reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
No juz bym mogła coś skrobnąć!!kok.o nasza!!bo my tu jak na szpileczkach...!!!Ja ziółka mam zakupione od bodajże czerwac,lub lipca...i tak sobie leżą w reklamówce,nie zaczęte!!![]()
Nooo kasica masz nadzieję, że zadziałają leżąc w reklamówce?

Aleksis1
Hej, ja tez czekam co u naszej Pani Kok.o -spoko.
Gatto -ja za wloskie zarcie dalabym sie oskubac!!!Uwielbiam je!!!
A wloskie lody to moglabym jesc od rana do wieczora.
Mam kolezanki z Rzymu i jedna, ktora urodzona jest w Belgii ale wyprowadzila sie do chlopaka na Sycylie-wlasnie dowiedziawszy sie, ze wyszla u mnie taka sprawa, tym bardziej mnie zaprasza.
Ja chetnie bym poleciala-ale eM bedzie pewnie sie stawial, nie ma chyba zaufania do mnie po trosze i chyba tez do tych meskich Italiani, ktorzy musze przyznac sa niczego sobie. ;-)
Musze zaczac go "urabiac" a moze polecialby ze mna? Choc w styczniu i lutym bedzie mial wiele wyjazdow na targi w Niemczech.
Musze pomyslec;-)
Gatto -ja za wloskie zarcie dalabym sie oskubac!!!Uwielbiam je!!!
A wloskie lody to moglabym jesc od rana do wieczora.
Mam kolezanki z Rzymu i jedna, ktora urodzona jest w Belgii ale wyprowadzila sie do chlopaka na Sycylie-wlasnie dowiedziawszy sie, ze wyszla u mnie taka sprawa, tym bardziej mnie zaprasza.
Ja chetnie bym poleciala-ale eM bedzie pewnie sie stawial, nie ma chyba zaufania do mnie po trosze i chyba tez do tych meskich Italiani, ktorzy musze przyznac sa niczego sobie. ;-)
Musze zaczac go "urabiac" a moze polecialby ze mna? Choc w styczniu i lutym bedzie mial wiele wyjazdow na targi w Niemczech.
Musze pomyslec;-)
katiuszka79
wiem, wiem...tak tylko się śmieję, bo fajnie to zabrzmiałowogóle czy jak bromka biore to czy cokoliwek tego typu moge brac??!!oto jest pytanie!!a dr.nie chce pytac o takie rzeczy...bo oni rózny stosunek do tego typu rzeczy mają...wiec tak sobie leżą!!

Ty, kasica, ani@k przecież brała bromka i piła ziółka!!!! może to jest sposób?
Aleksis ja też uwielbiam włoskie jedzenie!!! oj ...te makarony,pizze....Niedawno byłam z dziewczynami we włoskiej restauracji, zamówiłam sobie tagiatelle al'e mamma Terresa

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
chyba każda czeka na info z niecierpliwością na wieści o kok.o i Ewuni 

pewnie to zadziałało;-)bromek +zioło!!!;-)...a wogóle od którego dc sie pije tą mieszankę?????
i do którego dc?
bo pojecia żadnego nie mam o tym...aaa i jak długo można to pic???
piszcie informację.....może odważę się i spróbuje......

Ostatnia edycja:
katiuszka79
chyba każda czeka na info z niecierpliwością na wieści o kok.o i Ewuni![]()
pewnie tak!!! już dawno w piątkowy wieczór nie było nas tyle na BB

kurcze...mogłaby coś skrobnąć

katiuszka79
pewnie to zadziałało;-)bromek +zioło!!!;-)...a wogóle od którego dc sie pije tą mieszankę?????i do którego dc?
bo pojecia żadnego nie mam o tym...aaa i jak długo można to pic???
piszcie informację.....może odważę się i spróbuje......
kasica masz szczęście, że kok.o rodzi, bo byś ochrzan dostała, bo przecież dokładnie Ci pisała coi jak

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe katiuszka masz rację ,nie było dawno w piatkowy wieczór takiego zamieszania ;-)