reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

to moje plamienie mnie totalnie zaskoczyło.I wiecie może co z tą temperaturą?Nie jestem chora,a mam od jakiś 2-3 dni 37.0-37.3.Chyba sobie zaczynam coś wmawiać,albo fiksuję,ale jestem poddenerowana.:eek::baffled:

reklama
wiem tyle, że po ok 5-7 dniach od poczęcia dzidziuś zagnieżdża się w macicy. Objawy tego zagnieżdżenia mogą być odczuwalne dla wrażliwych kobiet np jako zatrucie, złe samopoczucie i z tysiąc innych indywidualnych odczuć. Możliwe jest też delikatne plamienie. Jeśli ono jest nie ma się czym martwić tylko spokojnie czekać na termin @ a testować i się cieszyć:tak::tak:
jak chcesz się dowiedzieć więcej, zapytaj na wątku głównym, tam dziewczyny może więcej będą potrafiły napisać z własnych doświadczeń. Mi jeszcze nie dane jest nazywać się staraczką i dobra jestem tylko w teorii :-D

Dobranoc :)
i może spróbuj przez te kilka dni jakoś wyciszyc sie bo bedziesz sie coraz mocniej wkrecac ;-)A fasolka jeśli jest, to JUZ TERAZ jest w Tobie i tym nakręcaniem i denerwowaniem się wcale jej nie pomozesz;)
trzymam baaaardzo mocno kciuki i czekam na tescik :)
dobranoc!

czesc dziewczynki !! Nie moglam wejsc na BB od piatku !!!! :wściekła/y:Cosik sie porobilo tu w Holandii z netem.Jutro nadrobie lekture i sie "wypowiem" :-)
Spijcie dobrze

hej dziewczyny
sluchajcie -jestem i zyje :p:-p
uadalo mi sie was podczytac dzis poznym wieczorkiem odpisze cosik juztro bo dzis nie jestem juz w staniue, hihih zakrecona jestem nawet mam czkawke hehe
mielismy dlugiii weekend :-)wiec sie pobalowalo , egzaminy zdane w sumie nie wiem na co :baffled:bo nauczyciel nie zdazyl sprawdzic "final tes"t jak bylam na "oral" ,ale proponowal mi college hmm wiec chyba moze byc, no ale najwazniejsze ze mam wakacje :-) a co do oceny potem sie dowiem no ale w tej szkole to nie jest takie istotne, jak dobrze pojdzie to potem jais kursik o ile bede mogla go robic na wizie studenckiej
wiec uciekam i caluje dopisze cos juto kochane BB staraczki i nietylko
trzymajcie sie cieplutko :-)

Czesc dziewczynki :-):-):-)
Dzisiaj niestety mam tylko czas zeby przeczytac was i przywitac sie ...niestety cos sie dzis nie moglam wyrobic.Zmeczona jestem :-:)-:)-:)-:)-:)-(
Milego dzionka pa pa zagladne jak wroce z pracy. Buziole

hej :-D:-D:-D
Bastra milego dnia w pracy ;-)
Gosia gratulacje, fajnie ze masz juz wakacje!
Kiniusia testowalas?

a ja norma-niewyspana! od dzisiaj slomiana wdowa :dry: ale odpoczne sobie heheheh
dzisiaj z dziecmi ide do kina,wiec sie nie przemecze
synus wstal; wiec lece

Witam sie z Wami... ja juz w pracce siedze....

Kiniusia i jak test bo kciuki juz mnie bola!!!!!
NieSamowita ja jestem niewyspana, zmeczona i nic mi sie nie chce... czekam z utesknieniem na zime :-( Ja chce snieg ;-(

oooo nawet nie zauwazylam ze juz 400 post mi wyszedl...

reklama
witam :-) ja przed chwilka dopiero sie z lozka wydostalam, nie chcialo mnie jakos puscic wczesniej :laugh2: u mnie kolejny upalny dzionek wczoraj jak w sloneczku termometr zobaczylam to bylo 35 stopni, a dzis w cieniu juz jest 28 :szok: pozdrawiam goraco kochane i zycze milego dnia i chodz lagodnego zefirku dla ochlodzenia ;-)

Do góry