reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

koszmar... kiedy ja sie wyspie?? :baffled:
Robert ma pekniete 4 dziasla naraz. I niestety to ze pekly juz wcale nie pomoglo. Dalej jest zmierzly, marudny i nie do zycia. Ciagle tylko by na mnie wisial. :crazy: Kregoslup mi juz pada. :-(

Tak wiec u nas na dzien dzisiejszy zebow 14
Caly dol od 1 do 4, a u gory bez 3.
Grrrr... mam nadzieje, ze jak juz te zakichane 4 wyleza do konca to bedzie lepiej.

reklama
Współczuję Wam Aph, Robson się męczy i Wy. U nas to samo, nie wiem, już co i gdzie idzie, ale że idzie jestem pewna. noce nieprzespane, we dnie na mnie wisi. Przekopkane

u nas to ja już sie pogubiłam, zreszta Niko tak zaciska buzie ze za cholere nie moge policzyc ktore tam na tylach wyszly.w kazdym razie kły jeszcze sie nie szykuja u nas:-p

U nas to samo wczoraj pobudka co pol godziny dopiero jak mu dalam tylenol to sie uspokoil i przespal do rana. W drodze dwie dolne czworki juz pekly dziaselka ale jeszcze nic nie wystaje. Koszmar ile te dzieci beda jeszcze zabkowac?

u ans brak górnych i dolnych 3 i 5 :sorry2:

U nas też ich jeszcze nie ma :no:
Ale powiem szczerze, że jak na razie najgorzej było przy czwórkach, bo one duże są. Witek się uspokoił, więc ząbki przystanęły. Ale kly widać przez dziąsła. A co do piątek to myślałam, że jeszcze nie czas na nie. Bylam przekonana, że maluszki będą miały chwilę spokoju zanim zaczną wychodzić im kolejne zębiska :baffled:

reklama
Do góry