Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No juz bym mogła coś skrobnąć!!kok.o nasza!!bo my tu jak na szpileczkach...!!!Ja ziółka mam zakupione od bodajże czerwac,lub lipca...i tak sobie leżą w reklamówce,nie zaczęte!!![]()
;-)wiem, wiem...tak tylko się śmieję, bo fajnie to zabrzmiałowogóle czy jak bromka biore to czy cokoliwek tego typu moge brac??!!oto jest pytanie!!a dr.nie chce pytac o takie rzeczy...bo oni rózny stosunek do tego typu rzeczy mają...wiec tak sobie leżą!!
nie miałam za bardzo pojęcia co mi podadzą, coś tam wyczytałam ze składników i było pycha!!! ale taki wielki talerz, że myślałam, że pęknę!!!
chyba każda czeka na info z niecierpliwością na wieści o kok.o i Ewuni![]()

pewnie to zadziałało;-)bromek +zioło!!!;-)...a wogóle od którego dc sie pije tą mieszankę?????i do którego dc?
bo pojecia żadnego nie mam o tym...aaa i jak długo można to pic???
piszcie informację.....może odważę się i spróbuje......
mieszankę pijesz od pierwszego dnia cyklu przez kolejne 3 cykle, potem przerwa - z tym, że nikt nie pamiętał czy miesięczna czy dłuższa- ja obstawiam miesięczną i potem znowu kolejne 3 miesiące.