Carioca77
BeBonka
Dzieńdoberek!!! Moja tempa mi skoczyła i mam nadzieję że już nie spadnie przez najbliższe kilka miesięcy
ale to jeszcze ponad tydzień czekania na jakąkolwiek odpowiedź. No to czekam 
Monik75 - że tak się wyraże, bajerancko jechać w takiej chwili życia do Paryża. Staraj się myśleć tylko optymistycznie, zamartwianiem się niczego nie zmienisz, stres nie jest zdrowy. Czekamy na zdjęcia i sprawozdania z bycia zafasolkowaną.
Witam 30tki! Mam dobrą wiadomość - do weekendu tylko 32 godziny!

Monik75 - że tak się wyraże, bajerancko jechać w takiej chwili życia do Paryża. Staraj się myśleć tylko optymistycznie, zamartwianiem się niczego nie zmienisz, stres nie jest zdrowy. Czekamy na zdjęcia i sprawozdania z bycia zafasolkowaną.
Witam 30tki! Mam dobrą wiadomość - do weekendu tylko 32 godziny!

:-)
. W tym cyklu robiłam tak, że jeśli przytulanko było przed snem, to już nie poszłam się podmyć tylko już tak zasypiałam. Mam w pobliżu chusteczki higieniczne. Najwyżej następnego dnia zmieniam przescieradło. Ponoć jeszcze picia wiesiołka poprawia śluz - jest go więcej i bardziej przyjazny plemnikom, nie próbowałam jak narazie. Teraz pierwszy miesiąc przyjmuję Castagnus - preparat ziołowy, który być może pomoże mi w związku z moim 1-2 dniowym plamieniem przed miesiączką.
Tak sobie pomyślałam że jak trzeba to jestem gotowa stanąc na rzęsach byleby pomogło