reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
widzę ,że dziewczyny macie zagadkę
a ja mam zachcianki i sama nie wiem na co mam chęć 

Muma
Fanka BB :)
:-):-)
Chciałam już życzyć miłego popołudnia ale muszę napisać ;-)
Wg mnie jeśli ktoś ma 6+1 to jest w siódmym tygodniu, jeśli 33+1 to w 34 tym
A liczy się tylko wg miesiączki :-)
Jutro będzie już serducho jak dzwon !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego wieczoru
Chciałam już życzyć miłego popołudnia ale muszę napisać ;-)
Wg mnie jeśli ktoś ma 6+1 to jest w siódmym tygodniu, jeśli 33+1 to w 34 tym

A liczy się tylko wg miesiączki :-)
Jutro będzie już serducho jak dzwon !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego wieczoru

Aleksis1
Hej,
ja juz po wizycie! Udalo sie- moja macica ladnie czysciutka jest!
Moj kochany lekarz dostal ode mnie dobre czerwone winko, wzielam z najwyzszej polki, bo zasluzyl. Pani z recepcji dostala czekoladki
Stwierdzil, ze teraz moze byc tylko lepiej i ze jest szansa na naturalne zajscie w ciaze. Doszedl do wniosku, ze po tej dawce hormonu moja szyjka macicy musiala sie otworzyc, a bardzo prawdopodobne, ze ona byla po prostu jakby scisnieta, zamknieta- a to wiadomo blokuje przejscie plemnikow. Tego na USG nie mozna niestety stwierdzic, jak ona sobie wyglada, czy jest ladniutka czy mniej;-)
Po 6 tygodniach mam przyjsc na badanie hormonow.
Facet dal mi nadzieje
Ja pije juz prosecco a potem winko hiszpanskie i bedziemy szamac kolacje
Ani@k- daj jutro znac od razu po wizycie i przygotuj sobie husteczki, bo bedziesz plakac ze szczescia!
ja juz po wizycie! Udalo sie- moja macica ladnie czysciutka jest!
Moj kochany lekarz dostal ode mnie dobre czerwone winko, wzielam z najwyzszej polki, bo zasluzyl. Pani z recepcji dostala czekoladki

Stwierdzil, ze teraz moze byc tylko lepiej i ze jest szansa na naturalne zajscie w ciaze. Doszedl do wniosku, ze po tej dawce hormonu moja szyjka macicy musiala sie otworzyc, a bardzo prawdopodobne, ze ona byla po prostu jakby scisnieta, zamknieta- a to wiadomo blokuje przejscie plemnikow. Tego na USG nie mozna niestety stwierdzic, jak ona sobie wyglada, czy jest ladniutka czy mniej;-)
Po 6 tygodniach mam przyjsc na badanie hormonow.
Facet dal mi nadzieje
Ja pije juz prosecco a potem winko hiszpanskie i bedziemy szamac kolacje
Ani@k- daj jutro znac od razu po wizycie i przygotuj sobie husteczki, bo bedziesz plakac ze szczescia!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Aleksis bardzo się cieszę z Twoich badań ,ja również mam nadzieję,że nie długo będziesz się cieszyć II ,wierzę w to !!!!
a ja zaczynam łapać dołka ,oj mam ciężki wieczór
:-(
a ja zaczynam łapać dołka ,oj mam ciężki wieczór

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a nie wiem Gatto to pewnie przed @ humorek wywołany hormonami 

katiuszka79
cześć Wam po krótkiej przerwie wywołanej popołudniową drzemką
Teraz wcinam łazanki i popijam herbatką rumiankową, w razie jakiś dolegliwości żołądkowych.
Aleksis super wieści!!! nie dziwię się, że jesteś taka zadowolona, że aż obdarowywujesz wszystkich dookoła:-) A te naturalne staranka to możesz zacząć tak od razu, rozumiem? ale fajnie!!!! trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzanka a nie masz tam w pobliżu jakieś dobrej cukierni? proponuję podskoczyć po super ciacho, z bitą śmietaną, z owocami czy bakaliami i mega wielkie przede wszystkim!!!!
do tego piwko...winko..co wolisz...Wpakuj się pod ciepły kocyk, puść sobie dobry film lub weź książkę i się relaksuj:-) nie przejmuj się humorkami przed @...może nie przyjdzie...;-)i te zachciewajki są z jakiegoś powodu???
Muma dzięki za wyjaśnienie!!! ja tak właśnie myślałam, czyli jestem w 37tc
:-)

Teraz wcinam łazanki i popijam herbatką rumiankową, w razie jakiś dolegliwości żołądkowych.
Aleksis super wieści!!! nie dziwię się, że jesteś taka zadowolona, że aż obdarowywujesz wszystkich dookoła:-) A te naturalne staranka to możesz zacząć tak od razu, rozumiem? ale fajnie!!!! trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzanka a nie masz tam w pobliżu jakieś dobrej cukierni? proponuję podskoczyć po super ciacho, z bitą śmietaną, z owocami czy bakaliami i mega wielkie przede wszystkim!!!!

Muma dzięki za wyjaśnienie!!! ja tak właśnie myślałam, czyli jestem w 37tc

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
dziękować ,dziękować dziewczyny ,
już dzisiaj katiuszka wykorzystałam i słodkości i dobry obiad i kocyk z dobrym filmem
hmmm i boli mnie brzuch!!!! oj dobra nie będę już narzekać ....przecież ja nie należę do narzekadełek 

:-(zaraz M przyjdzie to jemu pomiałcze 

już dzisiaj katiuszka wykorzystałam i słodkości i dobry obiad i kocyk z dobrym filmem