reklama
cześć!!!!witaj Młoda28.:-)kciuki trzymam,zeby to była ciąża!!
ale tak jak dziewczyny pisała,test zrób w dniu spodziewanej @,myslę,ze wtedy bedzie najbardziej wiarygodny!!!!.Aleksis,i jak się dziś czujesz?????wiesz...wydaje mi się,ze macica samoistnie się oczyściła...z tego co opisałaś....ja,pamiętam jak w ostatniej ciąży byłąm to tez tak miałam....dr.powiedział,ze krwawienie za kilka dni się pojawi...no i tak było...i tez pamiętam,ze krwawienie było obfite i były takie tez skrzepy(sorki!!!!)ale potem jak usg robił,to wszystko samo się oczyściło!!!Wiec Aleksis myslę,ze u ciebie jest podobnie!!caterina i jak bierzecie tabsy??????przez ile dni macie je brac?????pisałaś,ze biseptol wam przepisał,tak?!1jak za przed ostatnim razem byliśmy u androloga,to Adamowi tez biseptol przepisał,2 rodzaje....słabszy i silniejszy....i potem jak zrobił wymaz to bakterii juz nie było:-)wiec chyba to ten biseptol pomógł...!!trzymam kciuki za szybkie wyleczenie !!!

Ostatnia edycja:
aaa no nie idziemy na ta impreze co kiedys wam pisałam...nie załatwił ten chłopak biletów.....no cóż szkoda!!!to miała byc za tydzien.!no ale mamy taka opcję,ze w sobote Adam wróci z nocki,przespi sie troche i jedziemy do tesciów.....tam Adam ma fajne kuzynki,fajne towarzystwo to wieczorkiem tez sobie pójdziemy do nich na imprezkę:-)i tez moze byc wesoło...no wiadomo,to nie to samo co bal...ale nic sie nie poradzi,hjak nie idziemy to nie idziemy i już!A w poniedziałek od tesciów prosto do warszawy pojedziemy do androloga....taki plan na nastepny tydzien mamy
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny ja z kawką pachnącą i świeżo z mieloną :-)
katiuszka,Gatto ale się zrobiło miło z tymi rzeczami dla dzieci , ja też wielbię te śpiworki ,bo wiem z doświadczenia ,że są dla dzieciaczków bardzo wygodne ;-) a mama śpi spokojnie ,że się dziecko nie rozkopało w nocy z kołderki
Aleksis tulę mocno :*****
Młoda nie spinaj się i nie wkręcaj nie ma co to dopiero Twój początek więc nie możesz się już za pierwszym razem świrować ,życzę abyś za 1 razem zaszła w ciążę &&&& ale poczekaj spokojnie do @ albo do wizyty poniedziałkowej
kasica i jak tam ścigasz Adama nocą :-)
katiuszka,Gatto ale się zrobiło miło z tymi rzeczami dla dzieci , ja też wielbię te śpiworki ,bo wiem z doświadczenia ,że są dla dzieciaczków bardzo wygodne ;-) a mama śpi spokojnie ,że się dziecko nie rozkopało w nocy z kołderki

Aleksis tulę mocno :*****
Młoda nie spinaj się i nie wkręcaj nie ma co to dopiero Twój początek więc nie możesz się już za pierwszym razem świrować ,życzę abyś za 1 razem zaszła w ciążę &&&& ale poczekaj spokojnie do @ albo do wizyty poniedziałkowej
kasica i jak tam ścigasz Adama nocą :-)
Muma
Fanka BB :)
Hejka :-)
Ja znów na szybko :-)
Młoda Witaj i trzymam kciuki - już były u nas takie przypadki , że ledwo któraś zajrzała a już była w ciąży
katiuszka , Gatto -Oluś (jak wcześniej Jula) jest poddany trzem straszliwym łóżkowym czynnikom tj: ochraniacz, spanie w głowie łóżka i kołderka
Moje dzieci są zimowe , do tego teraz mamy chłodno w sypialni (19-20 st) więc Olek śpi w pajacyku zawinięty w becik i nakryty do połowy kołderką. Mimo tego, że w dzień jest chłop ruchliwy to jednak nie wpełza pod kołdrę bo takie dzieci nie mają takich mocy;-) Moje na pewno nie 
W szafie wisi już śpiworek i lada dzień go w niego zapakuję ale i tak chyba narzucę jeszcze kołderkę bo mrozy idą przecież straszliwe.
Wcale nie jest przegrzany ani spocony, aaa i jeszcze ma skarpetki :-)
Aleksis ja też myślę, że to już.. I dobrze, że nie musiałaś brać tego paskudztwa ze skutkami ubocznymi..
Wiecie dziś śniła mi się kok.o - byłam u niej w szpitalu:-) Ewunia była wielka, większa od Olka i miała długie włosy i kiteczki zrobione
Ale w sumie miły sen, dzieci się już prawie bawiły. Aaaa i najlepsze, Ewunia była w pajacu niebieskim w jakieś pieski a kok.o w różowiutkiej słodziutkiej piżamce
Pozdrowienia dla Was Dziewczynki:-)
cdn.
Ja znów na szybko :-)
Młoda Witaj i trzymam kciuki - już były u nas takie przypadki , że ledwo któraś zajrzała a już była w ciąży

katiuszka , Gatto -Oluś (jak wcześniej Jula) jest poddany trzem straszliwym łóżkowym czynnikom tj: ochraniacz, spanie w głowie łóżka i kołderka

W szafie wisi już śpiworek i lada dzień go w niego zapakuję ale i tak chyba narzucę jeszcze kołderkę bo mrozy idą przecież straszliwe.
Wcale nie jest przegrzany ani spocony, aaa i jeszcze ma skarpetki :-)
Aleksis ja też myślę, że to już.. I dobrze, że nie musiałaś brać tego paskudztwa ze skutkami ubocznymi..
Wiecie dziś śniła mi się kok.o - byłam u niej w szpitalu:-) Ewunia była wielka, większa od Olka i miała długie włosy i kiteczki zrobione

cdn.
katiuszka79
dzień dobry Babeczki:-)
Witam się leżąc jeszcze w łóżeczku. O dziwo, spałam w nocy dość dobrze, czyżby bezsenność minęła???;-)ale o 4 rano obudził mnie ból żołądka, takie fale mdłości mnie przechodziły. To po tej mojej uczcie serowo-oliwkowo-piklowej
No wiem, że trochę choruję po occie...ale jakoś mi się zapomniało...no i trochę mnie wymęczyło. Julka chyba też, bo coś zbyt aktywny był jak na tę porę nocy. No ale już jest ok, zaraz zrobię sobie lekkie śniadanko i już całkiem będzie dobrze. 
Gatto wszystko zależy od tego jakiej grubości masz ten śpiworek. Wiadomo, jak gruby, to musisz lżej ubrać dzidzię, jak cienki - to grubiej
noo ale filozofię wymyśliłam
Myślę, że choć z jeden warto mieć.
kasica no weź nie opowiadaj, ze nic nie jest w stanie Adama obudzić....nie wierzę....Jak masz "te" dni, to nie ma wyproś!!! jabym go nawet zimną wodą oblała, żeby tylko się obudził;-):-) A tak na serio, no to szkoda, ze nie próbujecie...bakterie wyleczone, może by się udało
Szkoda, ze nie wypaliło z tym balem, ale skoro macie inną altwrnatywę, to ok
Ahaa a jak tam Twoje korzonki? nie boli już?
zuzanka cześć!!:-) weź mi podpowiedz co robisz dziś na obiad? Ty to masz zawsze fajne pomysły
Ja odkąd siedzę w domu, to dzień w dzień coś wymyślam i już mi się zasób moich dań wyczerpał
nooo taka kuchara ze mnie
jak nic nie wymyślę to zrobię żurek z jajkiem i kiełbasą
Na szczęście mój M. wszystko zjada, nooo oprócz makaronów...a żurek to by mógł jeść na okrągło
Witam się leżąc jeszcze w łóżeczku. O dziwo, spałam w nocy dość dobrze, czyżby bezsenność minęła???;-)ale o 4 rano obudził mnie ból żołądka, takie fale mdłości mnie przechodziły. To po tej mojej uczcie serowo-oliwkowo-piklowej

Gatto wszystko zależy od tego jakiej grubości masz ten śpiworek. Wiadomo, jak gruby, to musisz lżej ubrać dzidzię, jak cienki - to grubiej

kasica no weź nie opowiadaj, ze nic nie jest w stanie Adama obudzić....nie wierzę....Jak masz "te" dni, to nie ma wyproś!!! jabym go nawet zimną wodą oblała, żeby tylko się obudził;-):-) A tak na serio, no to szkoda, ze nie próbujecie...bakterie wyleczone, może by się udało

zuzanka cześć!!:-) weź mi podpowiedz co robisz dziś na obiad? Ty to masz zawsze fajne pomysły

Ostatnia edycja:
ale za to w ciagu dnia hahahahaNie,nie ścigam go nocą.....![]()

Zuzanko no pamietam, ze kiedys zapodawalas taka stronke z tymi spiworkami, kurcze......nawet moj eM wczoraj powiedzial, ze w takim ukladzie pasowaloby kupic. Kurcze, tylko drogie to jest

Muma
Co do żelaza jeszcze to ja brałam w III trymestrze bo miałam kiepskie wyniki ale warto brać przed cc bo potem tragicznie spada hemoglobina. Po zabiegu (jednym i drugim) miałam jakieś wartości jakby mnie wampir wyssał i w szpitalu podawali mi ich żelazo jakieś mocne i po powrocie do domu też brałam aż do badań.

reklama
juz nie bola mnie plecy...nieraz cos tam zakłuje troszkę,ale juz jest dobrze......katiuszka,kurcze,ja nie wiem czy to TE DNI juz są
dziś mam 10 dc.wiec nie wiem....... Dziewczyny Ostatnio coraz wiecej czytam o inseminacji....co jest potrzebne,jakie badania itd..no i oczywiscie kliniki.....