reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Nie sądzę żeby sobie go wybił jeśli nie wyszedł cały może tylko skaleczył dziąsło. Nie martw się będzie wszystko o.k. Ostatnio Nadia rozcięła sobie wargę i też krwi było mnóstwo a jak zajzałam do buźki to ranka malutka. Ja bym nie wytrzymała jak bym nie obejżała tego ząbka:no::sorry:

próbowałam zobaczyć ale za bardzo sie wyrywał i nie chciałam go juz draznic jest tam ranka bo to widziałam. Ale jak mu przeszło i juz zapomniał to zaczoł grysc pilota zawsze to robi, zdziwiłam sie ze go juz nie boli ale i ucieszyłam bo moze to nic powaznego i taką mam nadzieje rano sprawdze.

Blazejek maly bidulek:-(, sprobuj obejrzec moze tylko ubity lub uszczerbiony, ale i tak do stomatologa

Hop hop, co tam u Błażejka??
Hani wyszła dolna 4;-), jeszcze tylko jedna i będzie miała komplet jedynek, dwójek i czwórek:tak:.

reklama
Do góry