reklama
Hej babolki!!
Lopop ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pol wieku cie nie bylo!!!! Co tam slychac u ciebie???
Ani@k tak wyslalam kartke, na pewno dojdzie z opoznieniem, ale poprosilam mame, zeby ja uprzedzila o tym
Katiuszka moja kolyska/kosz jest na koleczkach, ale sie nie buja, co wole, bo potem sie moze dzieciak przyzwyczai i co zrobie? Jak tylko zloze to zrobie zdjecia i wsadze tu. Twoj koszyk jest naprawde super
Muma juz zeby?? kurka
wczesnie...
Aaronka my tez mamy prawie wszystko gotowe, brakuje tylko kilku szczegolow. Ja nie wiem jak mozesz byc tak spokojna z nieposkrecanymi mebelkami
Aleksis ja tez mowie budyniom zdecydowane NIE
wole kisiel
A wiecie, ze na 3cim swiecie nie znaja kisielku?? przywoza lub przysylaja mi z PL

Lopop ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pol wieku cie nie bylo!!!! Co tam slychac u ciebie???
Ani@k tak wyslalam kartke, na pewno dojdzie z opoznieniem, ale poprosilam mame, zeby ja uprzedzila o tym

Katiuszka moja kolyska/kosz jest na koleczkach, ale sie nie buja, co wole, bo potem sie moze dzieciak przyzwyczai i co zrobie? Jak tylko zloze to zrobie zdjecia i wsadze tu. Twoj koszyk jest naprawde super

Muma juz zeby?? kurka

Aaronka my tez mamy prawie wszystko gotowe, brakuje tylko kilku szczegolow. Ja nie wiem jak mozesz byc tak spokojna z nieposkrecanymi mebelkami

Aleksis ja tez mowie budyniom zdecydowane NIE

A wiecie, ze na 3cim swiecie nie znaja kisielku?? przywoza lub przysylaja mi z PL

Ani@k
Fanka BB :)
Muma ja nie wiem.. ja albo mam na coś ochotę albo mnie 'muli' że nic do ust nie włożę.. dziś zjadłam 3 paróweczki i mam już dość.. chyba mnie muli jakoś tak... 
Katiuszka ja tylko po papier.. wejdę z jakąś babką i myślę że mi tak na szybko wypisze.. choć myślisz że będzie jeszcze chciał sprawdzić czy ciąża jest??? Boże! mam nadzieję ze jest.. tylko spokojnie..tylko spokojnie.. raz-dwa-trzy-...
Lopop pamiętamy, pamiętamy.. co u Ciebie????
ja generalnie budyń lubię.. ale dziś ani budyń ani kisiel
ok, ja idę do przychodni, do później
buziaki

Katiuszka ja tylko po papier.. wejdę z jakąś babką i myślę że mi tak na szybko wypisze.. choć myślisz że będzie jeszcze chciał sprawdzić czy ciąża jest??? Boże! mam nadzieję ze jest.. tylko spokojnie..tylko spokojnie.. raz-dwa-trzy-...

Lopop pamiętamy, pamiętamy.. co u Ciebie????
ja generalnie budyń lubię.. ale dziś ani budyń ani kisiel

ok, ja idę do przychodni, do później
buziaki
Ostatnia edycja:
katiuszka79
Fanka BB :)
ani@k bo jak Ci kopa zasadzę!!!!!!
"czy będzie chcial sprawdzać czy ciąża jest?"....jak ma jej nie być???? co Ty za głupoty wypisujesz!!!! była, jest i będzie jeszcze przez 33 tygodnie!!!!! myślałam, że może tak tylko "zaglądnie", może usg zrobi, pomierzy...wiesz, tak rutynowo tylko...a Ty już takie herezje piszesz!!!! NO!!!!!!!!!
Gatto a to fajny ten Twój koszyk
ja tez bym na biegunach nie chciała, z jednej strony, że bałabym się, ze się dziecko wywali z tego, jak się samo zacznie bujać, a po drugie że się przyzwyczai i potem tylko bujać by go trzeba było.
Kurcze...to tam u Was faktycznie nic wiele nie ma w sklepach
byłam na wakacjach w Rzymie i nad morzem, jakoś nie stwierdziłam, że mają słabo zaopatrzone sklepy...hmmm ale fakt, nie szukałam kisieli i tego typu rzeczy;-) No to jednak muszę sprawiedliwie przyznac, że tutaj nie jest aż tak źle, jak nie raz pisałam
Muma no nie gadaj, że już by mu zęby szły!!!!
o ranyyyy co te dzisiejsze dzieci takie szybko rozwinięte???? gdzie im się tak śpieszy????;-):-)
Ja na chwilę się odmeldowywuję. Idę sobie włosy umyć, co by mi na 18-stą wyschły hehehe

Gatto a to fajny ten Twój koszyk

Kurcze...to tam u Was faktycznie nic wiele nie ma w sklepach

Muma no nie gadaj, że już by mu zęby szły!!!!

Ja na chwilę się odmeldowywuję. Idę sobie włosy umyć, co by mi na 18-stą wyschły hehehe
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć kobietki ja dzisiaj troszku zabiegana z rana w urzędzie byłam,ciężko nazwać ,że byłam bo nie weszłam nawet miejsca na zaparkowanie nie ma ,tyle śniegu a oni w ogóle nie odśnieżali jakiś obłęd na naszych ulicach i chodnikach 
wolę przez okno przyglądać się zimie
no i w końcu podjechałam na pocztę i wysłałam dokumenty 
Ani@k wdech wydech co Ty oszalałaś? wszystko jest dobrze
Gatto kisielu nie macie ?
lopop pisz co u Ciebie kobito!
katiuszka miałam wczoraj napisać ,że ładny koszyczek ja widziałam na kółkach i bujany
a co do TSH to dzisiaj wieczorem wyniki jakaś tępa babka mi powiedziała,że 10 dni się czeka

Aleksis ja lubię strasznie w domku się krzątać
właśnie zaraz muszę pranko wstawić mam chyba ze 4 pralki do prania

Ani@k wdech wydech co Ty oszalałaś? wszystko jest dobrze

Gatto kisielu nie macie ?
lopop pisz co u Ciebie kobito!
katiuszka miałam wczoraj napisać ,że ładny koszyczek ja widziałam na kółkach i bujany

a co do TSH to dzisiaj wieczorem wyniki jakaś tępa babka mi powiedziała,że 10 dni się czeka

Aleksis ja lubię strasznie w domku się krzątać

właśnie zaraz muszę pranko wstawić mam chyba ze 4 pralki do prania

Katiuszka slepy jako tako sa dobrze wyposazone, oczywiscie nie w polskie produkty choc krowki mozna dostac, ale juz z kisielkiem, galaretka jest problem. Tak w ogole to maki ziemniaczanej tez nie widzialam, no i koperku niet. Ogorki kiszone dla nich nie istnieja, nawet nie wiem czy by sie tu ukisil jeden, bo jest inna woda. Nawet powiem wam, ze ciezko jest dostac pietruszke (korzen) choc natka jest, to nie wiem co robia z druga czescia??
Co kraj to obyczaj ;-)

reklama