Ani@k
Fanka BB :)
witam się wieczornie
dzwoniłam do labo i lupus antykoagulant LA (czy jak to się tam nazywa) jest za parę minut tylko na przeciwciała trza czekać ok 2 tyg.. moze dlatego że gdzieś wysyłają, nie wiem.. ale tsh to dziwne ze tak długo.. a oprócz tsh robisz jeszcze jakieś wyniki??? bo moze na co innego tak długo trzeba czekać
myślę że Magik zrobi dokładne usg teraz w czwartek.. bo dla mnie teraz każda wizyta jest 'większa' nie wspomnę o usg..
spytaj go moze jeszcze czy rozwolnienie we wczesnej ciąży to normalna sprawa czy coś grubszego.. dziś jak usiadłam na kibelku to poleciało

(przepraszam za opis) myślę ze po sałatce którą się zażerałam u Siostry.. ale ja już nie wiem.. dobrze że czwartek niebawem 
jajo normalnie idzie znieść
(w przenośni oczywiście)
Muma :***** zaraz idę na fb posłuchać Julki
a rysunek można dostrzec na zdjęciu które już jest na kółku
;-) no jak na architekture Córcia nie pójdzie to niech chociaż do akademii sztuk pięknych startuje.. MA TALENT
Kasica a Ty co tak cichutko siedzisz, żyjesz??? mieliście do androloga jechać.. aaa moze jesteście jeszcze w drodze.. daj znać..
Caterina a u Ciebie już komplet wyników???? w sumie kiedy to emocje nas czekają???? kiedy testujesz???? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuza tak długo??? ja wynik tsh odbieram za kilka godzinAni@k ja też właśnie dzwoniłam żeby umówić się z wynikami TSH do endo i dupa 10 dni na wynik trzeba czekaćteż się obudziłam
ale spoko jak napisała ok 8 tyg badanie to chyba wiedziała,że tyle się czeka na wynik

Ania, jak tam u Ciebie?? Za miesiąc pierwsze większe usg![]()

to ja poproszęani@k mnie się tez wydaje, że możesz sobie raz dziennie pić ten rozpuszczalny magnez. Ale jak się boisz, to ja się jutro zapytam mojego doktorka![]()

Muma :***** zaraz idę na fb posłuchać Julki

Kasica a Ty co tak cichutko siedzisz, żyjesz??? mieliście do androloga jechać.. aaa moze jesteście jeszcze w drodze.. daj znać..
Caterina a u Ciebie już komplet wyników???? w sumie kiedy to emocje nas czekają???? kiedy testujesz???? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~