reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
U Nikusia widać, że górne trójki się szykują do wyjścia, ale wydaje mi się, że jeszcze długa droga przed nimi ;-), Nikuś znów zaczął pchać ręce do buzi więc go powoli swędzieć zaczyna :baffled:.

Witkowi prawie przebiła się górna prawa trójka. Myślę, że góra dwa dni i powinna być na wierzchu, a zaraz za nią idzie górna lewa trójka :tak: Dolnych na razie nie widać.

u nas zabki , ktore juz sie przebily tez daja o sobie znac. Wczoraj udało mi sie zajrzec do pyszczka Julce i na dziąsle przy dwojce, ktora juz sie przebiła jest pękniete dziąsło i w sumie niewiem czemu. Ząb juz na wierzchu, a dziąsło pekniete. Z czworka sytuacja podobna, ale ona jeszcze nie brzebita całkiem, została jeszcze jedna czesc nie przebita:crazy:

No to mamy przebitą jedną trójeczkę :tak: Teraz czas na drugą :-D

Maju Masz śliczne zdjęcie w podpisie :tak: Ale z tej małej musi być łobuziak ;-) Przynajmniej taką minę teraz zrobiła ;-):-D:rofl2:

Maju Masz śliczne zdjęcie w podpisie :tak: Ale z tej małej musi być łobuziak ;-) Przynajmniej taką minę teraz zrobiła ;-):-D:rofl2:
dziekuje Monisia,rzeczywiscie lobuz z niej do potegi:tak::-),ale kochany;-)
melduje dumnie ,ze wszystkie czworki juz mamy:tak::cool2:
teraz jeszcze tylko 9 zebow i koniec:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ostatnio sie przerazilam ,bo myslalam ,ze Laurze sie zabek psuje,:szok:zauwazylam czarna plamke na prawej dolnej czworce i zaraz pobieglam po szczoteczke i zaczelam jej szorowac zabka i okazalo sie ,ze to jakis smiec byl:dry:,kurde juz mialam przed oczami swoje mleczaki:-(,bo mialam straszna prochnice jako dziecko i duzo sie nacierpialam,:-(mam nadzieje ,ze Laure to ominie:eek::zawstydzona/y:

reklama
Maju, ja też się tego boję u Witka. Jako dziecko też miałam straszną próchnicę i wolę by mój syn miał zdrowsze ząbki niż mamusia.

Do góry