reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

lopop 16tc????:szok: Kobitko!!! jak Ty wytrzymałaś, żeby się nie pochwalić????:tak: nooo podziwiam:tak: Napisz coś więcej!!!!!!! Jeszcze raz wielkie gartulacje!!!!

zuzanka szukam i szukam tego wpisu biondy i nie mogę znaleźć:baffled: Szperałam też w necie na różnych forach czy można łączyć eut z wiesiołkiem, ale nigdzie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Niektóre wpisy były takie, że ten lek eut może spowodować suchość pochwy, na co zbawiennie działa wiesiołek. Ale czy jedno nie ma wpływu na drugie...to tego już nikt nie wie. Ważną rzeczą co się doczytałam, to to że przy problemach z tarczycą (Twoja tojest niedoczynność?) powinno zbadać się progesteron i prolaktynę, bo hormony taczycowe mają wpływ na te pozostałe. Ale ja tylko powtarzam co wyczytałam, nie jestem lekarzem i nie miałam nigdy do czynienia z chorobami tarczycy itp.:sorry:

reklama
lopop zmiłuj się kobito!!! no weź coś napisz więcej:tak: jak to się stało...eee no może nie dokładnie jak...bo chyba wszystkie wiemy jak;-):-D chociaż staraczkom może się bardzo przydać informacja w jakiej pozycji, co robić "po"....bo np. Muma pisała, że "po" gruby koc pod tyłek i tak leżeć bez ruchu:tak::-) każda wskazówka jest bardzo cenna!!! No i ogólnie jak to było jak się zorientowałaś, jak M. zareagował, jak reszta rodziny. Teraz, jak już się w końcu przyznałaś, to nie myśl, że tak łatwo nas zbyjesz;-):-) tak więc czekamy na wyczerpujący opis:tak:
ani@k bylaś już u magika??? ja powoli się szykuję...i jakąś gulę mam w przełyku:baffled:
Dam znać po powrocie.

Lopop zostawila ciut informacji na dwoch watkach, potem nabrala wody w usta i basta. Nic, zero wiecej. Kobieto napisz cos wiecej, jak sie czujesz, na jakich badaniach bylas? kiedy masz polowkowe, znasz plec?? czujesz ruchy? napisz cosik!

Ani@k to nie miala tylko po papier isc??:eek:

Katiuszka bedzie dobrze!!

hej ja tylko na chwilę zerknęłam czy badania są no i są ale po prawie 7 tygodniach nic się nie zmieniło ,ostatnie badanie TSH miałam 21 listopada i ono wynosiło 3,19 dzisiaj mamy 22 stycznia i moje TSH ma 3,18 :baffled: jakiś żart jak po 2 miesiącach ma spadać tak to może do roku spadnie na 3 :no::angry:

dzisiaj nie mam siły ,po prostu brakuje mi siły chyba na wszystko już !

a no i żeby było lepiej to Ft4 z 1,22 podniosło się na 1,40 ehhh już nawet nie wiem jak to interpretować ?

Ostatnia edycja:
kochane proszę o zrozumienie brzuszek pobolewa bo rośnie więc nie moge tak przez długi czas siedzieć
:-D wszystko odbyło się naturalnie bez parcia że teraz przed płodnymi bo już się nie staraliśmy
potem była grypa przed @ i już się mi non stop odbijało po polopirynie i tak coś mnie tknęło żeby odstawić na 2 dni przed i @ nie przyszła po 3 dniach test bo zawsze przez grype może się przesunąć wszystko potem beta i wiadomo usg - wyniki ok (jak na razie)
jeszcze nie wiem kto tam mieszka- mdłości były i są torsje też ale już tak mniej no chyba że jakiś zapach silny to od razu ruszam
ostatnio na usg pani ginek mówi że wsio ok przezierność 2 kość nosowa ok, bardzo ruchliwy bąbelek jest co zawsze widać na usg

a pozycja normalna:-p szybki spontaniczny seksik

zaspokoiłam ciekawość???

reklama
lopop GRATULACJE! ogromnie się cieszę!!! 16 tc :szok: to jeszcze chwila i bąbel zacznie cię smyrać od środka... rozmarzyłam się... dużo zdrówka życzę &&&

Do góry