reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata bedę tu zaglądać oczywiście i dzięki za zaproszenie, jestem jeszcze cienka jeśli chodzi o poruszanie się na forum bo nigdy wcześniej tego nie robiłam,ale jekoś dam radę! pozdrawiam ciepło:-)

reklama
Cześć Kochaniutkie.
Bardzo sie ciesze że wpadłyście, może w końcu coś ruszy na tym Wątku :-)

asialc na początku oczywiście życzę Ci aby badania wyszły jak najlepiej, żebyś mogła znowu zacząć staranka razem z nami :tak: To że bardzo chcemy ,to chyba każda z nas coś takiego czuje, pewnie temu tu jesteśmy. A dróga sprawa, widze że łączy nas coś jeszcze, wiele z nas niema za dużo znajomych w swoim otoczeniu, dlatego spędza tu swój wolny czas.
Jeśli chodzi o suwaczek: ja biore ze stronki Lilypie : Free Baby stuff (to ten owulacyjny) natomiast ten drógi jest na Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www .
Można sobie tam takie zrobić i pobrać kod: BBCode , a potem wkleić do podpisu.

mufka zaglądaj, zaglądaj jak najczęściej, będzie fajnie :laugh2:
A jeśli chodzi o poruszanie się na forum, to wcale nie jesteś "cienka" i napewno dasz rade, a jak nie to pytaj, ja choć tu też od niedawna to już pare rzeczy sie nauczyłam. Wspólnymi siłami napewno damy rade:-)

Pozdrawiam was wszystkie no i czekam na reszte...

Część dziewczyny fajny pomysł z tym wątkiem:)
Ataata dzieki za wiadomość , bardzo chętnie się przyłącze:)

NIestety dzisiaj mam bardzo ale to bardzo smutny dzień nadeszła nieproszona spóźniona @:no: jestem zrozpaczona bo już miałam taką nadzieje spóźnieła się wredna @ 4-5 dni ku....;( i tak mnie zaskoczyła i zepsuła cały dobry nastrój:(( Byłam w centrum handlowym w M1 jak poczułam że @ przyszła i tak się załamałam że jak wyszłam z wc to na widok rocznej małej słodkiej dziewczymki na hali się rozpłakałam;( sama z siebie myślałam że spale się ze wstydu ze złości i z żalu:(:-( Nie wiem czy znajde tyle siły żeby tu teraz aglądać tak często bo jest mi bardzo smutno ale postaram się:*

Doticzko kochana ciesze sie ogromnie że tutaj wpadłaś :-)
Napisałam Ci na "liście staraczek"... Przykro mi straszliwie że w tym cyklu sie nie udało, naprawde niewiem co powiedzieć bo itak wiem że każde słowa teraz nie mają znaczenia... :-(
Nie smutaj sie, przecierz dopiero zaczynamy, wiem że wszystkim nam sie uda, tylko pewnie nie od razu.
Ja np. nie robie sobie raczej nadzieji, bo wiem, że w tym miesiącu to nie możliwe aby mi sie udało i jest mi przykro, bo wiem już teraz, że nie musze wyczekiwać, że @ itak przyjdzie. Więc u Ciebie ok 14 dni smutku -do następnej owulacji, a w moim przypadku praktycznie miesiąc...:-( :-( :-(
I nie gadaj głupotek że nie będziesz tu do nas wpadać, nio z kim ja będe tu pisać...?!;-) Przychodź jak najczęściej, dziel sie z nami smutkami i radościami... Razem będzie nam łatwiej przetrwać to okropne, pełne niepewności i obaw wyczekiwanie...
Główka do góry i uśmiech na buzi :-)

Ja się chciałam ze wszystkimi oficjalnie przywitac :-D

CZEŚĆ:-):-)!! Super że tu jesteście:-):-)!!

Dziewczyny tylko prosze nie przestawajcie pisac na "głównym" :-D Bo ktoś musi ten wątek "podłapac" coby nie umarł śmiercią przez zapomnienie :-D
Wy jestescie "nowe" tu na staraczkach, a ja jestem niestaraczka (co moze dziwic na takim forum;-):-D) ale mam nadzieje ze bedzie nam sie super rozmawialo :tak::-) Przepraszam, ze nie wszystkie przywitałam tam na "głównym", ale mam mały ZONK teraz (niektóre wiedzą o co chodzi;-)) i moje myśli głównie wokół tego krążą..
No i mam nadzieję, że długo STARACZKAMI nie będziecie, ale że tak wam się tu spodoba, że nawet jako ciężarówki będziecie pisac :tak::tak:

Doticzko proszę nie załamuj się :tak: To jest Twoja ostatnia @!! na pewno:tak::-)

Witaj IVI, :-) , tu staraczka Mufka z rocznym stażem, miło Cię poznać! Mam nadzieję zmienić wkrótce status ze staraczki na zafasolkowaną :-D, robię co mogę ( a raczej robimy-z mężusiem), pozdrawiam gorąco!!!!

ivi witaj. Na głównym też będziemy, tzn. ja tam wpadam tylko wiesz tak troche ciężko sie tam do was wkręcić :baffled: Wasza "stara ekipa" zna sie dobrze, a my takie bidulki nowe niewiemy oco chodzi...:zawstydzona/y: :-( ;-)

asialc suwaczek jak marzenie ;-)

mufka a gdzie twój suwaczek??!!! Pokazała byś koleżankom kiedy mają za Ciebie najmocniej kciuki trzymać ;-) hmm to tylko taka moja propozycja........:-) :-D :laugh2:

Witaj Ataata i wszystkie pozostale staraczki!!
Dzieki Ataata za PW. Jakos tego watku wogole nie zauwazylam...
Ja troche sie udzielam na 30-tkach ale chetnie zawitam do tego watku... Jestem z Kraq, na bb jestem od 11.2006 ale tak jakos nie kiepsko idzie mi zadomowienie sie... wiecej czytam niz pisze...
Moze to dobry pomysl zeby uaktywnic ten watek....

pozdrawiam

reklama
Do góry