reklama
Fusia
Fanka BB :)
MOTHERHOOD ------- OTULACZEK ROŻEK ANTYKOLKOWY (1072825256) - Aukcje internetowe Allegro tu est coś co otulaczem nazywają
dla mnie otulacz to ta zewnętrzna częsc piel7uchy wielorazowej Pieluchy pieluszki wielorazowe BAMBUSOWE CP (1057475709) - Aukcje internetowe Allegro
a rożek wygląda tak http://cokupic.pl/i/c_big1483950.jpg
dla mnie otulacz to ta zewnętrzna częsc piel7uchy wielorazowej Pieluchy pieluszki wielorazowe BAMBUSOWE CP (1057475709) - Aukcje internetowe Allegro
a rożek wygląda tak http://cokupic.pl/i/c_big1483950.jpg
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja to w sumie też problemów z jedzeniem nie mam,ciesze się że mdłości brak
czasem jak jem ulubioną potrawę to smakuje jak podeszwa,mój że pyszne a ja się krzywię,
dzisiaj nie mogłam się zdecydować co na śniadanie a ostatnio jak zjadłam chyba za dużo to pół dnia męczył mnie ból żołądka
fifronka nie bardzo wiem co ci doradzić więc może inne dziewczyny ci doradzą 

Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ja też jestem lekko przeziębiona męczy mnie katar,kaszel gorączki brak,jak na razie lecze się domowymi sposobami syrop z cebuli,mleko z czosnkiem i miodem :-) na razie pomaga.Też słyszałam o syropie z malin,sok itd że nie powinno się nim leczyć w czasie ciąży jest skuteczny w leczeniu oczywiście ale może spowodować przedwczesny poród,skurcze macicy
najlepiej te dziewczyny co chcą używać malin pod jakąkolwiek postacią najlepiej zapytać o to lekarza :-)

najlepiej z takimi dolegliwościami udać się do lekarza, ja w poprzedniej ciąży miałąm i grypę i zapalenie stawów, wszystko to do 20 tygodnia ciąży i musiałam się leczyć. lekarz przepisał lekarstwa najbezpieczniejsze dla dziecka i wszystko było dobrze. dlatego warto udać się do lekarza, bo męczenie się z choróbskiem jest czasem gorsze dla dzidziusia niż tygodniowa kuracja
futrzakowa
yea! to ja!
wiecie co odkryłam?
już chyba wiem czemu kobiety w ciąży mogą lubić kiszonki
przynajmniej u siebie odkryłam że mam jakby zanik smaku... i jedząc bułkę z serkiem i pomidorem to zero smaku...ale jak dodałam ogóreczka kiszonego to o niebo lepiej 

reklama
Podziel się: