reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kajda, dziekuje dobrze... ja mieszkam w Mississauga pod Toronto, przez jakis czas mieszkalismy tez u Joe rodzicow w Toronto,ale wiosna kupilismy domek i mieszkamy sami wreszcie.... ale nam znudzilo sie juz byc w dwojke,wiec staramy sie o kolejnego lokatora,lol.... zimy w sumie nie sa tu najgorsze, prawde mowiac zeszloroczna zima w Polsce byla duzo gorsza niz tu i ja akurat pojechalam do Polski.... lato jest potwornie gorace poniewaz jest wilgotnosc i jest to koszmar... ale tak ogolnie to lubie Kanade, jest inaczej niz w Polsce i zycie jest ciut latwiejsze oraz ludzie sa na prawde uprzejmi z wyjatkiem Hindusow... np. idac na ulicy wszyscy mowia sobie dzien dobry,co mnie zaskoczylo jak przyjechalam; rowniez jest wiele wiewiorek,lataja sobie po podworku i sa szare a nie rude; i najwieksza zaleta Kanady to bezplatne rozmowy telephoniczne lokalne... placi sie okreslony abonament, ktory jest dosc niski, i mozna gadac godzinami z np.sasiadka i nic sie za to dodatkowo nie placi.... to jest zdecydowanie duzy plus.... rowniez rozmowy z Polska sa duzo tansze stad niz z Polski tu.... wszedzie pelno cudzoziemcow,ale wszyscy razem zyjemy wmiare zgodnie... i inna rzecz ktora szybko wpada w oko to bardzo duzo duzych ludzi,ale to podyktowane jest stylem zycia i genetycznie znieksztalcona zywnoscia... twoja kolezanka mieszka bardzo daleko ode mnie... i chyba teraz ma juz zime w calej okazalosci, u mnie jeszcze wiosennie,ale ma sie zmienic po weekendzie...

reklama
nowika1, przykro mi z powodu twoich przejsc wczesniejszych, ale los ci wreszcie to wszystko wynagradza i w dodatku podwojnie! trzymaj sie cieplo i mysl pozytywnie....

Carioca77, powtorzyc co po niektorych wyrazow to sie po prostu nie da,:laugh2:... najpierw trzeba sie duzo osluchac i moze z czasem nauczylabym sie wymawiac niektore gloski... ale do tego trzeba troche czasu....

dziewczyny, kiedy nalezy szukac pierwszych objawow? jeszcze przed spodziewana @ czy dopiero po niej... mi sie wydaje,ze u mnie jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek objawy, ale jestem bardziej nieznosna,zadziorna i rozdrazniona niz zwykle....

Monik75 będzie dobrze!! trzymam kciuki by Twój maluszek rósł zdrowo i trzymał się Ciebie!!!!! Gratuluje Ci z całego serca!!! Nie martw sie będzie dobrze!!!! Dbaj o siebie staraj sie nie denerwować :-) Ściskam Cię

monik75, no i jak mam sie nie cieszyc?? nie umiem... no dobra, to po cichutku gratuluje!!! musisz wierzyc, że bedzie dobrze!!! Nie zamartwiaj sie, ze sytuacja sie powtorzy! Wszystko sie dobrze potoczy i urodzisz zdrowego dzidziusia!
mam znajomą, ktora zaszla w ciaze w 1 cyklu po poronieniu - i wszystko bylo ok, teraz malutka ma juz kilka miesiecy!
wiec u Ciebie tez bedzie dobrze!
Buziaki, trzymaj sie!!
A kiedy do lekarza sie wybierasz??

Cześć trzydziesteczki :-)

Kochane bardzo Wam dziękuje, bardzo ,bardzo, naprawde bardzo:-D.
Staram się być spokojna, ale ciągle niemoge uwieżyć w te II. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że naprawde staraliśmy się uważać!! Nawet niewiem kiedy to się stało. Objawów brak. No jedyne to bolące piersi i poranna zgaga:happy:. W brzuchu jest tak jak przed okresem:baffled:. W porównaniu z aniołkiem to teraz jest chyba lepiej. Wtedy od razu powiękrzył mi się brzuszek, a teraz jest jeszcze normalny:happy:.
Jeszcze dzisiaj lece do gina. A jutro rano lece do paryża.
postaram się tu do Was jeszcze zaglądnąć później.
Buziaczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry