reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata z tym suwaczkiem to powalczę w wolnej chwili, ale nie wiem czy mi się to uda, jakby coś mi nie wyszło to proszę się nie śmiać:-) to będzie mój zupełnie pierwszy na świecie suwaczek, pozdrawiam, zbieram się do łóżka, bo jutro pierwszy dzień do pracy po chorobowym a jeszcze na dodatek rano przed pracą mam badania kontrolne do pracy , ale nie ma tego złego...przynajmniej się dowiem przy okazji czy mam wyniki ok, pozdrowionka:-):-):-)

reklama
ivi witaj. Na głównym też będziemy, tzn. ja tam wpadam tylko wiesz tak troche ciężko sie tam do was wkręcić :baffled: Wasza "stara ekipa" zna sie dobrze, a my takie bidulki nowe niewiemy oco chodzi...:zawstydzona/y: :-( ;-)

hehe nie martw się :) tam "do nas" jak to nazwałaś, bardzo łatwo się "wkręca" :D I z radością witamy nowe staraczki :-D (jeszcze chętniej im gratulujemy fasolek;-):-) )

Ataata Każdy moment jest dobry!! :tak::-) Dobra dziewczyny, idę spac :-) Słodkiego wykorzystywania swoich "mężczyznów" :-D

ivi jeszcze jedno: ciężko mi sie na głównym odnaleźć bo mam kiepskiego neta, teraz jestem w Krakowie u rodzinki wiec jkoś to idzie ale u siebie w Kalwarii to jest totalna klapa :baffled: :-( tam mam przez Orange (telefon do lapa podpięty) a prędkość jest taka że zanim przeczytam wszystkie posty to mija dłuuuuuuugi czas i zanim odpisze to już jest kolejna porcja nowych postów itd. więc choć bym chciała to naprawde kiepsko to wszystko mi idzie :laugh2:

Miłych snów :)))

Kobitki dziekuje za ciepłe słowa jesteście kochane :*:*

Ataata widzę że jesteś Krakowianką;) ja też mieszkam od nie dawna w Krakowie, w okolicach M1:)
Pozdrowionka:):*

Witajcie ponownie wieczornie :-)

Doticzka, prosze mi się tu nie załamywać i zaglądać do nas jak najczęściej ;-) Zobaczysz, że dzieciątko przyjdzie w najlepszym dla siebie momencie. Jestem pewna, że nasze szczęścia gdzieś tam wysoko już są i tylko czekają na odpowiedni moment ;-) Bedzie dobrze.

ivi, bez obaw :-) Na pewno będziemy pisały i na głównym. To wciąga ;-)

Ataata, dzięki :-) I zmykaj do faceta ;-)

wagnies, mam nadzieję, że tak Ci się u nas spodoba, że będziesz nas zasypywać postami ;-) Zobaczysz, że szybko się zadomowisz. Tutaj na prawdę jest wspaniała atmosfera.

mufka, powodzenia z suwaczkiem :-) Miłego dnia jutro w pracy.

Śpijcie spokojnie i owocnych starań :-)

asialc nie dam rady i zaraz sie chyba pobecze bo jestem z nim pokłucona do reszty, przed chwilą sie spieliśmy ale tak na maxa:-( :wściekła/y: :-( i w tym momencie to ja sie zastanawiam czy tam wracać:baffled: albo wracać ale sie spakowac... taką mam perspektywe...:-(

reklama
Mieszkasz w Krakowie, o a można wiedzieć w jakiej dzielnicy?? Bo ja w Krakowie jeszcze do niedawna mieszkałam :-)

Obecnie mieszkam na Kurdwanowie ale przez kilka lat mieszkalam na Bronowicach pozniej z moim mezusiem mieszkalismy na Lea a obecnie we wlasnym M....

Do góry