reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
No prosze Filipku gratulacje. A u nas nie wiem co sie dzieje. Moje dziecie dzisiaj pospalo do 2 w nocy a pozniej zrobilo sobie przerwe do 4.30 i mialo gdzies to ze mama z tata wstaja o 6.30 do pracy. Mam juz dosc tych nocek i nie wiem co sie dzieje bo od kilku nocy budzi sie prawie co godzine. Tylko ze do tej pory wystarczylo mu dac smoczka i troszke przytulic i spal dalej a dzisiaj nie wiem co co mu sie stalo:no:.

u nas to samo:-(

ja to sie chyba po smierci wyspie:-D

Laura przez ta chorobe spi gorzej,wierci sie:-(

normalnie spi raczej cala noc,budzi sie czasami ok 3ciej ,wtedy biore ja do siebie chwytam za raczki ,dam troche herbatki i spi dalej,ale bywalo ze zaczela se gadac tak jakas godzinke:dull:wtedy nie bylo nam wesolo:wściekła/y::no::wściekła/y:,oby to nie wrocilo

teraz spi mniej w dziem i jest bardziej zmeczona moze to dlatego:confused:

Hania już spała całą noc i wcale nie jadła. A teraz budzi się od kilku dni po 4 lub 5 i najpierw gada i sie smieje a potem domaga się jedzenia. Ale to może dlatego, że wcześnie chodzi spać...

Z radościądnoszę,że w końcu przebiła się pierwsza górna jedynka:tak: ( druga jest w drodze)
Roszko ma więc już trzy żębiska, a dwa w drodze:-p, które już widać:tak::-D

reklama
Do góry