reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

no miałam isc spać ale bb jak narkotyk:-) rzuciłam fajki w lutym i tez w lutym zalogowałam się na bb, no to na to wygląda że jeden nałóg zastąpiłam drugim:tak:

wagnies
niestety w piatek pracuję, na dodatek szef ma wolne, więc będę go zastępować, więc roboty nie zabraknie:eek:

isikora bidulko odetchnij trochę bo się zamęczysz ;-)

ataata och ile bym dała żeby pogadać z Tobą w 4 oczy, póki co pozdrawiam przez łącze, jestem z Tobą:tak:

ewcia nic sie nie martw z ta nadżerką, będzie dobrze, buziaki :))))

resztę dziewuszek gorąco pozdrawiam i życze dobrej nocki

reklama
Hello
Sorry ze moze nie na temat ale pomóżcie mi, w ktorym dniu cyklu zrobic pierwszy test owulacyjny? Cykle mam co 30-32 dni ale ostatni był odchyłem od normy i mial az 46 dni (@ 26.03 a nastepna dopiero 10.05, Kwiecien bez @).

Ewcia - melduje bez ankiety, że też mam nadżerkę, ale gin nie kazała mi z nią nic robić, bo mam ją malutką i widocznie taka moja natura...

wagnies, ewcia, mufka cmok cmok cmok =wielki buziol i dziękuje za miłe słówka;-):tak::-)

Ewcia to ja też melduje co do ewentualnej ankiety... ja nadżerki nigdy nie miałam, a to co napisałam wiem od mamuski swojej.
Fasolka pogłaskana i dziekujemy za buziaki od Ciebie i Matiego, no i odwzajemniamy:tak:
A co do Kiniusi to... hmm niewiem co napisac... tzn Kiniusia żyje, ma sie dobrze a co do testu to musi sama sie wypowiedziec na ten temat:laugh2:

Madzia_Dominska ja niestety nie pomoge, bom zielona w tym temacie, niewiem jak reszta, ale na wątku głównym napewno sie na tym znaja i Ci odpowiedzą, tylko niewiem czy dzisiaj, bo tam chyba już większość śpi:laugh2:

Dziewczyny ale numer:szok:
Już powstał wątek lutówek:tak::szok: Matko ale ten czas leci...

Cloe uciekaj na lutówki i otwieraj tam wątek główny... Ja nie miałam tego szczęścia bo u nas grudniówek taki wątek już był:baffled: Nawet Doticzce sie nieudało upolować bo też chciała otwożyć. Także szczęściaro pędź tam szybko, żeby Cie nikt nie uprzedził;-):laugh2:;-) - no chyba że sie na styczniówki łapiesz:confused::confused::confused:

Dobra spadam bo wszyscy już chrapią tylko ja tu siedze i gadam już sama ze sobą:-Dpapa

Witajcie kochane z samego rana :-):-):-):-)
Pogoda wreszcie sie poprawia :tak::tak::tak:.Mam nadzieję,że 23 czerwca będzie ładna:happy::happy::happy::happy:.

Mufka gratuluje zdanych egzaminów i trzymam kciuki za następne. Ja mam pierwsze w piątek ale coś marne szanse widzę na zaliczenie :-:)-:)-(.
kiniusia to trzymam kciuki w związku z drugim testem :-):-).
Elza ab witaj :-):-):-):-):-):-):-):-)
Wagnies witaj :-):-):-) . Jak samopoczucie???
Attatko witaj :-):-):-):-)
Sabinko już tylko 17 dni :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Izabelko witaj :-):-):-). Jak się spało??
Asiu witaj :-):-):-):-).
Ivi witaj :-):-):-)
Kajda witaj:-):-):-)
Moniko dzisiaj zawitałam do was na dłużej :laugh2::laugh2::laugh2:
Pysia witaj:-):-):-)
Cloe jak sie czujesz???:-):-)
Bastra witaj :-):-):-).Trzymam kciuki za starania ;-)
Ewcia witaj:-):-). Nadżerka sie nie przejmuj tylko trzeba ją leczyć :tak::tak:

Spałam bez męża bo na razie mieszkamy osobno :-:)-:)-(. Niestety moi rodzice są strasznie konserwatywni :dry::dry: a drugi powód to taki ,że kanapa przyjedzie dopiero w piątek :-D:-D:-D:-D i nie ma na razie na czym spać ;-).

21 stopni :-):-):-):-):-)

reklama
:-)Dzień dobry kochaniutkie.
My wstalismy przed 9,wybieramy się dzisiaj do UP,do przedszkola,bo jestd zień otwarty,a potem na 18 jedziemy 40km na msze za teścia.Moja teściwoa wcozraj o 22 poinformowałą nas o tym.bardzos zybko:wściekła/y::tak::-D:szok:dupa zniej,a jakbym miałą inne plany...
U nas piękna pogoda się zapowiada,chmurki są,ale ciepło też.

Mufka masz racje,ze to jak narkotyk,hehe;-)
Madzia ja nie mam pojecia nic o tych testach i kiedy je robić.
Dziewczyny dziękuje bardzo za pomocną dłoń:tak:za to ze jesteście i pomagacie smaym pisaniem id uchowo podnosicie do góry.:-);-):tak::happy:.

Cloe Ataata ma racje zakładaj wąteczek kochana....

Niesamowita ja tam super wyspana,chociaz poźno poszłam spać iw cześniej wstałam:dry:dziwnie,ale lepiej sie czuje,niż śpie za długo zawsze. Wogóle witaj witaj.Fajnie,że ajdą na wakcje,a ty zcemu nie jedziesz z nimi??

Isikorka jeszcze troszke i bedziesz miała mężą non stop i az będizes zmówiłą,ze ams zgo dosyć,hehe na cąłe życie z meżem;-)hehe. ale ten czas zasuwa kochana,jeszce tylko parenaście dni,jezuu...ale masz fajnie...

Niesamowita chodizs zpewnie państwowo do gina,ja nigdy państwowo nei byłąm,bo bym z 2 miechy msuiała czekać,to wole zaplacic.heh. Będzie dobrze kochana...moze fasolka sie kłania:tak:;-):-).

Buziaki dla wsyztskich razem i soobno,ale wymieniać nie będą oki??:confused:
Miłego dnia misiaki...

Do góry