):-)
ha! znalazły sie moje cyckonosze!:-D Listonosz zostawił paczke u sasiadki, nic nikomu nie powiedział, na poczcie nie wiedzieli u której a zadna sasiadka sie nie przyznała:baffled:. Dzisiaj poszedl do niej, odebrał paczke i wsadził mi do skrzynki (jest niewielka)... no i powiedzcie, gdzie tu sens, gdzie logika??:confused: Nie mogł tak od razu?:baffled:
Muma weź moze przejdź sie po sąsiadkach, moze któraś w Twoich gaciach wyszczuplających teraz pogina?;-):-D
katiuszka rozmiar dobry;-)

Kok.o co za bezczelna sasiadka!!:wściekła/y::wściekła/y:

Muma tak jak radzi Kok.o ty sie lepiej po sasiadach przejdz i zrob przesluchanie najlepiej:tak:

Dziewczyny ciezarowki czy wy tez jestescie takie BOMBY HORMONALNE??? no wszystko mnie wkurza potrojnie, albo do kwadratu. Nie wiem kiedy to sie skonczy:confused:

eeee nieee..nie wydaje mi sie, zebym jakas choleryczka sie zrobiła:-p ale troche łatwiej sie rozklejam i....gapie sie na dzieci w autobusach/tramwajach:confused::baffled: (u mnie to nowość;-):-p)

hmmm..to raczej powszechne zjawisko ;-):-D
jak Cie wkur...i to przeciez mozesz dobitniej powiedziec, zeby sie nie wpierniczała w Wasze sprawy...a potem zwal ten wybuch na hormony;-)

hello :-)
a ja tradycyjnie..wpadam listę podpisać i od razu na łóżko. Dopiero wróciłam do domu:szok: Prosto po pracy pojechałam robić te gołąbki i dosłownie 10 min temu wróciłam!!! Szwagier przygotował składniki na farsz, ja miałam wymieszać wszystko, doprawić no i zawiajać. On miał mi liście sparzać...ale w między czasie raczył się piwkami i w rezultacie ja zrobiłam wszystko, a teraz wieczorem, jak mój M. po mnie przyjechał, to szwagier był nie za bardzo kontaktowy już:baffled: Jego żona przyszła z pracy i nawet nie miała jak go opierniczyć, bo i tak nic z tego nie wiedział...jutro pewnie będzie się zastanawiał czy skończylismy te gołąbki, ile ich wyszło itd:-) Narobiłam 48 szt., ale olbrzymie gołębie wyszły, bo ogromniaste kapusty kupiliśmy. Ostatni raz taka akcja...ledwo żyję, a nogi to mi do doopy wchodzą:angry: Kolejne gołąbki to będzie już teściowa robiła jak do nas przyjedzie.
Nie wiem co tu się dziś działo, jak się położę to poczytam. Doczytałam tylko, że kok.o dostała staniki. Nooo listonoszowi jednaksię nie spodobały;-) albo skubnął je dla jakieś swojej "pani", a że się chłop nie zna, to pomyślał..stanik to stanik, a babka jak zobaczyła, ze to do karmienia, to pewnie w łeb dostał i kazała oddać;-):-D:-) Czyli kok.o kupowałaś na taki rozmiar jaki teraz nosisz, tak? yyyy ale Ty masz do porodu lada chwila...ja jeszcze trochę...Kurka, ale zniżkę mam do końca weekendu:baffled: to co? kupować?
Gatto u mnie to na odwrót:tak: jakaś spokojniejsza się zrobiłam, mniej wybuchowa...jak mam jakieś emocje to tylko związane z ciaży i prawidłowym jej przebiegiem, tylko na tym polu się martwię (czasem), ale żeby się wkurzała:confused: to nie...a wręcz przeciwnie...
Oki, idę na łóżko poczytać, bo nawet jakbym chciała coś napisać, to nie wiem co której:confused: to do później...chyba, że mnie sen zmoży (wreszcie!!!!) to odezwę się jutro:tak:

katiuszka no cięzko doradzić. Ale tak se myśle, ze (.)(.) rosną najbardziej w I trymestrze, potem chyba juz nie albo niewiele... Moze kup. Wybierz tylko miekki, bez fiszbinów (bo cholerstwo potrafi ucisnąć i zastój czy zapalenie piersi gotowe). No i nie kupuj bardzo ciasnego, bo wkładki laktacyjne trza jeszcze tam zmieścic:happy2:

reklama
Katiuszka tez bym chyba kupowala na aktualne cyce lub rozmiar wiekszy, bo jednak moze specznieja przed porodem:tak: a tobie w sumie brakuje jeszcze jakies 2 miechy.

Do góry