reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam babeczki te stałe bywalczynie i te nowe
vinga gratulacje

chciałam sie zameldować i może zaraz trochę doczytam ... poza tym ogłaszam wszem i wobec ze sezon narciarski w pełni :-)

reklama
Witam Was,

Vinga- moje serdeczne gratulacje!Ale chlopak na schwal!

Tasza-zastanowil mnie bardzo Twoj bardzo intymny post.Dziekuje

Alex wspolczuje Ci, trzymaj sie i badz dzielna. Wkrotce sie to skonczy:tak:

Kok.o-nie martw sie, bedzie coraz lepiej

A Katiuszka i Zuzka jak zwykle-pelne energii, kucharza, sprzataja, urzadzaja;-)Fajnie, a ja jestem jakas lewa ostatnio

3 dni lezalam na kanapie, kombinowalam co by jeszcze zjesc, pilam winko, czytalam ksiazke...Wczoraj wpadlam na pare godzin na impreze, poadorowal mnie znajomy(eM nie bylo);-)

Muma- jest ok juz?

Aaronka-jak u Ciebie sie sprawy maja? Skrobnij co nieco prosze

Ani@k
dbaj o brzuszek, eM moze nie dopuszczac w sensie bliskosci takiej bardzo bliskiej w tej sytuacji? Ja tak robilam:zawstydzona/y:

Gatto-ale mi slinka cieknie na te pizze!
Bzzz jest online!hej!

kasica, Caterina-all right u Was? Napiszcie

Ja juz po przytulankach:zawstydzona/y:Teraz pijemy winko

Do jutra

eee no Tasza, za co miałabym się obrażać?:-) sama jak patrzę na siebie, idąc ulicą i widzę się np. w oknie sklepowym to od razu mam przed oczyma te ruskie lalki drewniane, te co sie jedną wkłada w drugą, wiecie o które mi chodzi? u nas się na nie mówiło Wańki-wstańki:-) Nooo ja identico! taka kuleczka:-D A urlopu na prawdę zazdroszczę? A powiedz...na taką wyprawę, to trzeba jakieś szczepienia wcześniej przyjąć? jakieś leki specjalne? to chyba większe przygotowania są niż np. wakacje nad Bałtykiem;-)
Aleksis a gdzie tam ja kucharzę:baffled:;-) wczoraj rosół zrobiłam, dziś powtórka, na reszcie zrobiłam zupę, będzie na kolejne 2 dni i takie to moje kucharzenie:tak::-) ja takie tylko pozory stwarzam:-D
bzzz Kochana, Ty to jak sie rozpiszesz, to później człowiek nie może zdążyć z czytaniem;-):-) Mam rozumieć, że Ty rozpoczęłaś swój sezon narciarski? śmigasz na stokach??? podziwiam...ja na tyłku co najwyżej mogę zjechać:tak:
Idę poszperać po lodówce...i pewnie walnę się na łóżko, już nic mi się nie chce...a jeszcze wnerwiona jestem na eMa i nie gadam do niego!!! kur...mać!!! ja rozumiem, że on pracuje, teraz nawet 6 dni w tygodniu, ja jestem w domu, gotuję obiadki codziennie z dwóch dań, jakieś deserek, nawet zdarzy mi się wstać o 5 rano i śniadanie mu zrobic, do pracy przyszykować. Później cały dzień coś robię, pisałam Wam, a to oskrobałam całą łazienkę z fug, a to malowałam okno, parapet...nie mówiąc już o przygotowaniach do przyjęcia Julka w domu, pranie, prasowanie, układanie...No i dziś, jak jest w domu, cały dzień leży i gów...o robi/!!! ja znowu w kuchni, obiad, no wszystko...w trakcie obiadu mówię mu, że naczynia to on teraz zmyje...a ten ledwo odburknął, że poooottteeemmm....jak ja słysze "potem" to mnie szlag trafia na miejscu!!! no i za jakiś czas poszedł do kuchni, usłyszałam tylko "jezuuu ale garów" i tyle się narobił. Jak mnie nerwa wzięła, poszłam umyłam te naczynia, strzelałam nimi tak, ze sie dziwię, że nie potłukłam i nie gadam do niego!!! od jutra nic nie robię w domu!!!! jego szwagierka w Polsce jak tylko się kapnęła, ze jest w ciąży już była na zwolnieniu lekarskim, co nic jej nie było, wiecznei tylko leżała i nic nie robiła. Po urodzeniu dziecka, matka do niej przyjechała i dalej ktoś za nią wszystko robił, inne moje znajome to samo...a ja zapierd...do samego porodu i jeszcze fochy tylko!!!! w doopie już mu się przewraca!!! ojjj niech mi tylko jego mamusia przyjedzie...niech sobie zobaczy:angry: uffff nooo ale się nagadałam:tak::-p
Do jutra!!! "widzimy się" na kawce, nie?;-)

Ostatnia edycja:
to jeszcze ja:-)
Muma właśnie siedzę na Fb... serio to Twoja Julka śpiewa??? o cholera...:szok::szok::-) skubana!!!! uwielbiam tą piosenkę, nie darowałabym jakby ją skiepściła;-)rośnie Ci talent!!!!

to jeszcze ja:-)
Muma właśnie siedzę na Fb... serio to Twoja Julka śpiewa??? o cholera...:szok::szok::-) skubana!!!! uwielbiam tą piosenkę, nie darowałabymNo jakby ją skiepściła;-)rośnie Ci talent!!!!
No serio :-) My sie z eMem poznalismy w chórze naszego LO i tak na nia przeszlo ;-)

Ani@k- ja mysle ze spokojnie mozesz wziac magnez np taki rozpuszczalny Plussa, a co karniszy to ja w necue kupowalam i sa super i bez stresu ;-) wpiszw google : karnix :-)

do kawki porannej, papa :-):-)

Ahoj kobity :-)Witam się z poranną kawą :tak: Jeszcze z domu ale za chwilę lecę do roboty:tak:
Łikend zleciał mi na leniuchowaniu i przewalaniu się po łóżku :tak: No a przedwczoraj na małej imprezce byliśmy:-p
Od dzisiaj znowu robota ale już trochę mniej godzin mam :tak:
Acard oczywiście dalej łykam a co do testa to jeszcze nie wiem ;-)
Może jutro , może pojutrze ;-)
Vinaga Gratulacje :tak: Kawał chłopa z Franusia :tak:

Kok.o trzymam ciukasy za Mlekotok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Katiuszka
ty sie nie nerwuj tak kochana nie wiesz że chłopy już takie są :tak:

Pozdrawiam z Syberii:nerd:

czesc babolki
Vinga serdecznie gratuluje chłopaka na schwał!:-D niech rosnie zdrowo:tak:

dziewczyny dzieki za kciuki :** nadal walcze dzielnie, cyce mam wymemłane do cna, jak juz Młoda popłakuje między pociągnięciami (znaczy ze nie ma w cycach juz nic) to dopajam butlą, a potem jak spi to laktatorem poprawiam. Niedługo mi te cycki odpadną:sorry: ... na razie poprawy nie widze, ale moze za kilka dni...
Tasza :-D nooooo przekonałaś mnie ;-):-D bede cielaka przystawiać;-):-D

katiuszka hmmmm.. na moje oko to Ty za duzo w tym domu robisz, za malo od eMa wymagasz:-(. Nie mozesz wszystkiego sama ogarniac bo jak dziecko sie urodzi to nie dasz rady, to gwarantuje:tak: eMa trza pogonic.Nie ma "pozniej", jak tak powie i nie zrobi to na nastepny dzien obiadu nie rob;-) Jak zapyta gdzie obiad, powiedz ze bedzie "pozniej". eeech... wspolczuje:-(

cześć

Aleksis w poprzedniej ciąży gin mówił że z przytulanek 'nici' teraz nie mówił nic.. a o brzuszek dbam, jak najbardziej.. już widac conieco.. choć nie wiem czy to nie tłuszczyk się eksponuje ;-) :******
Alex___ postaram się skorzystać z okazji..
Muma ja tak prawdę powiedziawszy karniszami już pomału zaczynam.. yyyy a nie będę się wyrażać.. ale dzięki, wykorzystam podpowiedź :*******

a ja miałam dziś jechać zrobić w końcu wyniki na zespół antyfosf.. Magik mnie ubije chyba :baffled: w tv straszyli zimą stulecia więc postanowiłam zostać w domku.. ja się budzę, patrzę a tu taaka iękna pogoda, co prawda śnieg jest ale słonko świeci - prawie jak wiosna ;-) umówiłam się z eMem że w piątek on weźmie wolne i pojedziemy zrobić te wyniki.. obym dobry plan obrała.. aha.. na wyniki mam czekać podobnież 2 tygodnie :baffled: głooopia byłam ze wcześniej ich nie zrobiłam..ehhh :zawstydzona/y::sorry:

reklama
cześć kobitki

caterina Twoja tempka mega fajna i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k ja też właśnie dzwoniłam żeby umówić się z wynikami TSH do endo i dupa 10 dni na wynik trzeba czekać :angry:też się obudziłam :baffled: ale spoko jak napisała ok 8 tyg badanie to chyba wiedziała,że tyle się czeka na wynik ,no a u Nas sypie śnieg i u mojego brata na mazurach dzisiaj w nocy -20 i nie odpalił samochód u nich dopiero się zapowiada syberia !!!!
bzzz no,no fajnie masz a ja zrobie poprawkę bo bzzz nie śmiga na stoku tylko ma biegóweczki
Aleksis werwę miałam ,ale teraz nie mam a powinnam dzisiaj kilka rzeczy zrobić :happy: na razie umawiam sie na spotkania w urzędach :sorry:

coś mi umknęło a kto na Mali się wybiera ???:eek::szok:

Do góry