reklama
Aleksis1
Fanka BB :)
Witam Was,
Vinga- moje serdeczne gratulacje!Ale chlopak na schwal!
Tasza-zastanowil mnie bardzo Twoj bardzo intymny post.Dziekuje
Alex wspolczuje Ci, trzymaj sie i badz dzielna. Wkrotce sie to skonczy
Kok.o-nie martw sie, bedzie coraz lepiej
A Katiuszka i Zuzka jak zwykle-pelne energii, kucharza, sprzataja, urzadzaja;-)Fajnie, a ja jestem jakas lewa ostatnio
3 dni lezalam na kanapie, kombinowalam co by jeszcze zjesc, pilam winko, czytalam ksiazke...Wczoraj wpadlam na pare godzin na impreze, poadorowal mnie znajomy(eM nie bylo);-)
Muma- jest ok juz?
Aaronka-jak u Ciebie sie sprawy maja? Skrobnij co nieco prosze
Ani@k dbaj o brzuszek, eM moze nie dopuszczac w sensie bliskosci takiej bardzo bliskiej w tej sytuacji? Ja tak robilam
Gatto-ale mi slinka cieknie na te pizze!
Bzzz jest online!hej!
kasica, Caterina-all right u Was? Napiszcie
Ja juz po przytulankach
Teraz pijemy winko
Do jutra
Vinga- moje serdeczne gratulacje!Ale chlopak na schwal!
Tasza-zastanowil mnie bardzo Twoj bardzo intymny post.Dziekuje
Alex wspolczuje Ci, trzymaj sie i badz dzielna. Wkrotce sie to skonczy

Kok.o-nie martw sie, bedzie coraz lepiej
A Katiuszka i Zuzka jak zwykle-pelne energii, kucharza, sprzataja, urzadzaja;-)Fajnie, a ja jestem jakas lewa ostatnio
3 dni lezalam na kanapie, kombinowalam co by jeszcze zjesc, pilam winko, czytalam ksiazke...Wczoraj wpadlam na pare godzin na impreze, poadorowal mnie znajomy(eM nie bylo);-)
Muma- jest ok juz?
Aaronka-jak u Ciebie sie sprawy maja? Skrobnij co nieco prosze
Ani@k dbaj o brzuszek, eM moze nie dopuszczac w sensie bliskosci takiej bardzo bliskiej w tej sytuacji? Ja tak robilam

Gatto-ale mi slinka cieknie na te pizze!
Bzzz jest online!hej!
kasica, Caterina-all right u Was? Napiszcie
Ja juz po przytulankach

Do jutra
katiuszka79
eee no Tasza, za co miałabym się obrażać?:-) sama jak patrzę na siebie, idąc ulicą i widzę się np. w oknie sklepowym to od razu mam przed oczyma te ruskie lalki drewniane, te co sie jedną wkłada w drugą, wiecie o które mi chodzi? u nas się na nie mówiło Wańki-wstańki:-) Nooo ja identico! taka kuleczka
A urlopu na prawdę zazdroszczę? A powiedz...na taką wyprawę, to trzeba jakieś szczepienia wcześniej przyjąć? jakieś leki specjalne? to chyba większe przygotowania są niż np. wakacje nad Bałtykiem;-)
Aleksis a gdzie tam ja kucharzę
;-) wczoraj rosół zrobiłam, dziś powtórka, na reszcie zrobiłam zupę, będzie na kolejne 2 dni i takie to moje kucharzenie
:-) ja takie tylko pozory stwarzam
bzzz Kochana, Ty to jak sie rozpiszesz, to później człowiek nie może zdążyć z czytaniem;-):-) Mam rozumieć, że Ty rozpoczęłaś swój sezon narciarski? śmigasz na stokach??? podziwiam...ja na tyłku co najwyżej mogę zjechać
Idę poszperać po lodówce...i pewnie walnę się na łóżko, już nic mi się nie chce...a jeszcze wnerwiona jestem na eMa i nie gadam do niego!!! kur...mać!!! ja rozumiem, że on pracuje, teraz nawet 6 dni w tygodniu, ja jestem w domu, gotuję obiadki codziennie z dwóch dań, jakieś deserek, nawet zdarzy mi się wstać o 5 rano i śniadanie mu zrobic, do pracy przyszykować. Później cały dzień coś robię, pisałam Wam, a to oskrobałam całą łazienkę z fug, a to malowałam okno, parapet...nie mówiąc już o przygotowaniach do przyjęcia Julka w domu, pranie, prasowanie, układanie...No i dziś, jak jest w domu, cały dzień leży i gów...o robi/!!! ja znowu w kuchni, obiad, no wszystko...w trakcie obiadu mówię mu, że naczynia to on teraz zmyje...a ten ledwo odburknął, że poooottteeemmm....jak ja słysze "potem" to mnie szlag trafia na miejscu!!! no i za jakiś czas poszedł do kuchni, usłyszałam tylko "jezuuu ale garów" i tyle się narobił. Jak mnie nerwa wzięła, poszłam umyłam te naczynia, strzelałam nimi tak, ze sie dziwię, że nie potłukłam i nie gadam do niego!!! od jutra nic nie robię w domu!!!! jego szwagierka w Polsce jak tylko się kapnęła, ze jest w ciąży już była na zwolnieniu lekarskim, co nic jej nie było, wiecznei tylko leżała i nic nie robiła. Po urodzeniu dziecka, matka do niej przyjechała i dalej ktoś za nią wszystko robił, inne moje znajome to samo...a ja zapierd...do samego porodu i jeszcze fochy tylko!!!! w doopie już mu się przewraca!!! ojjj niech mi tylko jego mamusia przyjedzie...niech sobie zobaczy
uffff nooo ale się nagadałam

Do jutra!!! "widzimy się" na kawce, nie?;-)

Aleksis a gdzie tam ja kucharzę

bzzz Kochana, Ty to jak sie rozpiszesz, to później człowiek nie może zdążyć z czytaniem;-):-) Mam rozumieć, że Ty rozpoczęłaś swój sezon narciarski? śmigasz na stokach??? podziwiam...ja na tyłku co najwyżej mogę zjechać

Idę poszperać po lodówce...i pewnie walnę się na łóżko, już nic mi się nie chce...a jeszcze wnerwiona jestem na eMa i nie gadam do niego!!! kur...mać!!! ja rozumiem, że on pracuje, teraz nawet 6 dni w tygodniu, ja jestem w domu, gotuję obiadki codziennie z dwóch dań, jakieś deserek, nawet zdarzy mi się wstać o 5 rano i śniadanie mu zrobic, do pracy przyszykować. Później cały dzień coś robię, pisałam Wam, a to oskrobałam całą łazienkę z fug, a to malowałam okno, parapet...nie mówiąc już o przygotowaniach do przyjęcia Julka w domu, pranie, prasowanie, układanie...No i dziś, jak jest w domu, cały dzień leży i gów...o robi/!!! ja znowu w kuchni, obiad, no wszystko...w trakcie obiadu mówię mu, że naczynia to on teraz zmyje...a ten ledwo odburknął, że poooottteeemmm....jak ja słysze "potem" to mnie szlag trafia na miejscu!!! no i za jakiś czas poszedł do kuchni, usłyszałam tylko "jezuuu ale garów" i tyle się narobił. Jak mnie nerwa wzięła, poszłam umyłam te naczynia, strzelałam nimi tak, ze sie dziwię, że nie potłukłam i nie gadam do niego!!! od jutra nic nie robię w domu!!!! jego szwagierka w Polsce jak tylko się kapnęła, ze jest w ciąży już była na zwolnieniu lekarskim, co nic jej nie było, wiecznei tylko leżała i nic nie robiła. Po urodzeniu dziecka, matka do niej przyjechała i dalej ktoś za nią wszystko robił, inne moje znajome to samo...a ja zapierd...do samego porodu i jeszcze fochy tylko!!!! w doopie już mu się przewraca!!! ojjj niech mi tylko jego mamusia przyjedzie...niech sobie zobaczy

Do jutra!!! "widzimy się" na kawce, nie?;-)
Ostatnia edycja:
katiuszka79
to jeszcze ja:-)
Muma właśnie siedzę na Fb... serio to Twoja Julka śpiewa??? o cholera...
:-) skubana!!!! uwielbiam tą piosenkę, nie darowałabym jakby ją skiepściła;-)rośnie Ci talent!!!!
Muma właśnie siedzę na Fb... serio to Twoja Julka śpiewa??? o cholera...

Muma
No serio :-) My sie z eMem poznalismy w chórze naszego LO i tak na nia przeszlo ;-)to jeszcze ja:-)
Muma właśnie siedzę na Fb... serio to Twoja Julka śpiewa??? o cholera...:-) skubana!!!! uwielbiam tą piosenkę, nie darowałabymNo jakby ją skiepściła;-)rośnie Ci talent!!!!
Ani@k- ja mysle ze spokojnie mozesz wziac magnez np taki rozpuszczalny Plussa, a co karniszy to ja w necue kupowalam i sa super i bez stresu ;-) wpiszw google : karnix :-)
do kawki porannej, papa :-):-)
Ahoj kobity :-)Witam się z poranną kawą
Jeszcze z domu ale za chwilę lecę do roboty
Łikend zleciał mi na leniuchowaniu i przewalaniu się po łóżku
No a przedwczoraj na małej imprezce byliśmy
Od dzisiaj znowu robota ale już trochę mniej godzin mam
Acard oczywiście dalej łykam a co do testa to jeszcze nie wiem ;-)
Może jutro , może pojutrze ;-)
Vinaga Gratulacje
Kawał chłopa z Franusia 
Kok.o trzymam ciukasy za Mlekotok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka ty sie nie nerwuj tak kochana nie wiesz że chłopy już takie są
Pozdrawiam z Syberii

Łikend zleciał mi na leniuchowaniu i przewalaniu się po łóżku

Od dzisiaj znowu robota ale już trochę mniej godzin mam

Acard oczywiście dalej łykam a co do testa to jeszcze nie wiem ;-)
Może jutro , może pojutrze ;-)
Vinaga Gratulacje

Kok.o trzymam ciukasy za Mlekotok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katiuszka ty sie nie nerwuj tak kochana nie wiesz że chłopy już takie są

Pozdrawiam z Syberii

kok.o
czesc babolki
Vinga serdecznie gratuluje chłopaka na schwał!
niech rosnie zdrowo
dziewczyny dzieki za kciuki :** nadal walcze dzielnie, cyce mam wymemłane do cna, jak juz Młoda popłakuje między pociągnięciami (znaczy ze nie ma w cycach juz nic) to dopajam butlą, a potem jak spi to laktatorem poprawiam. Niedługo mi te cycki odpadną
... na razie poprawy nie widze, ale moze za kilka dni...
Tasza
nooooo przekonałaś mnie ;-)
bede cielaka przystawiać;-)
katiuszka hmmmm.. na moje oko to Ty za duzo w tym domu robisz, za malo od eMa wymagasz:-(. Nie mozesz wszystkiego sama ogarniac bo jak dziecko sie urodzi to nie dasz rady, to gwarantuje
eMa trza pogonic.Nie ma "pozniej", jak tak powie i nie zrobi to na nastepny dzien obiadu nie rob;-) Jak zapyta gdzie obiad, powiedz ze bedzie "pozniej". eeech... wspolczuje:-(
Vinga serdecznie gratuluje chłopaka na schwał!

dziewczyny dzieki za kciuki :** nadal walcze dzielnie, cyce mam wymemłane do cna, jak juz Młoda popłakuje między pociągnięciami (znaczy ze nie ma w cycach juz nic) to dopajam butlą, a potem jak spi to laktatorem poprawiam. Niedługo mi te cycki odpadną

Tasza

katiuszka hmmmm.. na moje oko to Ty za duzo w tym domu robisz, za malo od eMa wymagasz:-(. Nie mozesz wszystkiego sama ogarniac bo jak dziecko sie urodzi to nie dasz rady, to gwarantuje

alex___
cześć Dziewczynki,
wpadłam tylko powiedzieć, że na c&a online wyprzedaż, można wyhaczyć fajne ciążowe i dla dzieci w niskich cenach, dla emów kurtki przecenione z 200 na 35
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów
wpadłam tylko powiedzieć, że na c&a online wyprzedaż, można wyhaczyć fajne ciążowe i dla dzieci w niskich cenach, dla emów kurtki przecenione z 200 na 35
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów
Ani@k
cześć
Aleksis w poprzedniej ciąży gin mówił że z przytulanek 'nici' teraz nie mówił nic.. a o brzuszek dbam, jak najbardziej.. już widac conieco.. choć nie wiem czy to nie tłuszczyk się eksponuje ;-) :******
Alex___ postaram się skorzystać z okazji..
Muma ja tak prawdę powiedziawszy karniszami już pomału zaczynam.. yyyy a nie będę się wyrażać.. ale dzięki, wykorzystam podpowiedź :*******
a ja miałam dziś jechać zrobić w końcu wyniki na zespół antyfosf.. Magik mnie ubije chyba
w tv straszyli zimą stulecia więc postanowiłam zostać w domku.. ja się budzę, patrzę a tu taaka iękna pogoda, co prawda śnieg jest ale słonko świeci - prawie jak wiosna ;-) umówiłam się z eMem że w piątek on weźmie wolne i pojedziemy zrobić te wyniki.. obym dobry plan obrała.. aha.. na wyniki mam czekać podobnież 2 tygodnie
głooopia byłam ze wcześniej ich nie zrobiłam..ehhh 

Aleksis w poprzedniej ciąży gin mówił że z przytulanek 'nici' teraz nie mówił nic.. a o brzuszek dbam, jak najbardziej.. już widac conieco.. choć nie wiem czy to nie tłuszczyk się eksponuje ;-) :******
Alex___ postaram się skorzystać z okazji..
Muma ja tak prawdę powiedziawszy karniszami już pomału zaczynam.. yyyy a nie będę się wyrażać.. ale dzięki, wykorzystam podpowiedź :*******
a ja miałam dziś jechać zrobić w końcu wyniki na zespół antyfosf.. Magik mnie ubije chyba

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć kobitki
caterina Twoja tempka mega fajna i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k ja też właśnie dzwoniłam żeby umówić się z wynikami TSH do endo i dupa 10 dni na wynik trzeba czekać
też się obudziłam
ale spoko jak napisała ok 8 tyg badanie to chyba wiedziała,że tyle się czeka na wynik ,no a u Nas sypie śnieg i u mojego brata na mazurach dzisiaj w nocy -20 i nie odpalił samochód u nich dopiero się zapowiada syberia !!!!
bzzz no,no fajnie masz a ja zrobie poprawkę bo bzzz nie śmiga na stoku tylko ma biegóweczki
Aleksis werwę miałam ,ale teraz nie mam a powinnam dzisiaj kilka rzeczy zrobić
na razie umawiam sie na spotkania w urzędach 
coś mi umknęło a kto na Mali się wybiera ???

caterina Twoja tempka mega fajna i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k ja też właśnie dzwoniłam żeby umówić się z wynikami TSH do endo i dupa 10 dni na wynik trzeba czekać

bzzz no,no fajnie masz a ja zrobie poprawkę bo bzzz nie śmiga na stoku tylko ma biegóweczki
Aleksis werwę miałam ,ale teraz nie mam a powinnam dzisiaj kilka rzeczy zrobić

coś mi umknęło a kto na Mali się wybiera ???