reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
My po opijaniu zdrowia Alicji. Chlop mi sie urznal na amen, dumny Tatus poszedl do domu nie chcial u nas spac, ale juz szczesliwie dotarl, bo sie zameldowal. Tak wiec Alicja napewno bedzie zdrowa, po takim opijaniu. :-D

A co do zabkow, to my znowu bedziemy inni niz wszyscy. Mamy 10 zeboli plus 11 w drodze, idzie nam lewa dolna 3. :szok::szok::szok: juz jest pod skora widoczna, daje jej tak ze 2, 3 dni i bedzie na zewnatrz. A gornych 4 ni ma. :no: Fakt, ze dziaselka troche podpuchniete, ale przy tej 3 moga sie schowac :sorry2:

Hani jak wyszedł 12 ząbek coś w okolicy Bożego Narodzenia tak do tej pory nic się nie dzieje. Zbuntowała się:-D.

U nas tradycyjnie ząbki idą parami ... teraz w drodze są dwie górne trójeczki. Witek oczywiście ślini się na potęgę, marudzi, gorączkuje, katarzy i odmawia jedzenia :baffled:

A ja już się zgubiłam, nie wiem ile mamy. Emi nie daje sobie sprawdzić, ale widziałam jakieś nowinki:tak:

reklama
A ja w szpitalu przy okazji badania Antosiowego gardełka ujrzałam 14-ty ząbek, górna trójka, której Antoś tak normalnie nigdy by nie pokazał:-D

Do góry