reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam dziewczyny

Ten termometr jest bardzo dobry- sprawdzone- polecam

Z leków dla meżczyzn - ponoć żaden nie zmieni jakości plemników !!:( i to jest niepocieszajaca wiadomosć ale są preparaty zwiększajce ilość! i to jest dobra wiadomość - godzien polecenia i sprawdzony ANDROVIT
no i oczywiście 0 stresu, pracy przy laptopie, noszenia komórki w spodniach, noszenia ciasnej bielizny i dżinsów.
I najważniejsze- proces spermatogenezy trwa 3 miesiace dlatego na efekty poprawy trzeba czekać 3 miesiace.

Sensi- piękne imiona- zwlaszcza dla dziewczynki - MArysia też jest moim ulubionym imieniem

Vonka- nóżki do gory(lub poduszka pod pupę) , nie brać prysznicu po...:laugh2:
i przy słabych plemnikach stosować stosunki celowane ( tzn. na monitorowanej owulacji jak najblizej owulacji - lekarz Ci powie jaki jest pecherzyk i endometrium i kiedy prawdopodobnie pęknie i na dobę przed współżycie po okresie jakiejś tygodniowej abstynencji,zeby plemniczki były bardziej dojrzałe.

pozdrawiam

Ale Wy tu szybo piszecie - wczoraj pisałam a dziś już tyle lektury.
Najważniesze:
Monik - gratulacje i nie denerwuj się! Wszystko będzie dobrze. Jedź do tego Paryża, odpocznij i ciesz się fasolką.

Sensi - ja też miałam ciężki dzień w pracy, jak nie zaczną mnie oszczędzać idę na L4 i koniec. Szefowa dowaliła mi dziś roboty i w ogóle goniła jak psa :wściekła/y::no: (już chciałam zapytać czy zapomniała że ja w ciąży jestem - 5 miesiąc!!!) Ale Ty przynajmniej masz fajnych podopiecznych (pacjentów) o ile się nie mylę.

W ogóle to strasznie się cieszę że sypią się fasolki i spełniają się życzenia dziewczyn.
Vonko - bardzo bym chciała żebyś była następna w kolejce do fasolki - zasługujesz na to! Mam nadzieję że tak będzie i ten wątek już cały zawirusowany sprawi że epidemia się rozprzestrzeni.

helol wieczorkiem:-)
ja znowu sama w domu, maz wybyl sobie...

Monik, czekamy na relacje z wizyty u gina! I jak masz super, do Paryza sobie pojedziesz, swietnie!:-)
Sensi,dobrze robisz, ze na urlopik sie wybierasz, musisz troszke odpoczac!
EwaKrystyna, no tak to tam u ciebie jeszcze cieplutko, a moja kolezanka pewnie juz fajktycznie po sniegu chodzi.. i cos mi nie odpisuje na meile... dawno kontaktu nie mialysmy...

dziewczeta, zmykam, zycze wszystkim udanego wieczorku!
cos tak nie bardzo sie czuej... mam nadzieje, ze mnie nic nie bierze..:nerd:

Vonko niestety nie miałam dzisiaj okazji podpytać doktorka:-( To nie jest mój gin tylko urolog z którym czasami współpracuję;-) W przyszłą środę postaram się go dopaść:-D
Sensi wypoczywaj mamusiu nie myśl o pracy ,ani powładnych ani tym bardziej o przełożonych;-)

No w końcu dopadłam kompa :-D

Pozdrawiam Was kochane trzydziesteczki

A oto porcja moich flidków:
*
&***&^^%$%&^#$@@%*()&%$##@@^^&&*!@#$$%%^**>>><<<
<<""""~~~~~~~$$$%%%%$#@@@@##$%^^&&*****&&&))))*&^#@@@

U gina niebyłam bo on przyjmuje tylko w piątki :-(. Ale dzwoniłam do innego, dobrego mojej koleżanki z pracy. Powiedział, żeby sie niestresować tym samolotem i wziąść ze sobą nospe:happy:.
Dziewczynki mam do Was ogromną prośbę: trzymajcie kciuki za moją fasolkę, żeby dała rade przetrwać tą całą wyprawe. Bo tak sobie myśle,że jak to damy rade przetrwać to i damy rade do końca:tak:.
Sówaczek załącze po przyjeździe.

Mam nadzieje, że ten Mikołaj to się dopiero rozkręca i w następny czwartek zobacze tutaj więcej czerwonych kreseczek :-D

Muszę kończyć bo mam jeszcze pełno roboty a wcześnie ranotrzeba wstać.

Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję.

A w kolejny czwartek przygotujcie się na porcyjkę zdjęć:cool2:

Buziaczki trzydziesteczki :-):-D:laugh2:

~~~****((((^^^^)))%%%%@@@""""!!!!!&&&&&^^^^^######

reklama
hello:-)
monik75,nie martw sie bedzie ok!:tak: a nospe w razie cczego wezmiesz, lekarz ma racje! a to kiedy wyjezdzasz? juz dzisiaj? i to na tydzien, tak?
zycze ci niezapomnianych przezyc i cudownych chwil!:tak:

30-tki, wstawac!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry