reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

he he to żeś mnie MariaOla rozbawiła :-D a dlaczego miał bym jej nieprzebić, unas jest sztuk 15 przebiła sie przed ostatnia 3 na dole:tak: i już prześwituje 16 ząbek czyli nastepna dolna 3, kilka dni i bedzie Julcia na równi z Jeremixem :rofl2:

Żadko bywam, a z tego co pamiętam to Julka już miała sporo zębów a mix jakiś tam jeden czy dwa. Teraz gdy weszłam poczytać o stanie uzębienia styczniaków to przeżyłam szok, że mix ma tego aż tyle :-)

heheh urzadzacie jakies zawody ktory styczniak pierwszy osiagnie magiczny stan zebow 20:rofl2::rofl2:no coz w tych i innych zawodach tez...Marta na szarym koncu hahaha buu:-D;-)

no jasne że są zawody, ale które pierwsze będzie miało 20 kg :-D:-D:-D:-D

reklama
Na temat kilogramow sie juz nie bede wypowiadac, choc mnie korci, ale obiecalam:-D:-D
ponoc do 2 lat ma wyrosnac 20 zebow:szok:no to mysle,ze teraz beda rosnac w tempie jeden na tydzien i sie wyrobi w czasie:-D;-)

No własnie jaka nagroda za kilogramy??:-):-)
nie sądziłam, że moja chudzinka wygra ta konkurencje ale widocznie są plusy chodzenia w gipsie:-D:-D:-D

co do zęboli to my z nasza 10 gdzieś pośrodku:tak::tak:

nam też nieźle idzie, ale ta ostatnia czwórka coś stanęła w miejscu, nie widać jej. mamy ciągle 11.

Martuchaa Nikuś wygra za 12 dni konkurs w odchudzaniu :-D:-D:-D

U nas 6 i jeden na horyzoncie, ma dwie dwojki na gorze i jedna jedynke i na dole jeden obok drugiego trzy;-)pelna geba;-) zebow jednym slowem
Skakanka to u Was oprocz 6 cos na horyzoncie widac, a u nas nic.
Może zorganizowac zawody kto najdłuzej bedzie małozębny - bedziemy mieć duże szanse na podium:-D

reklama
Do góry