reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Julce przebił sie wczoraj 7 ząbek :-):tak::-D, górna czwórka, ale nie ma jeszcze dolnych dwójek:laugh2:. Uzębienie wygłąda nastepująca: góra: dwie 1, dwie 2, piękna nowiutka 4; dół: dwie 1

reklama
gratuluję wszystkim zębatkom :blink:i współczuję wszystkim, którym przebijaja się czwórki, szczególnie wszystkie naraz :wściekła/y:

U ans nie ma jakiegoś wielkiego dramatu ............uffffffffff na szczęście ale powiem wam na pocieszenie ze najgorsze są 3 ..............podobno :rofl2: bo u Emilki była tylko temperatura 38 i żadnych innych dolegliwości a Natalka jeszcze sie trójek nie dorobiła:sorry2:

Oj Maju to nie zazdroszcze. :no:

U nas zabkow dalej 9, a ten 10 - druga 4 na dole gdzies przepadla :baffled:

Zaginęła w akcji :-D:rofl2:

Gratuluję wszystkim nowych ząbków. Ja też słyszałam, że najgorsze są trójki, ale któraś z cioteczek pisała, że jej dzieciątku już wyszły i obyło się bez problemów ... coś mi się wydaje, że to pisała Mariola. Mam rację, czy znowu kogoś pomyliłam? ;-)

Dominikowi niedawno przebily sie 3 na gorze.Moge napisac ze nie bylo tak zle.Moze dlatego ze 4 przechodzil tak samo.Niestety przy 3-ch mialam nieprzespane przez dwa tygodnie noce bo budzil sie z placzem,na szczescie nurofen pomagal i jak tylko mu dalam byl spokoj.Obawialam sie bardzo bo slyszalam rozne opinie jednak w naszym przypadku bylo spoko.

reklama
Do góry