reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja tam leżakuję na brzuszku, ponoć lepiej szyjka lepiej się układa, chłopaki mają wygodniej się dostać.

Vonka - wynalazłam w necie taki preparat dla mężczyzn Gigamax, zawiera to wszystko o czym piszą na tej stronce o naturalnych wspomagaczach dla mężczyzn. Tylko jest dość drogi około 80 zł. Można dostać w aptekach zwykłych i internetowych bez recepty.

Ps. możecie polecić jakiś dobry termometr do mierzenia tempy? Najchętniej elektroniczny.

Sensi - imiona dla dzidzi opracowane?

okej, wrzuciłam w google i mam taki:

Do pomiaru podstawowej temperatury ciała można używać dobrego termometru elektronicznego. Nowoczesne, dobre termometry elektroniczne takie jak np. elektroniczny termometr lekarski "Microlife MT 1622" (którego precyzja pomiarowa wynosi ok. 0,01oC), posiadają pamięć i krótki czas pomiaru.
Elektroniczny termometr lekarski "Microlife MT 1622" jest dostępny w aptekach, cena ok. 25,00 zł.

Ja tam leżakuję na brzuszku, ponoć lepiej szyjka lepiej się układa, chłopaki mają wygodniej się dostać.

Vonka - wynalazłam w necie taki preparat dla mężczyzn Gigamax, zawiera to wszystko o czym piszą na tej stronce o naturalnych wspomagaczach dla mężczyzn. Tylko jest dość drogi około 80 zł. Można dostać w aptekach zwykłych i internetowych bez recepty.

Ps. możecie polecić jakiś dobry termometr do mierzenia tempy? Najchętniej elektroniczny.

Hmmm, w takim razie ja też spróbuję na brzuszku, w końcu nie mam nic do stracenia :huh:
Carioca dzieki za info i Gigamaxie - poczytam. Chyba kojarzę, bo mąż brał Bodymax z dodatkiem korzenia żeń-szeń . Płaciłam za to ok 100 zł. Porównam te cudeńka.
Co do mojego cyklu to jest prawie książkowy. Nawet ostatniomój gin powiedział że u mnie nie ma sensu nic poprawiać bo jest super.

reklama
Carioca jeszcze o tym nie rozmawialiśmy, ale mi po głowie chodzą : Marysia albo Kubuś:happy::happy::happy::happy:

Przed kilkoma minutami postanowiłam, że idę na 2 dni na urlop (w sumie 4 dni wolne:-):-):-):-)).dziś miałam bardzo stresujący dzień:baffled::baffled: w pracy i wypaliłam się zupełnie. Muszę doładować akumulatory.:tak::tak:

A w pracy nikt nie wie o fasoli:-D:-D:-D

Daleko do poniedziałku, ale jak miło będzie się z Wami znowu spotkać:happy::happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry