reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
buzi@kdokładnie tak
To jest nałóg
i to mnie przeraża bo mój juz sie złości że non stop co wpadnie do domu to ja z kompem na kolanach
Ewitko to super że dziśjuż dobrze
I całkiem mozliwe ze to przez pogode. Ja np. często reaguje na zmiany, bolą mnie wtedu uda lub łydki, taki cholernie dziwny ból:-( Sie to nazywa reumatyzm
Oj młoda staruszka emerytka zemnie
A tak wogóle to mi sie w głowie juz kręci bo niemoge was złapać na danym forum
Najpierw byłyście na głównym wiec tam pisze do was, patrze a wy już na liście
potem tutaj
więc odpisuje tu, ale wy juz pewnie znowu na głównym
:sick:

Ewitko to super że dziśjuż dobrze

A tak wogóle to mi sie w głowie juz kręci bo niemoge was złapać na danym forum

Ataata
Grudniowa Mama '07
O, a nie mówiłam
14.56 ewita już na głównym
14.57 buziak na głównym
a ja dopieo tu poprzedniego posta skrobałam

14.57 buziak na głównym

a ja dopieo tu poprzedniego posta skrobałam

buzi@k
Fan(ka)
buzi@kdokładnie takTo jest nałóg
i to mnie przeraża bo mój juz sie złości że non stop co wpadnie do domu to ja z kompem na kolanach
![]()
Ja to nawet mam zakaz zaglądania na forum

Kinia
sierpień 2009
Ataata! Spokojnie! Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi ;-) Nie Ty jedna tak masz. Ja czasami też gubię się, gdzie kto i kiedy pisze na BB. Ale damy radę.... 

Ataata
Grudniowa Mama '07
Ja to nawet mam zakaz zaglądania na forumktóry jak widać jak tylko mam okazje to łamię
![]()
Ja też

Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie,
Jakos ten dzien mnie dzis usypia... nie mam weny do pisania ale postaram sie odpowiedziec... Jeszcze tylko musze wysiedziec do 16 i mykam do domku
Ataata decyzje musicie podjac sami... my mozemy tylko powiedziec co my bysmy zrobily w takiej sytuacji... ja bym po pierwsze porozmawiala z druga polowka i od tego co wyniknie z rozmowy to tak bym postapila... po drugie moze bym zostawila sprawy samym sobie na jakis czas tzn. na rzesach nie stawala w starankach - co bedzie to bedzie...
Jesli chodzi o moje ustawy: oczywiscie nie zdazylam wszystkiego przerobic, co odbilo sie bo akurat na tescie mialam pytanie ze strony do ktorej juz nie doszlam :-( A poleglam - chyba - na pytaniach z komputera... tak debilne ze hej... na efekty musze poczekac do przyszlego tygodnia - wtedy mam dostac info czy przeszlam dalej czy odpadlam...
Kindzi100 - nareszcie!! gdzie Ty sie podziewalas?? Juz sie martwialm co z Toba...
Daga.p gratuluje egzaminu!!
Kiniusia gratuluje podwyzki!!! - no ja jak doczekam w tej pracy do konca roku to tez sie zalapie na podwyzki... ponoc maja byc duze...
Buzi@k oj straszny to nalog... ja nawet w pracy wyczekuje kiedy jestm przez chwilke sama zeby zagladnac do Was i podczytac co sie dzieje!!!
pozdrawiam Was wszystkie i do wieczorka... po pracy pedze kibicowac Adasiowi!!
Jakos ten dzien mnie dzis usypia... nie mam weny do pisania ale postaram sie odpowiedziec... Jeszcze tylko musze wysiedziec do 16 i mykam do domku
Ataata decyzje musicie podjac sami... my mozemy tylko powiedziec co my bysmy zrobily w takiej sytuacji... ja bym po pierwsze porozmawiala z druga polowka i od tego co wyniknie z rozmowy to tak bym postapila... po drugie moze bym zostawila sprawy samym sobie na jakis czas tzn. na rzesach nie stawala w starankach - co bedzie to bedzie...
Jesli chodzi o moje ustawy: oczywiscie nie zdazylam wszystkiego przerobic, co odbilo sie bo akurat na tescie mialam pytanie ze strony do ktorej juz nie doszlam :-( A poleglam - chyba - na pytaniach z komputera... tak debilne ze hej... na efekty musze poczekac do przyszlego tygodnia - wtedy mam dostac info czy przeszlam dalej czy odpadlam...
Kindzi100 - nareszcie!! gdzie Ty sie podziewalas?? Juz sie martwialm co z Toba...
Daga.p gratuluje egzaminu!!
Kiniusia gratuluje podwyzki!!! - no ja jak doczekam w tej pracy do konca roku to tez sie zalapie na podwyzki... ponoc maja byc duze...
Buzi@k oj straszny to nalog... ja nawet w pracy wyczekuje kiedy jestm przez chwilke sama zeby zagladnac do Was i podczytac co sie dzieje!!!
Ataata
Grudniowa Mama '07
Witajcie,
wagnies Co do dzieciaczka to tak mam zamiar chyba zrobić, czyli co ma byc to będzie

Co do teściora...:-( ale itak mam nadzieje że jednak sie udało i tzrymam kciuki żeby tak było

;-) Adasia też właśnie oglądam

Buziaki
reklama
buzi@k
Fan(ka)
O, a nie mówiłam![]()
14.57 buziak na głównym
a ja dopieo tu poprzedniego posta skrobałam![]()
Bawimy się w ganianego;-)

Ja teżJak słysze że wchodzi do domu, to odkładam komputer i udaje że cos tam robie;-) ;-)
A wieczorami to już odpada bo sie złości więc siedze z nim, a w myśli... ciekawe co tam na BB nowego...?
![]()
Też tak robię

[FONT="]Jeszcze trochę to nas wyślą na odwykówkę