Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Teraz pijemy winko
A urlopu na prawdę zazdroszczę? A powiedz...na taką wyprawę, to trzeba jakieś szczepienia wcześniej przyjąć? jakieś leki specjalne? to chyba większe przygotowania są niż np. wakacje nad Bałtykiem;-)
;-) wczoraj rosół zrobiłam, dziś powtórka, na reszcie zrobiłam zupę, będzie na kolejne 2 dni i takie to moje kucharzenie
:-) ja takie tylko pozory stwarzam
uffff nooo ale się nagadałam

:-) skubana!!!! uwielbiam tą piosenkę, nie darowałabym jakby ją skiepściła;-)rośnie Ci talent!!!!No serio :-) My sie z eMem poznalismy w chórze naszego LO i tak na nia przeszlo ;-)to jeszcze ja:-)
Muma właśnie siedzę na Fb... serio to Twoja Julka śpiewa??? o cholera...:-) skubana!!!! uwielbiam tą piosenkę, nie darowałabymNo jakby ją skiepściła;-)rośnie Ci talent!!!!
Jeszcze z domu ale za chwilę lecę do roboty
No a przedwczoraj na małej imprezce byliśmy

Kawał chłopa z Franusia 

niech rosnie zdrowo
... na razie poprawy nie widze, ale moze za kilka dni...
nooooo przekonałaś mnie ;-)
bede cielaka przystawiać;-)
eMa trza pogonic.Nie ma "pozniej", jak tak powie i nie zrobi to na nastepny dzien obiadu nie rob;-) Jak zapyta gdzie obiad, powiedz ze bedzie "pozniej". eeech... wspolczuje:-(
w tv straszyli zimą stulecia więc postanowiłam zostać w domku.. ja się budzę, patrzę a tu taaka iękna pogoda, co prawda śnieg jest ale słonko świeci - prawie jak wiosna ;-) umówiłam się z eMem że w piątek on weźmie wolne i pojedziemy zrobić te wyniki.. obym dobry plan obrała.. aha.. na wyniki mam czekać podobnież 2 tygodnie
głooopia byłam ze wcześniej ich nie zrobiłam..ehhh 

też się obudziłam
ale spoko jak napisała ok 8 tyg badanie to chyba wiedziała,że tyle się czeka na wynik ,no a u Nas sypie śnieg i u mojego brata na mazurach dzisiaj w nocy -20 i nie odpalił samochód u nich dopiero się zapowiada syberia !!!!
na razie umawiam sie na spotkania w urzędach