reklama
Aleksis1
Fanka BB :)
Jezdem znowu:-)
Wlasnie znalazlam na "pieluszce" brutane plamy, wiec zaczyna sie krwawienie, taka mam nadzieje.
Juz tak nie boli, przynajmiej moge chodzic, ale kluje w jajnikach i jakby w d.. tez He he
Staram sie to wziac na klate, bo co mi zostalo?
Ale dziwny los- dokladnie 4 grudnia oglosilam Wam dobra nowine, a dzis 4 styczen i jest niestety smutne zakonczenie mojej ciazy.
Trzymajcie kciuki, aby wszystko sie dobrze u mnie skonczylo i abym w przyszlym tygodniu mogla sie wreszcie wziasc za mycie okien i pranie firan i zaslon
Jestem z twardego drewna, w koncu taka mieszanka slasko-polska-ukrainska, wiec nie ma bata
Czuje, ze nadchodza wreszcze dobre i tluste czasy!!!
WIOSNA NASZA!!!
KOK.O -prosimy o relacje, bo sie zamartwiamy. kciukasy
Wlasnie znalazlam na "pieluszce" brutane plamy, wiec zaczyna sie krwawienie, taka mam nadzieje.
Juz tak nie boli, przynajmiej moge chodzic, ale kluje w jajnikach i jakby w d.. tez He he
Staram sie to wziac na klate, bo co mi zostalo?
Ale dziwny los- dokladnie 4 grudnia oglosilam Wam dobra nowine, a dzis 4 styczen i jest niestety smutne zakonczenie mojej ciazy.
Trzymajcie kciuki, aby wszystko sie dobrze u mnie skonczylo i abym w przyszlym tygodniu mogla sie wreszcie wziasc za mycie okien i pranie firan i zaslon

Jestem z twardego drewna, w koncu taka mieszanka slasko-polska-ukrainska, wiec nie ma bata
Czuje, ze nadchodza wreszcze dobre i tluste czasy!!!
WIOSNA NASZA!!!
KOK.O -prosimy o relacje, bo sie zamartwiamy. kciukasy
Ahoj kobitki:-)
Ja już w pracy
Pierwsze zaglądniecie tu zrobiłam o 5.20 
Kok.o napisz co tam u was bom strasznie zniecierpliwiona
Aleksis nasza twarda dziewczyna
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
I oczywiście że Wiosna Będzie Nasza
Pozdrawiam z jeszcze zaciemnionego i wietrznego wschodu
Ja już w pracy

Kok.o napisz co tam u was bom strasznie zniecierpliwiona

Aleksis nasza twarda dziewczyna

I oczywiście że Wiosna Będzie Nasza
Pozdrawiam z jeszcze zaciemnionego i wietrznego wschodu
katiuszka79
hej!!!
I ja się zerwałam skoro świt, po ładnie przespanej nocce...wreszcie!!! A tu dalej nic nie wiadomo?!!!
kok.o no weź się zlituj!!! chcesz, żebyśmy posiwiały wszystkie na raz....Cholerka...zaczynam się denerwować...Mam nadzieję, że wszystko poszło...albo nadal idzie dobrze
ani@k Ty nic nie wiesz??? ciśnij ją, niech napisze choćby dwa słówka!!!
Aleksis trzymaj się Słońce!!! dobrze, że się samo oczyszcza...Przykro mi, że to tak boli...ale może to tylko takie początkowe skurcze, bóle? o potem już przestanie? Ściskam Cię mocno***
Aaaa i ja bym też radziła wyrwać się do Włoch. Bo później, jak zaraz zafasolkujesz, to tak szybko nigdzie się nie ruszysz
:-)
caterina Ty pracusiu
miłego dnia w pracy życzę!!! słyszalam wczoraj w tv, że faktycznie panuje teraz epidemia grypy i przychodnie pękają w szwach
A do tego wykryli przypadki świńskiej grypy
uważaj tam na siebie!!!!
Oki, zmykam do łóżka...oczywiście z lapotopem pod pachą;-):-)
I ja się zerwałam skoro świt, po ładnie przespanej nocce...wreszcie!!! A tu dalej nic nie wiadomo?!!!

kok.o no weź się zlituj!!! chcesz, żebyśmy posiwiały wszystkie na raz....Cholerka...zaczynam się denerwować...Mam nadzieję, że wszystko poszło...albo nadal idzie dobrze

ani@k Ty nic nie wiesz??? ciśnij ją, niech napisze choćby dwa słówka!!!
Aleksis trzymaj się Słońce!!! dobrze, że się samo oczyszcza...Przykro mi, że to tak boli...ale może to tylko takie początkowe skurcze, bóle? o potem już przestanie? Ściskam Cię mocno***
Aaaa i ja bym też radziła wyrwać się do Włoch. Bo później, jak zaraz zafasolkujesz, to tak szybko nigdzie się nie ruszysz

caterina Ty pracusiu

Oki, zmykam do łóżka...oczywiście z lapotopem pod pachą;-):-)
kasia.natka
dzień dobry
co z kok.o?????????????????????????????
co z kok.o?????????????????????????????
witam!!!!!!!!!!Aleksis...Ty wiesz,ze ja ciebie podziwiam bardzo,bardzo!!!jestes godnym przykładem do nasladowania!!!!twoje podejscie do walki o dziecko,o ten CUD!!To jest naprawde super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHANA BEDZIE DOBRZE!!!!:-)BEDZIEMY MAMUSIAMI,WSZYSTKIE STARACZKI!!!!:-)Muma...zioło jeszcze szczelnie zamkniete,oryginalnie leży!!
nic nie ruszałam od czasu jak je zakupiłam!!!
Ale pamiętam wasze insktrukcję-wsypac wszystkie zioła do wiekszego naczynia,wymieszac,co wieczór 1 łyżeczkę zaparzać zioł i pić.Dobrze pamiętam?????????????????????;-)tylko wiecie....ale teraz serio....te zioła jak w tej mieczce czy czyms tam beda to czyms je przykryc???
bo nie wiem??!!!No a kok.o to juz by mogła dac znac nam,bo czekamy i czekamy......:-)

reklama
katiuszka79
wow!!! ale pospałam
po porannej pobudce, wskoczyłam znowu pod kołderkę i niedawno dopiero wstałam. I dobrze...bo już wyglądałam jak zombi po tych nieprzespanych nocach
Kurcze...sama się zastanawiam czy nie napisać do niej...jak myślicie??? musimy się zebrać jakoś, bo głupio by było jakby każda z nas do niej napisała, nie? a tak to jedna to inaczej
To co? pisac do niej???

Kurcze...sama się zastanawiam czy nie napisać do niej...jak myślicie??? musimy się zebrać jakoś, bo głupio by było jakby każda z nas do niej napisała, nie? a tak to jedna to inaczej