reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Ale jestem zła, przesyłki jeszcze nie ma, chyba już nie przyjdzie do świąt.:wściekła/y: Dzwoniłam do tej osoby, powiedziała, że wysłała 13 i podała mi nr przesyłki, powiedziała, że to wina poczty, bo ona wysłała priorytetem i już powinna paczka być. Kurczę co za dziadostwo na tej poczcie, ale jestem wściekła. Już wiecej nie zamówię przez pocztę tylko kurierem.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no:
Hej Ilonka.
To dzisiaj pewno doszła przesyłka. Gorzej u mnie, bo facet wysłał 18-go w poniedziałek też priorytetem (ze Szczecina) a dzisiaj samochód pocztowy ominął mnie szerokim łukiem. Tym sposobem Ania dostanie prezent gwiazdkowy po świętach. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cholerna poczta!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja się dzisiaj jeszcze wieczorem na poczte przejdę, moze gdzieś się "zawieruszyła" nasza paczka.
A kurier z Gdańska (Masterlink) 4 dni dostarczał mężowy prezent. Szkoda gadać. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ta, byłyśmy w tym samym czasie na forum i ja Cię "widziałam". Szkoda, że Ty mnie nie "widziałaś" ;-).
Baranki to fajny znak, no nie? :-);-):-);-):-D. Aleśmy się dobrały. Tylko się chyba rocznik nie zgadza. A może? (77)
Ja- baran, Ania - lew to mąż - strzelec. Istny ogień...
Jak gardło?
Brawo dla Darusia za grzeczne zachowanie w sklepie. Ania niestety lata jak szalona między półkami i w wózku tylko chwile posiedzi spokojnie.
Dzisiaj na spacerze pogoniła kotka, który był do niej przyjacielsko nastawiony. Byłyśmy krótko, bo właśnie "sprzątam".
Czekam na fotki choinki. My wczoraj kupiliśmy jodłę i ubierzemy dziś lub jutro.
A ja tam sięcieszę, że daleko mieszkają teście ode mnie :-):tak::happy::cool2:.
Ania siedzi koło mnie na nocniku. Teraz lecą reklamy ale zaraz chyba mi zwieje z nocniczka.

Zapomniałam wspomnieć, że wczoraj byliśmy u mojej siostry i u nich już była choineczka ubrana, taka duża to urok, a nie taka mała jak nasza..., i Daruś był nią zauroczony, ciągle podchodził i dotykał, ale tak delikatnie, mamy zdjęcia, więc jak będę miała chwilkę to wkleję.:-) ;-)

Teraz idę już spać, bo już późno.:tak: :-) :happy:
Czyli bombeczki przeżyły. Co go najbardziej zainteresowało w choince? Lampki?

Niestety przesyłki nadal nie ma, mam nadzieję, że nie zaginęła gdzieś po drodze, mam dość tej poczty:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: To i Was poczta zawiodła, ale może jednak miałaś więcej szczęścia i znalazłaś paczkę na poczcie?

To nasza choinka, trochę mizerna, ale musi być, a na niej aniołek

to choinka mojej siostry, śliczna prawda? jaka symetryczna i gęsta.:tak: :-)

a to nasze rybki

To chyba się cieszysz, odpoczniesz od codziennej rutyny.:-)

Pewnie, że tak i jakie kochane osoby spod tego znaku;-) :tak: :-) , faktycznie rocznik się nie zgadza(73), ale co tam rocznik.

Daruś ma czasami przebłyski grzecznościowe, ale za to dzisiaj przy spaniu przeszedł samego siebie, zasnął dopiero o 21.40 i dwa razy wymusił wymioty, nie wytrzymałam i dostał klapsa, a teraz mam wyrzuty sumienia.:tak:
Narazie okej.

Darusiowi podobała się cała choineczka, taka kolorowa i świecąca, bombki przeżyły.

kartka1wx5.jpg

reklama
Do góry