reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lapisku hop hop ;D przerwa na kawę nadzwyczaj długawa ;)

Anuś serce co słychać...

Alek chyba tak zaszalałaś, że Ci siły już zabraklo dzisiaj na bb ;D

Kajduś no właśnie nie wiem co z moją @ w każdym razie czuję się bardzo dziwnie - nie to na pewno nie ciąża, ale boli mnie podbrzusze od kilku dni pierwszy raz tak bardzo no i martwię się co by mi tam wszystko się pogoiło jak trzeba ::)

Nerwowa w dodatku jestem na siebie - miałam nie jeść a wpierniczam jak mały słonik. Dzisiejszy bilans - dwa kawałki ciasta o cukierkach nie wspomnę, jabłko, gruszka, flaczki, kromki trzy na szczęście z ciemnego pieczywa, drożdżowka z serem, kabanos jeden i chyba na tym nie zakończę, bo nadal mnie zsie a w lodówce czeka na mnie pasta z łososia :mad:

reklama
witajcie ;D
żyję! żyję! :laugh: jestem i mam siłę! :laugh: mężuś żyje również..może lekko wyczerpany..hihi.. :laugh: ::)
no tyle zachodu, że w końcu by się to na coś zdało, nie?? ;D ale będzie co ma być..zobaczymy za czas jakiś.. ;)
Anuś Ty napisz Słonko co u Ciebie, bo się marwić zaczynamy o Cię.. :(
Moniolku może w końcu @ się namyśli i przylezie..oby tylko z Twoim zdrówkiem wszystko było ok..a ja taki apetyt mam zazwyczaj przed paskudą, więc skoro ma przyjść, to myślę że jest już blisko.. ;)
Lapisku a co tam u Ciebie??
Kajda ci nasi mężowie to się z nami mają, co?? no ale cel uświęca środki ;D

witajcie ;D
żyję! żyję! :laugh: jestem i mam siłę! :laugh: mężuś żyje również..może lekko wyczerpany..hihi.. :laugh: ::)
no tyle zachodu, że w końcu by się to na coś zdało, nie?? ;D ale będzie co ma być..zobaczymy za czas jakiś.. ;)
Anuś Ty napisz Słonko co u Ciebie, bo się marwić zaczynamy o Cię.. :(
Moniolku może w końcu @ się namyśli i przylezie..oby tylko z Twoim zdrówkiem wszystko było ok..a ja taki apetyt mam zazwyczaj przed paskudą, więc skoro ma przyjść, to myślę że jest już blisko.. ;)
Lapisku a co tam u Ciebie??
Kajda ci nasi mężowie to się z nami mają, co?? no ale cel uświęca środki ;D

moniolek no niezłe mialaś te menu ;D gdybym nie wiedziala, to pewnie bym powiedziala, że to jakieś ciążowe smaczki :D
ale pasty z łososia sobie nie odmawiaj, skosztuj nieco ;) ja sama nabrałam ochoty ;D
anuś toś się rozmowna zrobiłaś, kobieto ;)
lapisku no właśnie, kawusia już dawno wystygła, a Ty gdzie się podziewasz??

moniolek no niezłe mialaś te menu ;D gdybym nie wiedziala, to pewnie bym powiedziala, że to jakieś ciążowe smaczki :D
ale pasty z łososia sobie nie odmawiaj, skosztuj nieco ;) ja sama nabrałam ochoty ;D
anuś toś się rozmowna zrobiłaś, kobieto ;)
lapisku no właśnie, kawusia już dawno wystygła, a Ty gdzie się podziewasz??

DZIEWCZYNY mam strasznie dużo pracy projektuję wizytówki- moze ktoraś z Was jest grafikiem???
poza tym remontuję gabinet, szukam obrazków, kompozycji kwiatowych i czekam na @

DZIEWCZYNY mam strasznie dużo pracy projektuję wizytówki- moze ktoraś z Was jest grafikiem???
poza tym remontuję gabinet, szukam obrazków, kompozycji kwiatowych i czekam na @

LAECZKI plan sie zmienil !!! wyjezdzamy JUZ rano,nie tak jak bylo w planach wieczorem !!!!
Do uslyszenia w polowie czerwca
bede teskic za Wami ;D

LAECZKI plan sie zmienil !!! wyjezdzamy JUZ rano,nie tak jak bylo w planach wieczorem !!!!
Do uslyszenia w polowie czerwca
bede teskic za Wami ;D

reklama
Do góry