reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
buzi@kdokładnie tak:baffled: To jest nałóg:szok: i to mnie przeraża bo mój juz sie złości że non stop co wpadnie do domu to ja z kompem na kolanach:baffled:

Ewitko to super że dziśjuż dobrze:tak: I całkiem mozliwe ze to przez pogode. Ja np. często reaguje na zmiany, bolą mnie wtedu uda lub łydki, taki cholernie dziwny ból:-( Sie to nazywa reumatyzm:baffled: Oj młoda staruszka emerytka zemnie:laugh2:

A tak wogóle to mi sie w głowie juz kręci bo niemoge was złapać na danym forum:baffled: Najpierw byłyście na głównym wiec tam pisze do was, patrze a wy już na liście:szok: potem tutaj:laugh2: więc odpisuje tu, ale wy juz pewnie znowu na głównym:laugh2: :baffled: :confused: :sick: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Ataata! Spokojnie! Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi ;-) Nie Ty jedna tak masz. Ja czasami też gubię się, gdzie kto i kiedy pisze na BB. Ale damy radę.... :happy:

Witajcie,

Jakos ten dzien mnie dzis usypia... nie mam weny do pisania ale postaram sie odpowiedziec... Jeszcze tylko musze wysiedziec do 16 i mykam do domku

Ataata decyzje musicie podjac sami... my mozemy tylko powiedziec co my bysmy zrobily w takiej sytuacji... ja bym po pierwsze porozmawiala z druga polowka i od tego co wyniknie z rozmowy to tak bym postapila... po drugie moze bym zostawila sprawy samym sobie na jakis czas tzn. na rzesach nie stawala w starankach - co bedzie to bedzie...
Jesli chodzi o moje ustawy: oczywiscie nie zdazylam wszystkiego przerobic, co odbilo sie bo akurat na tescie mialam pytanie ze strony do ktorej juz nie doszlam :-( A poleglam - chyba - na pytaniach z komputera... tak debilne ze hej... na efekty musze poczekac do przyszlego tygodnia - wtedy mam dostac info czy przeszlam dalej czy odpadlam...

Kindzi100 - nareszcie!! gdzie Ty sie podziewalas?? Juz sie martwialm co z Toba...

Daga.p gratuluje egzaminu!!

Kiniusia gratuluje podwyzki!!! - no ja jak doczekam w tej pracy do konca roku to tez sie zalapie na podwyzki... ponoc maja byc duze...

Buzi@k oj straszny to nalog... ja nawet w pracy wyczekuje kiedy jestm przez chwilke sama zeby zagladnac do Was i podczytac co sie dzieje!!!

pozdrawiam Was wszystkie i do wieczorka... po pracy pedze kibicowac Adasiowi!!

Witajcie,
Ataata decyzje musicie podjac sami... my mozemy tylko powiedziec co my bysmy zrobily w takiej sytuacji... ja bym po pierwsze porozmawiala z druga polowka i od tego co wyniknie z rozmowy to tak bym postapila... po drugie moze bym zostawila sprawy samym sobie na jakis czas tzn. na rzesach nie stawala w starankach - co bedzie to bedzie...
Jesli chodzi o moje ustawy: oczywiscie nie zdazylam wszystkiego przerobic, co odbilo sie bo akurat na tescie mialam pytanie ze strony do ktorej juz nie doszlam :-( A poleglam - chyba - na pytaniach z komputera... tak debilne ze hej... na efekty musze poczekac do przyszlego tygodnia - wtedy mam dostac info czy przeszlam dalej czy odpadlam...

pozdrawiam Was wszystkie i do wieczorka... po pracy pedze kibicowac Adasiowi!!

wagnies Co do dzieciaczka to tak mam zamiar chyba zrobić, czyli co ma byc to będzie:tak:
Co do teściora...:-( ale itak mam nadzieje że jednak sie udało i tzrymam kciuki żeby tak było:tak:
;-) Adasia też właśnie oglądam :tak:

Buziaki

reklama
O, a nie mówiłam:baffled: :laugh2:

14.56 ewita już na głównym
14.57 buziak na głównym :laugh2:
a ja dopieo tu poprzedniego posta skrobałam :laugh2:

Bawimy się w ganianego;-):laugh2: mi też coś strasznie muli :baffled:

Ja też:laugh2: Jak słysze że wchodzi do domu, to odkładam komputer i udaje że cos tam robie;-) ;-):laugh2:A wieczorami to już odpada bo sie złości więc siedze z nim, a w myśli... ciekawe co tam na BB nowego...?:laugh2:

Też tak robię :-D

Buzi@k oj straszny to nalog... ja nawet w pracy wyczekuje kiedy jestm przez chwilke sama zeby zagladnac do Was i podczytac co sie dzieje!!!

[FONT=&quot]Jeszcze trochę to nas wyślą na odwykówkę:baffled:;-) [/FONT]

Do góry