reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
cześć!!!!witaj Młoda28.:-)kciuki trzymam,zeby to była ciąża!!:tak:ale tak jak dziewczyny pisała,test zrób w dniu spodziewanej @,myslę,ze wtedy bedzie najbardziej wiarygodny!!!!.Aleksis,i jak się dziś czujesz?????wiesz...wydaje mi się,ze macica samoistnie się oczyściła...z tego co opisałaś....ja,pamiętam jak w ostatniej ciąży byłąm to tez tak miałam....dr.powiedział,ze krwawienie za kilka dni się pojawi...no i tak było...i tez pamiętam,ze krwawienie było obfite i były takie tez skrzepy(sorki!!!!)ale potem jak usg robił,to wszystko samo się oczyściło!!!Wiec Aleksis myslę,ze u ciebie jest podobnie!!caterina i jak bierzecie tabsy??????przez ile dni macie je brac?????pisałaś,ze biseptol wam przepisał,tak?!1jak za przed ostatnim razem byliśmy u androloga,to Adamowi tez biseptol przepisał,2 rodzaje....słabszy i silniejszy....i potem jak zrobił wymaz to bakterii juz nie było:-)wiec chyba to ten biseptol pomógł...!!trzymam kciuki za szybkie wyleczenie !!!

Ostatnia edycja:
aaa no nie idziemy na ta impreze co kiedys wam pisałam...nie załatwił ten chłopak biletów.....no cóż szkoda!!!to miała byc za tydzien.!no ale mamy taka opcję,ze w sobote Adam wróci z nocki,przespi sie troche i jedziemy do tesciów.....tam Adam ma fajne kuzynki,fajne towarzystwo to wieczorkiem tez sobie pójdziemy do nich na imprezkę:-)i tez moze byc wesoło...no wiadomo,to nie to samo co bal...ale nic sie nie poradzi,hjak nie idziemy to nie idziemy i już!A w poniedziałek od tesciów prosto do warszawy pojedziemy do androloga....taki plan na nastepny tydzien mamy

cześć dziewczyny ja z kawką pachnącą i świeżo z mieloną :-)

katiuszka,Gatto ale się zrobiło miło z tymi rzeczami dla dzieci , ja też wielbię te śpiworki ,bo wiem z doświadczenia ,że są dla dzieciaczków bardzo wygodne ;-) a mama śpi spokojnie ,że się dziecko nie rozkopało w nocy z kołderki :tak:

Aleksis tulę mocno :*****

Młoda nie spinaj się i nie wkręcaj nie ma co to dopiero Twój początek więc nie możesz się już za pierwszym razem świrować ,życzę abyś za 1 razem zaszła w ciążę &&&& ale poczekaj spokojnie do @ albo do wizyty poniedziałkowej

kasica i jak tam ścigasz Adama nocą :-)

Hejka :-)

Ja znów na szybko :-)

Młoda
Witaj i trzymam kciuki - już były u nas takie przypadki , że ledwo któraś zajrzała a już była w ciąży:tak:
katiuszka , Gatto -Oluś (jak wcześniej Jula) jest poddany trzem straszliwym łóżkowym czynnikom tj: ochraniacz, spanie w głowie łóżka i kołderka :-D Moje dzieci są zimowe , do tego teraz mamy chłodno w sypialni (19-20 st) więc Olek śpi w pajacyku zawinięty w becik i nakryty do połowy kołderką. Mimo tego, że w dzień jest chłop ruchliwy to jednak nie wpełza pod kołdrę bo takie dzieci nie mają takich mocy;-) Moje na pewno nie :tak:
W szafie wisi już śpiworek i lada dzień go w niego zapakuję ale i tak chyba narzucę jeszcze kołderkę bo mrozy idą przecież straszliwe.
Wcale nie jest przegrzany ani spocony, aaa i jeszcze ma skarpetki :-)

Aleksis ja też myślę, że to już.. I dobrze, że nie musiałaś brać tego paskudztwa ze skutkami ubocznymi..

Wiecie dziś śniła mi się kok.o - byłam u niej w szpitalu:-) Ewunia była wielka, większa od Olka i miała długie włosy i kiteczki zrobione:baffled: Ale w sumie miły sen, dzieci się już prawie bawiły. Aaaa i najlepsze, Ewunia była w pajacu niebieskim w jakieś pieski a kok.o w różowiutkiej słodziutkiej piżamce:tak: Pozdrowienia dla Was Dziewczynki:-)

cdn.

dzień dobry Babeczki:-)
Witam się leżąc jeszcze w łóżeczku. O dziwo, spałam w nocy dość dobrze, czyżby bezsenność minęła???;-)ale o 4 rano obudził mnie ból żołądka, takie fale mdłości mnie przechodziły. To po tej mojej uczcie serowo-oliwkowo-piklowej:baffled: No wiem, że trochę choruję po occie...ale jakoś mi się zapomniało...no i trochę mnie wymęczyło. Julka chyba też, bo coś zbyt aktywny był jak na tę porę nocy. No ale już jest ok, zaraz zrobię sobie lekkie śniadanko i już całkiem będzie dobrze. :tak:
Gatto wszystko zależy od tego jakiej grubości masz ten śpiworek. Wiadomo, jak gruby, to musisz lżej ubrać dzidzię, jak cienki - to grubiej:tak:noo ale filozofię wymyśliłam:-D Myślę, że choć z jeden warto mieć.
kasica no weź nie opowiadaj, ze nic nie jest w stanie Adama obudzić....nie wierzę....Jak masz "te" dni, to nie ma wyproś!!! jabym go nawet zimną wodą oblała, żeby tylko się obudził;-):-) A tak na serio, no to szkoda, ze nie próbujecie...bakterie wyleczone, może by się udało:baffled: Szkoda, ze nie wypaliło z tym balem, ale skoro macie inną altwrnatywę, to ok:tak: Ahaa a jak tam Twoje korzonki? nie boli już?
zuzanka cześć!!:-) weź mi podpowiedz co robisz dziś na obiad? Ty to masz zawsze fajne pomysły:tak: Ja odkąd siedzę w domu, to dzień w dzień coś wymyślam i już mi się zasób moich dań wyczerpał:baffled: nooo taka kuchara ze mnie:-p jak nic nie wymyślę to zrobię żurek z jajkiem i kiełbasą:sorry2: Na szczęście mój M. wszystko zjada, nooo oprócz makaronów...a żurek to by mógł jeść na okrągło:tak:

Ostatnia edycja:
Nie,nie ścigam go nocą.....:no:
ale za to w ciagu dnia hahahaha:-D

Zuzanko no pamietam, ze kiedys zapodawalas taka stronke z tymi spiworkami, kurcze......nawet moj eM wczoraj powiedzial, ze w takim ukladzie pasowaloby kupic. Kurcze, tylko drogie to jest:baffled: No ale jak mam na szali bezpieczenstwo wlasnego potomka to chyba warto:tak:

Co do żelaza jeszcze to ja brałam w III trymestrze bo miałam kiepskie wyniki ale warto brać przed cc bo potem tragicznie spada hemoglobina. Po zabiegu (jednym i drugim) miałam jakieś wartości jakby mnie wampir wyssał i w szpitalu podawali mi ich żelazo jakieś mocne i po powrocie do domu też brałam aż do badań.:tak:

reklama
juz nie bola mnie plecy...nieraz cos tam zakłuje troszkę,ale juz jest dobrze......katiuszka,kurcze,ja nie wiem czy to TE DNI juz są:sorry2:dziś mam 10 dc.wiec nie wiem....... Dziewczyny Ostatnio coraz wiecej czytam o inseminacji....co jest potrzebne,jakie badania itd..no i oczywiscie kliniki.....

Do góry