reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Antiope ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza przecież chodzi o Twoje zdrowie nie ma co odkładać tego na potem jeśli wolisz to może zrób sobie betke będziesz wiedziała że gdzieś tam jednak nie ukrywa sie fasolka:tak::tak: a wizyte u ginka i tak uważam za konieczność

Pewnie powinnam iść do lekarza, ale znając mnie, nie będę mogła się zebrać. W tym tygodniu kończę pracę o 18 (oczywiście tylko w biurze, bo potem to jeszcze mogę być w terenie), więc to już dobry powód, żeby przełożyć wizytę na przyszły tydzień. ;-) A tak na serio, to postaram się dziś, lub jutro po pracy wygospodarować trochę czasu. Ale i tak mam nadzieję, że zanim się tam wybiorę przyjdzie @.

Pewnie powinnam iść do lekarza, ale znając mnie, nie będę mogła się zebrać. W tym tygodniu kończę pracę o 18 (oczywiście tylko w biurze, bo potem to jeszcze mogę być w terenie), więc to już dobry powód, żeby przełożyć wizytę na przyszły tydzień. ;-) A tak na serio, to postaram się dziś, lub jutro po pracy wygospodarować trochę czasu. Ale i tak mam nadzieję, że zanim się tam wybiorę przyjdzie @.

Masz nadzieje?? A ja mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie i bedziesz miaala f.........:-):-):-) Trzymam kciuki

fifi po wczorajszym teście już raczej nie mam złudzeń. Jedna krecha była tak ewidentna, że nie ma sensu się nakręcać.

Antiope tak bez nakręcania się skoro masz nieregularne cykle przynajmniej tak zrozumiałam z tego co piszesz to nie wiesz czy może test nie było zrobiony za wcześnie a co do napisów na opakowaniach testów że wykrywają już 7 dniowa ciążę to ja jednak to takich rzeczy podchodzę sceptycznie napewno wszystko będzie dobrze:tak::tak:jesli sie nie udało to bardzo mi przykro ale napewno sie uda i tylko czasem dłużej sie troszke czeka a to ja juz dobrze wiem:tak::tak:

Zgadza się Puchatko, mam bardzo nieregularne cykle. Czasami 20 dni, a czasami 50. Teraz mam 41 dzień cyklu. Zgodziłabym się z Tobą, gdyby nie to, że właśnie skończyło mi się plamienie przed którym 2 tygodnie wcześniej również było plamienie. Wywnioskowałam, że to pierwsze, to na owulkę, a drugie przed @. Tylko, że @ się nie pojawiła. Ciężko to wszystko zinterpretować. Strasznie mnie to wkurza. Poczekam jeszcze trochę i jak @ się nie pojawi, to zrobię kolejny test. A jeśli znów będzie negatywny, to pójdę do lekarza.

reklama
Dziewczynki u mnie I - no cóż może następnym razem. W poniedziałek ide do gina i pooglądać moje jajeczka (heheh fajnie brzmi) czy są w pożadku przed tym ważnym dniem. Zrbie sobie dokładne badania - jak to fajnie mój gin dziś powiedzial "zrobimy szczegółowy przegląd" hehhe jak samochodu :-)

Antiope może jedanak fasolinka, może rzeczywiście za wcześnie aby teścik wyszedł. Zrób bete to będziesz mieć pewność.

Ja swój teścik odrazu wywaliłam, bo znowu bym co chwila na niego spogladała i rozczulała się wyszukując niewiadomo czego. Trzeba się pozbierać - chociaż jakoś ciężko mi. Dlaczego dziewczynki taka nasza marna dola?? Ja to "śmieje" się z moim T, że już jedna ciąża mi się właśnie skończyła i zaczyna sie druga, bo to 9 cykl idzie. Łezka się kręci, ale damy rade moje kochane.

Puchatka super - jak czytałam co napisałaś to tak jakbym z tobą była. Przypomiało mi się jak mojego Matisia zobaczyłam po raz pierwszy na USG. Ucałuj brzunio.

Powodzenia kochane dziewczynki :tak:

Do góry