reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!
Ja dosłownie na minutke bo jestem w pracy a jakby szef zobaczył że się pałętam po takiej stronce to nie wiadomo co by było. Wczoraj jak byłam w domku to oczywiście komputer odmówił współpracy ale na szczęście juz działa bo mężuś pojechał z nim do jakiegoś serwisu zresztą nieważne. Ja wczoraj sprzątałam jak szalona a dzisiaj to bym sobie pospała i tyle.
Co do moich badanek to prolaktynka wyszła mi jakas taka wysoka a poza tym reszta w normie. Na dodatek u mężusia różńie bywa z tymi harcerzykami ale lekarka stwierdziła że tych dobrych jest wystarczająco i szanse na ciąże mamy duże. Po świętach pójde do mojego ginekologa i wtedy pokażemy bocianom niech sobie nie myślą. Narazie pozdrawiam wszystki tak hurtem bo uciekać musze Belka gratulacje z całego serduszka:happy: :happy: :happy: a i jeszcze isikora witam i nie poddawaj sie czasem niestety na ważne rzeczy w życiu trzeba poczekac trochę dłużej.
Odezwę sie wieczorkiem. Buziaki:tak:

reklama
czesc dziewczynki

ja tylko na moment bo dzisiaj sie przenosimy:tak: i roboty mamy :szok: , ale zajrzalam bo szybciutko obiad robie bo padamy z glodu

Ataata ja tylko tak pobieznie o tej myszce poczytalam ale wiedze ze nie mozesz jej zlapac, ja tez mialam i wiesz na co sie zlapala-na czekolade:laugh2: , moze sprobujna lapke dac troche i sie uda, no chyba ze sie do niej przyzwyczailas:-D , bo mi mojej troche szkoda bylo;-)

pozdrawiam i do szybkiego

Dziewczynki a ja sie przyszłam pożegnać na Świeta... bo mimo że wyjeżdżamy dopiero jutro, to pewnie dzis już nie wpadne. No chyba że wieczorkiem na momencik, ale w razie czego...

wielkanoc.jpg

Niech Wam Kochane będzie wiosennie,

słonecznie, świątecznie!

Niech cieszą Wasze oczy kolorowe

pisanki i wielkanocne baranki.

Niech się w Smingus Dyngus woda na Was leje,

a Wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję...
WielkanocWiki2.jpg

Wesołych i Radosnych Świąt Dziewczynki

Niech Wielkanocny Zajączek przyniesie Wam fasolinki
i tym samym uszczęśliwi Wasze minki
a przy okazji niech i nie poskąpi zdrówka
niechaj wspiera w starankach - tego życzy Mufka:-):-):-)

Niechaj to o czym marzycie wkrótce się spełniło
a to co kochacie, zawsze Waszym było

P.s ataata za twoją sprawą tak Wielkanocnie się zrobiło na naszym bb więc ślę również najlepsze życzenia Wesołych , Radosnych i Zdrowych Świąt Wielkanocnych
już zawczasu

Dziękuje Wam wszystkim za miłe powitanie :):)
Asialc będę tu teraz często zaglądać ;);)

WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH

Skoro już czas życzeń wielkanocnych się zbliża, to tym, które już do nas nie zajrzą przed świętami życzę:

Radości - nie tylko na chwilkę
Pomyślności - nie tylko od czasu do czasu
Niech Wam los sypie nimi nieprzerwanie
Ze swych nieskończonych zapasów

I oczywiście :
Wszystkim staraczkom - szybkiego zafasolkowania
Wszystkim ciężarnym - szczęśliwego rozwiązania
Wszystkim mamom - radości z każdej chwili spędzonej ze swymi pociechami.

Wesołych Świąt!!!

Puchatka, tak trzymaj! :-)Coś mi się wydaje, że ten bocian przyleci do Was szybciej niż sądzisz ;-)

Nie wiem czy jutro uda mi się do Was zajrzeć, więc teraz bardzo dziękuję za wszystkie życzenia i Wam życzę:

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

Halooo Laseczki ! Przedewszystkim MUFKA ciesze sie ze w koncu bedziesz 100%staraczka.Dobrze ze wszystko Ci sie dobrze poukladalo.:-)
Maseczka z placenty dziala suerowo !! Wlosy mam jak modelka przed pokazem :tak: Jedyny minus to ze jest droga.Kosztuje ponad 100zl.Ale opakowanie jest duze.
Ja dzis pomylam drzwi,wyspalam sie do bolu i zaraz mykam na filmik.Do uslyszenia jutro !!
aaaa nie piszcie tak duzo bo wieczorami niewydalam z lektura :-D :tak:

Witam wieczorowa pora ;-)

Poniewaz jutro wyjezdzam na swieta z samego rana wiec dzis chcialam wszystkim staraczka zlozyc zyczenia swiateczne.

Radosnych Swiat wypelnionych nadzieja budzacej sie do zycia wiosny, wiray w sens zycia, pogody w sercu a oprocz tego swiat spedzonych w rodzinnym gronie, smacznego swieconego no i mokrego dyngusa!!!

reklama
To znowu ja po pracy umyta pachnąca i woógle wcinam jabłuszko :tak: Oczywiście z pracy wyszłam pół godzinki później bo jeszcze szef dzwonił żeby na niego poczekać to normalnie chyba jakś klątwa zawsze jak tak z 10 po siódmej pomyśle że jeszcze tylko dwadzieścia minut to zaraz dzwoni szef żeby na niego zaczekać:wściekła/y: jakby 12 godzin w pracy to było mało. co do badanek wygląda to tak że prolaktyna mam 46,8 a norma do 25 a co do harcerzyków to niektóre jakieś źle zbudowane a inne to albo im sie ruszać nie chce albo ruszają sie w miejscu. Zartowaliśmy że kręcą się w kółko i mężuś orzekł że jakby fasolka była z takiego spokojnego to przynajmniej dziecko by było spokojne :tak: :tak: W każdym razie zrobiło nam sie lepiej po tych badankach a już tekst że szanse na ciąże są duże był jak miód na moje serce jeszcze zrobnimy porządek z prolaktyna i wyprodukujemy małego puchatka:-) :-) :-) POza tym to jesteście wszystkie Kochane i życze każdej dwóch kreseczek i dziekuje z całej siebie a troszkę mnie jest :-) za wszystkie słowa otuchy. Cosik sie jakos tak wielkanocnie tu porobiło ale z życzonkami poczekam jeszcze może jutro coś naskrobie. Dobranoc Robaczki kochane:-) :-)

Do góry