reklama
Fusia
Fanka BB :)
MOTHERHOOD ------- OTULACZEK ROŻEK ANTYKOLKOWY (1072825256) - Aukcje internetowe Allegro tu est coś co otulaczem nazywają
dla mnie otulacz to ta zewnętrzna częsc piel7uchy wielorazowej Pieluchy pieluszki wielorazowe BAMBUSOWE CP (1057475709) - Aukcje internetowe Allegro
a rożek wygląda tak http://cokupic.pl/i/c_big1483950.jpg
dla mnie otulacz to ta zewnętrzna częsc piel7uchy wielorazowej Pieluchy pieluszki wielorazowe BAMBUSOWE CP (1057475709) - Aukcje internetowe Allegro
a rożek wygląda tak http://cokupic.pl/i/c_big1483950.jpg
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja to w sumie też problemów z jedzeniem nie mam,ciesze się że mdłości brak
czasem jak jem ulubioną potrawę to smakuje jak podeszwa,mój że pyszne a ja się krzywię,
dzisiaj nie mogłam się zdecydować co na śniadanie a ostatnio jak zjadłam chyba za dużo to pół dnia męczył mnie ból żołądka
fifronka nie bardzo wiem co ci doradzić więc może inne dziewczyny ci doradzą 
czasem jak jem ulubioną potrawę to smakuje jak podeszwa,mój że pyszne a ja się krzywię,
dzisiaj nie mogłam się zdecydować co na śniadanie a ostatnio jak zjadłam chyba za dużo to pół dnia męczył mnie ból żołądka
fifronka nie bardzo wiem co ci doradzić więc może inne dziewczyny ci doradzą 
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ja też jestem lekko przeziębiona męczy mnie katar,kaszel gorączki brak,jak na razie lecze się domowymi sposobami syrop z cebuli,mleko z czosnkiem i miodem :-) na razie pomaga.Też słyszałam o syropie z malin,sok itd że nie powinno się nim leczyć w czasie ciąży jest skuteczny w leczeniu oczywiście ale może spowodować przedwczesny poród,skurcze macicy
najlepiej te dziewczyny co chcą używać malin pod jakąkolwiek postacią najlepiej zapytać o to lekarza :-)
najlepiej te dziewczyny co chcą używać malin pod jakąkolwiek postacią najlepiej zapytać o to lekarza :-)najlepiej z takimi dolegliwościami udać się do lekarza, ja w poprzedniej ciąży miałąm i grypę i zapalenie stawów, wszystko to do 20 tygodnia ciąży i musiałam się leczyć. lekarz przepisał lekarstwa najbezpieczniejsze dla dziecka i wszystko było dobrze. dlatego warto udać się do lekarza, bo męczenie się z choróbskiem jest czasem gorsze dla dzidziusia niż tygodniowa kuracja
futrzakowa
yea! to ja!
wiecie co odkryłam?
już chyba wiem czemu kobiety w ciąży mogą lubić kiszonki
przynajmniej u siebie odkryłam że mam jakby zanik smaku... i jedząc bułkę z serkiem i pomidorem to zero smaku...ale jak dodałam ogóreczka kiszonego to o niebo lepiej 
już chyba wiem czemu kobiety w ciąży mogą lubić kiszonki
przynajmniej u siebie odkryłam że mam jakby zanik smaku... i jedząc bułkę z serkiem i pomidorem to zero smaku...ale jak dodałam ogóreczka kiszonego to o niebo lepiej 
reklama
Podziel się: