Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak miałaś te 2cm to czułaś jakieś skurcze?Ja byłam kilka dni na patologii ciąży i jak miałam rozwarcie na 2 wieczorem, tam następnego dnia urodziłam.
No właśnie, jedna ma 3cm i czynność skurczową i poród tuż tuż (nie zawsze musi się pisać na ktg, moje do 7cm też się nie pisaly), a inna nie ma nic i z takim rozwarciem będzie chodzić i funkcjonowaćJa miałam 3 cm rozwarcia i bóle krzyżowe, które nie zapisywały się na ktg. W szpitalu lekarka powiedziała, że z 3 cm rozwarciem już mnie do domu nie wypuści. W nocy w szpitalu ciągle skurcze krzyżowe bez zapisu na ktg, a rano 8 cm rozwarcia i poród.
Ja miałam 3 cm rozwarcia i bóle krzyżowe, które nie zapisywały się na ktg. W szpitalu lekarka powiedziała, że z 3 cm rozwarciem już mnie do domu nie wypuści. W nocy w szpitalu ciągle skurcze krzyżowe bez zapisu na ktg, a rano 8 cm rozwarcia i poród.
Nie. Dopiero w środku nocy. Ogólnie poród miałam niemalże bezbolesny.A jak miałaś te 2cm to czułaś jakieś skurcze?