reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ani@k jaki kolor mebelków planujesz? do zielonego to i biały pasuje i brązowy, taki naturalny kolor drewna też. Ojjj jak bym sobie tak poszalała w takim pokoiku :sorry:a tak to bida...:baffled: ale spoko, myślałam, że będzie to gorzej wyglądało;-)

reklama
mebelki brązowe, właśnie coś na wzór 'drewna' bądź ciut ciemniejsze..

muszę się pochwalić.. od południa gdzieś męczyła mnie tak jakby kolka.. co się przewalałam na różne boki to myślałam ze nie wyrobię.. chodzenie nie pomagało.. leżenie, siedzenie.. teraz wiem ze to chyba wina jajek i sera żółtego które pożarłam na śniadanie :zawstydzona/y:
do tego cały czas coś po flakach mi latało.. wyczytałam w necie że taki ból to może być kolka i ze są ich dwa rodzaje, jedna jelitowa druga nie pamiętam :zawstydzona/y: jedna wywołana nieprawidłowym żarełkiem (jajo i ser żółty) druga moze mieć coś wspólnego z nerkami lub kamieniami.. i że tą z nieprawidłowej diety można 'wygonić' herbatką z kopru włoskiego, a że takiej nie miałam najadłam się kapusty z dużą ilością kopru i.. przeszło.. <jupi>:-)

Katiuszka dzieli nas dokładnie 30 tc :-)

ja chwilowo uciekam.. eM na chwilę chce kompa (już ja znam tą chwilę)

do później
buziaczki :****

a ja się po mądrze i powiem co Nam pani dr habilitowana powiedziała o spaniu dzieci w pokoju rodziców ,że od urodzin do przynajmniej 1,5 roku dziecko powinno spać z rodzicami bo to bardzo dobrze wpływa na jego rozwój emocjonalny ,psychiczny i takie tam :-) i ja jestem zwolenniczką spania dzieci obok a nawet razem :happy: może dlatego,że jestem już stara i dłuugo się staram i chcę je mieć blisko siebie ,bo każda ma inne myslenie i zrobi jak jej serce podpowiada i rozumek :tak:

Miłego wieczoru dziewczyny
ja uciekam leżeć bo mnie brzuchol dzisiaj daje we znaki ;-)

Katiuszka dzieli nas dokładnie 30 tc :-)

ja chwilowo uciekam.. eM na chwilę chce kompa (już ja znam tą chwilę)

do później
buziaczki :****

noo faktycznie:tak:ale mamy prosty rachunek:-)
Już sobie wyobrażam Twój dziecinny pokoik...śliczny będzie:tak:
zuzanka o widzisz!!! że aż tak długo zalecają to spanie razem z dzieckiem...to nie wiedziałam. Nie wiem jak to wyjdzie u nas, ale planuję tak może do roku, no zobaczymy...
I ja uciekam już! zgaga mnie cholerna dopadła:wściekła/y: Już nie wiem co robić!!! coli nie mam...z resztą o tej porze, to nie za dobry pomysł...migdały wyjadłam...popiję mleka, może mi zelży...:baffled:
Miłego wieczorka Kochane!!!

Katiuszka no u mnie jest inaczej, bo moj eM jest wlochem, wiec ja generalnie juz sie zadomowilam tutaj i jako tako "powrotu" nie planuje. Chyba, zeby cos sie podzialo, stracilibysmy prace obydwoje, to moze moi rodzice by nas przygarneli:-)
Oj Julek bedzie mial szope na glowie!! :-D:-D

Ani@k ja tez sobie ten pokoik wyobrazam, bedzie na pewno sliczny!!

Gatto no właśnie, Wy macie inaczej, a nas ciągnie i to coraz bardziej...No ale zobaczymy...może samo się jakoś rozstrzygnie:baffled:
Jeśli to faktycznie jest prawda, to Julek będzie jak małpolud!!! taki owłosiony:szok: no przecież umęczy mnie ta zgaga!!!!:angry:

hej !!kiepski ma dzis dzien i nastrój:(Auto się popsuło:(:(stoi u mechanika i tak naprawde nie wiadomo o co chodzi z nim:(:(:no:A ja dzis wracałam z pracy z mama i 2 kobietami ode mnie z wioski,koles wyskoczył zza zakretu to tylo huk usłyszałam..skasował mi lusterko,ze hej:(i kolejne auto jest u mechanika..........:no::no:zajebiście po prosyu...jutro mieliśmy do tesciów jechac,w pn.do lekarza do androloga...ale nie woadomo czy bedzie czym jechac!!!!!!!!!!!brak słów!:(

a tak szczerze...?????????????????wkoooooooorwił mnie Adam,moja mama nie zdenerwowała!!i ogólnie dzien do DOOOPY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A,ja zaraz siadam,płaczę,przezywam i........moze dziwnie to zabrzmi...napewno dziwnie...wkurza mnie ich gadanie...

reklama
Do góry