reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej babolki!!

Lopop ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pol wieku cie nie bylo!!!! Co tam slychac u ciebie???

Ani@k tak wyslalam kartke, na pewno dojdzie z opoznieniem, ale poprosilam mame, zeby ja uprzedzila o tym:tak:

Katiuszka moja kolyska/kosz jest na koleczkach, ale sie nie buja, co wole, bo potem sie moze dzieciak przyzwyczai i co zrobie? Jak tylko zloze to zrobie zdjecia i wsadze tu. Twoj koszyk jest naprawde super:tak:

Muma juz zeby?? kurka:szok: wczesnie...

Aaronka my tez mamy prawie wszystko gotowe, brakuje tylko kilku szczegolow. Ja nie wiem jak mozesz byc tak spokojna z nieposkrecanymi mebelkami:eek:

Aleksis ja tez mowie budyniom zdecydowane NIE:baffled: wole kisiel:tak:

A wiecie, ze na 3cim swiecie nie znaja kisielku?? przywoza lub przysylaja mi z PL:tak::tak:

Muma ja nie wiem.. ja albo mam na coś ochotę albo mnie 'muli' że nic do ust nie włożę.. dziś zjadłam 3 paróweczki i mam już dość.. chyba mnie muli jakoś tak... :baffled::eek:
Katiuszka ja tylko po papier.. wejdę z jakąś babką i myślę że mi tak na szybko wypisze.. choć myślisz że będzie jeszcze chciał sprawdzić czy ciąża jest??? Boże! mam nadzieję ze jest.. tylko spokojnie..tylko spokojnie.. raz-dwa-trzy-... :zawstydzona/y:
Lopop pamiętamy, pamiętamy.. co u Ciebie????

ja generalnie budyń lubię.. ale dziś ani budyń ani kisiel :baffled:

ok, ja idę do przychodni, do później
buziaki

Ostatnia edycja:
ani@k bo jak Ci kopa zasadzę!!!!!!:szok: "czy będzie chcial sprawdzać czy ciąża jest?"....jak ma jej nie być???? co Ty za głupoty wypisujesz!!!! była, jest i będzie jeszcze przez 33 tygodnie!!!!! myślałam, że może tak tylko "zaglądnie", może usg zrobi, pomierzy...wiesz, tak rutynowo tylko...a Ty już takie herezje piszesz!!!! NO!!!!!!!!!

Gatto a to fajny ten Twój koszyk:tak: ja tez bym na biegunach nie chciała, z jednej strony, że bałabym się, ze się dziecko wywali z tego, jak się samo zacznie bujać, a po drugie że się przyzwyczai i potem tylko bujać by go trzeba było.
Kurcze...to tam u Was faktycznie nic wiele nie ma w sklepach:baffled: byłam na wakacjach w Rzymie i nad morzem, jakoś nie stwierdziłam, że mają słabo zaopatrzone sklepy...hmmm ale fakt, nie szukałam kisieli i tego typu rzeczy;-) No to jednak muszę sprawiedliwie przyznac, że tutaj nie jest aż tak źle, jak nie raz pisałam:tak:
Muma no nie gadaj, że już by mu zęby szły!!!!:szok: o ranyyyy co te dzisiejsze dzieci takie szybko rozwinięte???? gdzie im się tak śpieszy????;-):-)

Ja na chwilę się odmeldowywuję. Idę sobie włosy umyć, co by mi na 18-stą wyschły hehehe

Ostatnia edycja:
cześć kobietki ja dzisiaj troszku zabiegana z rana w urzędzie byłam,ciężko nazwać ,że byłam bo nie weszłam nawet miejsca na zaparkowanie nie ma ,tyle śniegu a oni w ogóle nie odśnieżali jakiś obłęd na naszych ulicach i chodnikach :angry::szok:wolę przez okno przyglądać się zimie :tak:no i w końcu podjechałam na pocztę i wysłałam dokumenty :tak:
Ani@k wdech wydech co Ty oszalałaś? wszystko jest dobrze :tak:
Gatto kisielu nie macie ?
lopop pisz co u Ciebie kobito!
katiuszka miałam wczoraj napisać ,że ładny koszyczek ja widziałam na kółkach i bujany :tak:

a co do TSH to dzisiaj wieczorem wyniki jakaś tępa babka mi powiedziała,że 10 dni się czeka :angry::wściekła/y:

Aleksis ja lubię strasznie w domku się krzątać :tak:

właśnie zaraz muszę pranko wstawić mam chyba ze 4 pralki do prania :sorry::confused2:

Katiuszka slepy jako tako sa dobrze wyposazone, oczywiscie nie w polskie produkty choc krowki mozna dostac, ale juz z kisielkiem, galaretka jest problem. Tak w ogole to maki ziemniaczanej tez nie widzialam, no i koperku niet. Ogorki kiszone dla nich nie istnieja, nawet nie wiem czy by sie tu ukisil jeden, bo jest inna woda. Nawet powiem wam, ze ciezko jest dostac pietruszke (korzen) choc natka jest, to nie wiem co robia z druga czescia??:eek: Co kraj to obyczaj ;-)

Ani@k - jesteś w ciąży :tak: Nie trzeba sprawdzać. ************

katiuszka - może to po tych wszystkich witaminach co zjadłam w ciąży ? :baffled: No zobaczymy, może mu to przejdzie jak pożuje gryzaka ;-)

reklama
Do góry