Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No juz bym mogła coś skrobnąć!!kok.o nasza!!bo my tu jak na szpileczkach...!!!Ja ziółka mam zakupione od bodajże czerwac,lub lipca...i tak sobie leżą w reklamówce,nie zaczęte!!![]()
;-)wiem, wiem...tak tylko się śmieję, bo fajnie to zabrzmiałowogóle czy jak bromka biore to czy cokoliwek tego typu moge brac??!!oto jest pytanie!!a dr.nie chce pytac o takie rzeczy...bo oni rózny stosunek do tego typu rzeczy mają...wiec tak sobie leżą!!
nie miałam za bardzo pojęcia co mi podadzą, coś tam wyczytałam ze składników i było pycha!!! ale taki wielki talerz, że myślałam, że pęknę!!!
chyba każda czeka na info z niecierpliwością na wieści o kok.o i Ewuni![]()

pewnie to zadziałało;-)bromek +zioło!!!;-)...a wogóle od którego dc sie pije tą mieszankę?????i do którego dc?
bo pojecia żadnego nie mam o tym...aaa i jak długo można to pic???
piszcie informację.....może odważę się i spróbuje......
mieszankę pijesz od pierwszego dnia cyklu przez kolejne 3 cykle, potem przerwa - z tym, że nikt nie pamiętał czy miesięczna czy dłuższa- ja obstawiam miesięczną i potem znowu kolejne 3 miesiące.