reklama

Betko Ogromne Gratulacje
dopiero teraz o tym przeczytalam, super nagroda, ciekawe czy Cie potem poznamy
porównacie zdjęcia przed i po
 a jakby nie pomogło,zrobię sobie napis na koszulce i się sfotografuję
 a jakby nie pomogło,zrobię sobie napis na koszulce i się sfotografuję 

ratunku!!!
dla wlasnej przyjemnosci poszlam w niedziele na squasha - gralam srednio intensywnie godzine, w niedziele wszystko bylo ok, w poniedzialek pobolewalo ale troche, za to wieczorem zrobila sie masakra - ledwo co podnioslam kubek z herbata; myslalam ze jak zalicze saune to obejdzie sie bez zakwasow - a tymczasem nie wiem, czy rano zwleke sie z lozka - kto zajmie sie moim synciem?
 - kto zajmie sie moim synciem? 

dla wlasnej przyjemnosci poszlam w niedziele na squasha - gralam srednio intensywnie godzine, w niedziele wszystko bylo ok, w poniedzialek pobolewalo ale troche, za to wieczorem zrobila sie masakra - ledwo co podnioslam kubek z herbata; myslalam ze jak zalicze saune to obejdzie sie bez zakwasow - a tymczasem nie wiem, czy rano zwleke sie z lozka

reklama

A więc:
w moje 25 urodzinki (czyli dzisiaj) zrobiłam sobie super prezent i ZDAłAM PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!
Po przebojach z kursu - stłuczce i wielu innych w końcu jestem kierowcą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupi jupi jej

I jestem też troszkę zawiana bo pierwszy raz od ponad roku wypilam zdziebko więcej

w moje 25 urodzinki (czyli dzisiaj) zrobiłam sobie super prezent i ZDAłAM PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!
Po przebojach z kursu - stłuczce i wielu innych w końcu jestem kierowcą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupi jupi jej

I jestem też troszkę zawiana bo pierwszy raz od ponad roku wypilam zdziebko więcej