Carioca77
BeBonka
Carioca1, dzieki za informacje... ogolnie staram sie nie myslec o tym i wytrzymac do chociaz wtorku i jak @ sie nie pojawi bede testowac....
ale to czekanie jest po prostu frustrujace i dluzy sie....
wiem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Carioca1, dzieki za informacje... ogolnie staram sie nie myslec o tym i wytrzymac do chociaz wtorku i jak @ sie nie pojawi bede testowac....
ale to czekanie jest po prostu frustrujace i dluzy sie....

Może to by było dobre wyjścieTylko jak mam to zrobić skoro zaangażowałam go we wszystko co związane z naszymi staraniami?
Ciężko mi coś powiedzieć, nie wiem jak bardzo dużo wie o Twoim cyklu, ale może troszkę go oszukaj, że dni płodne dopiero za tydzień, albo już były. Ja Cię namawiam do spróbowania.
Vonka, albo powiedz mu,ze na miesiac lub dwa zawieszacie staranka,zeby sobie odpoczac od tego calego stresu... a lekarz nie zalecil jakiejs kuracji dla twojego meza? bo moze mozna tym plemnikom jakos pomoc?
Może rzeczywiście w tej sytuacji powinniśmy zawiesic starania na troche....wprawdzie szkoda mi każdego cyklu ale skoro i tak są stracone to może warto. Przemyślę to. Buziaki dla Ciebie.
, że na pewno jestem bezpłodna ( w swojej chorej głowie znalazłam nawet powód
niedrożność jajowodów, bo jako nastolatka bardzo ciężko przeszłam operację wyrostka z poważnym zapaleniem otrzewnej. Rana pooperacyjna zaczęła mi się goić po 3 miesiącach). I każde pytanie kogokolwiek o to kiedy będziemy mieli dziecko wpędzało mnie w coraz większą frustrację i furię.

; i można sobie wmawiać, że się nie myśl (najwyżej się o tym głośno nie mówi) ale świadomość faktu tkwi w nas,uzależnia i nie daje zapomnieć . I wszystko to przypomina: kobieta w ciąży, wózek z dzieckiem, reklama pampersów........i można sobie wmawiać, że się nie myśl (najwyżej się o tym głośno nie mówi) ale świadomość faktu tkwi w nas,uzależnia i nie daje zapomnieć . I wszystko to przypomina: kobieta w ciąży, wózek z dzieckiem, reklama pampersów........