Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny, kiedy nalezy szukac pierwszych objawow? jeszcze przed spodziewana @ czy dopiero po niej... mi sie wydaje,ze u mnie jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek objawy, ale jestem bardziej nieznosna,zadziorna i rozdrazniona niz zwykle....
Vonko - czuję to samo. Po prostu niektórym udaje się szybciej, a niektórym wolniej. I jestem przekonana, że to kwestia psychiki.
Powiem Wam, że swego rodzaju psychoza staraniowa to w mojej rodzinie ma wielopokoleniową tradycję: jak nie wpadka to psychoza i długie starania.
Moi pradziatkowie nie mogli mieć długo dzieci, zaadopotowali synka i buch od razu prabacia w ciązy i tak pojawił się mój dziadek. Tenże dziadek z moją babcią nie mogli długo mieć dzieci - zaadopotowali więc córkę i buch - posypały się trzy następne - w tym moja mama. Mama zaliczyła wpadkę i potem jeszcze dwie. Moja najstarsza siostra ma z wpadek dwójkę ślicznych dzieiciaczków, brat starał się o dziecko 3 lata, poszedł do szpitala na jakiś zabieg i podczas pobytu jego żona dowiedziała się, że jest w ciąży... Po narodzinach ich pierwszego dziecka, jeszcze podczas karmienia piersią zafasolkowała z następnym. Teraz to już nie tylko się nie starają, ale uważają :-)

Jednorazowe badania nie są miarodajne.Czy Twój małżonek był u urologa, może jest jakaś organiczna przyczyna tego gorszego nasienia np. żylaki powrózka nasiennego?Vonko nie martw się na zapas proszę. Może warto powtórzyć ten seminogramJednorazowe badania nie są miarodajne.Czy Twój małżonek był u urologa, może jest jakaś organiczna przyczyna tego gorszego nasienia np. żylaki powrózka nasiennego?
Urolog nie stwierdził żadnych żylaków. Niestety wyniki są bardzo słabe :-( :-( Łudziliśmy się, że selen z cynkiem coś pomogą ale jak widać nie w tym przypadku.