reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No juz bym mogła coś skrobnąć!!kok.o nasza!!bo my tu jak na szpileczkach...!!!Ja ziółka mam zakupione od bodajże czerwac,lub lipca...i tak sobie leżą w reklamówce,nie zaczęte!!:no:

reklama
wogóle czy jak bromka biore to czy cokoliwek tego typu moge brac??!!oto jest pytanie!!a dr.nie chce pytac o takie rzeczy...bo oni rózny stosunek do tego typu rzeczy mają:sorry2:...wiec tak sobie leżą!!

Hej, ja tez czekam co u naszej Pani Kok.o -spoko.

Gatto -ja za wloskie zarcie dalabym sie oskubac!!!Uwielbiam je!!!
A wloskie lody to moglabym jesc od rana do wieczora.
Mam kolezanki z Rzymu i jedna, ktora urodzona jest w Belgii ale wyprowadzila sie do chlopaka na Sycylie-wlasnie dowiedziawszy sie, ze wyszla u mnie taka sprawa, tym bardziej mnie zaprasza.
Ja chetnie bym poleciala-ale eM bedzie pewnie sie stawial, nie ma chyba zaufania do mnie po trosze i chyba tez do tych meskich Italiani, ktorzy musze przyznac sa niczego sobie. ;-)

Musze zaczac go "urabiac" a moze polecialby ze mna? Choc w styczniu i lutym bedzie mial wiele wyjazdow na targi w Niemczech.

Musze pomyslec;-)

wogóle czy jak bromka biore to czy cokoliwek tego typu moge brac??!!oto jest pytanie!!a dr.nie chce pytac o takie rzeczy...bo oni rózny stosunek do tego typu rzeczy mają:sorry2:...wiec tak sobie leżą!!
wiem, wiem...tak tylko się śmieję, bo fajnie to zabrzmiało:-D
Ty, kasica, ani@k przecież brała bromka i piła ziółka!!!! może to jest sposób?

Aleksis ja też uwielbiam włoskie jedzenie!!! oj ...te makarony,pizze....Niedawno byłam z dziewczynami we włoskiej restauracji, zamówiłam sobie tagiatelle al'e mamma Terresa:tak:nie miałam za bardzo pojęcia co mi podadzą, coś tam wyczytałam ze składników i było pycha!!! ale taki wielki talerz, że myślałam, że pęknę!!!:tak:

Ostatnia edycja:
pewnie to zadziałało;-)bromek +zioło!!!;-)...a wogóle od którego dc sie pije tą mieszankę?????:sorry2:i do którego dc?:sorry2:bo pojecia żadnego nie mam o tym...aaa i jak długo można to pic???:sorry2:piszcie informację.....może odważę się i spróbuje......

Ostatnia edycja:
pewnie to zadziałało;-)bromek +zioło!!!;-)...a wogóle od którego dc sie pije tą mieszankę?????:sorry2:i do którego dc?:sorry2:bo pojecia żadnego nie mam o tym...aaa i jak długo można to pic???:sorry2:piszcie informację.....może odważę się i spróbuje......

kasica masz szczęście, że kok.o rodzi, bo byś ochrzan dostała, bo przecież dokładnie Ci pisała coi jak:tak: mieszankę pijesz od pierwszego dnia cyklu przez kolejne 3 cykle, potem przerwa - z tym, że nikt nie pamiętał czy miesięczna czy dłuższa- ja obstawiam miesięczną i potem znowu kolejne 3 miesiące.

reklama
Do góry