reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczyny widzę że tu dużo postów przybyło:) i mam sporo do nadrobienia :) już zaczenam czytać zaległości a potem odpisze;)

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Tak szalejecie że znowu nijak nie moge sie połapać a na dodatek zmęczona jakaś jestem i chyba łapią mnie jakies dolinki. Jutro i w nidziele do pracy dobrzę że chociaż w niedzielke tylko do 16 ale i tak zero weekendu. Jak poniedziałek i wtorek będę miała wolny to oczywiście mężuś w pracy ale żeby nie było całkiem czarno to przynajmniej ma czas się zas mna stęsknić. Poza tym ten tydzień przyniósł w rodzince dwóch maleńkich facecików jednego we wtorek jednego w środe i znowu muszę walczyć z hasłami a wy kiedy albo zabierzcie się do roboty itp. Problemiki niby malusie przy Waszych zmaganiach sie z różnymi górkami ale czasem mam wrażenie że takie ciupinki dokuczają jakoś bardziej bo dziubią człowieka tak po cichutku. Pobędę trochę z Wami to jakoś mi raźniej:tak:

Puchatka mnie też męczą te dopytki:sick: i wtedy odpowiadam że jak przyjdzie na nas pora o będziemy mieli :-)

Puchatka może to był by sposób raz a dobrze i wtedy byłby spokój a dobre intencje nich wsadzą sobie do ... kieszeni ;-)

Korci strasznie korci i jakby mi potem dobrze było ale i tak najczęściej odpowiadam krótko i zdawkowo że dzieci to będą wtedy jak Bozia da albo zwyczajnie usiłuje wcale nie słyszeć. Czepili się mnie dlatego że u wszystkich innych jakoś bociany szaleją ale widać ja czekam na nowszy model a bo co czemu nie :tak: :tak: :tak:

Shiraaine witaj, wiedze że znasz się na swojej robocie ;) może i ja bym mogła się zapytać:zawstydzona/y: sama mam nerwice lękową i biore na to od samego początku Andepin czy słyszałaś o nim jakiś opinie i wogóle;) Pozdrowionka:)

gosia_pl z Tobą się chyba nie witałam bo ostatnio brakuje czasu na BB ale postaram się poprawić;) juz teraz;) Wiataj:) A o zdrówku i lekach porozmawiaj z lekarzem najlepiej;)

ivi, Renatka cos ostatnio Was nie widać ???;) czy wszystko ok?

asialc co tam słychać? Jak samopoczucie ?Czekasz na wiosne tak samo jak ja? ;) bo u mnie taka pogoda dzisiaj że ehhh deszcz szaro buro i wogóle;/

Kindzia100 a co tam u Ciebie dawno nie widziałam Ciebie na BB?:)

Sreberko wiataj:)

Wagnies Hej co słychać? :)

mufka dawno Ciebie nie było na BB tak jak mnie z resztą i teraz nadrabiam;)

Kingusia gratuluje wiecej kasy zawsze się przyda co nie?;)

Buziak co tam dawno z Tobą nie rozmawiałam:) Jak tam jazda na rolkach?

Puchatka nie martw się nie łap dołków bo wiesz że my na BB nie pozwolimy Ci na dołkia a pozatym nie przejmuj siegadaniem innych ;) I jeżeli masz ochote coś komuś przypiec to się nie wachaj po co masz się gryść lepiej wyrzucić wszystko z siebie to wszystko co daje negatywne emocjie a zostawić pozytwne w końcu to najlepiej pomaga w zafasolkowaniu:)

daga.p jak tam egzamin ,zdany na 5?;)

reklama
Do góry