Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale tylko widzi, Żuczku! Zero dotykania. Wielkie donice są moje i niedługo Miłoszka. A tak poza tym to u mnie już od dwóch lub trzech miesięcy jest siara.
moje piersi sie znacznie powiekszył nawet nie wiem kiedy to sie stało ;D ;D ;D ;D a co do brodawek to zajmują całą ich powieszchnie hi hi hi no i rostepysa straszne nie wiem czy sie tego pozbede mam nadzej, że to znikinie po jakim czasie mam kremy masci i nic nie daje rezultatu
A mnie wczoraj moje Kochanie tak "przytuliło", że się dowiedziałam, że też mam już siarę
Poza tym piersi mieszczę jeszcze w przedciążowe biustonosze. Niestety Choć coś tam urosły.
Niestety moje giganty nie mieszczą się w moich przedciążowych biustonoszach i w rękach mojego męża też nie, co wzbudza u Niego zachwyt. Ach ci faceci!!!
Jeżeli chodzi o rozstępy to jak się już pojawiły to nie znikną tylko zrobią się w kolorze skóry.
Eee, wielkość nie ma nic do rzeczy Moja kumpela miała DD i miała za mało pokarmu!! A niby powinna mieć tego w nadmiarze...
A faceci to najchętniej by nie dopuścili do naszych piersi malucha tylko sami by się przykleili i ssali Haha, dlatego ostatnio mówię, że one są już zarezerwowane dla innego