reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Elza to teraz masz taki przyspieszony kurs tworzenia stron... no ja musze sie w koncu zmotywowac i skonczyc ta moja strone... brak mi weny do tego a ksiazki leza i sie kurza:-( A co do spotkania w Kraqu to czekam na propozycje!

Sreberko witaj!

Witajcie Kobietki!!!
ja dzisiaj krąże między biurem a domem bo neostrada nadal nie działa ale już wiem z niezależnego i pewnego źródła że to poważniejsza sprawa. Wybaczcie że nie odpisuje na Wasze posty ale może popołudniu uda mi się nadgonic wszystkie zaległości bo się jakos płodne literacko zrobiłyście
Elza sorrki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: że nie odpisałam wczoraj ale dopiero teraz w przelocie dostrzegłam Twoje pytanko tylko niestety ja o tworzeniu stron WWW nic nie wiem a stronkę firmy robi dla nas kuzyn mężusia
tak poza tym to szkoda że jutro jeszcze nie sobota:-(

Heloł :-)
Ostatnio pustawo na forum okres wakacyjny w pełni :happy:

wagnies widzę że u Ciebie już 16 dpo kiedy testujesz:confused:

A ja już wrocilam od babci,,obiadek zjedozny,,potem na miasto i do domkuu....troszke na dworzu bylismy,,jakas godiznke,a tak Matu cąły czas miał zajęcie na balkonie u babci...
Teraz zjadł obiad po raz drugi,,bai sie,chciałąm iśc do piaksuz nim,ale tu bedize padalo u mnie chyba,,ale chmuryy...

Kiniusia dzieki za odwiedziny na blogasku,,buziakuje..

Witajcie! Wpadlam na chwile sie przywitac i zmykam bo córa zaczela mi rozrabiac :-D

Idarnowska mam nadzieje ze domowe sposoby na przeziebienie pomogly :tak:

Witajcie :-)

NieSamowita, dziwne, ze nie chcą uszyć na miarę :happy2: Ale masz, rację, ta też ładniutka :-) Miłego dnia z przyjaciółką

Ewcia, jeszcze robisz jedzonko w słoiczkach dla małego? Nie je jeszcze tego co Wy? A może już coś o tym pisałaś tylko ja gapa nie pamiętam. W końcu jestem po 30 i skleroza już w pełni :-D:-D:-D;-)

elza, jak po rozmowie? Pisz bo strasznie jestem ciekawa :-)

Ataata, GRATULUJĘ półmetka :-) Jak ten czas leci :-). Dopiero co pisałaś że jesteś w ciąży :-):-D Już coraz bliżej....:-D

k_asia, wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy :-):-D

Meggie, jak Ci mija leniwy dzień? :-D

wagnies, a kogo Ty oprowadzasz po Krakowie? :-)

Iwonka, :-)

Sreberko :-)

Puchatka, jak dobrze, ze jutro piątek. W końcu odspaniesz :-)

buzi@k, :-)

Nocka, córcia bardzo narozrabiała? ;-):-D

Ilonka, jak tam przeziebienie? Już lepiej?

A u nas dzisiaj przez cały dzień była i jest przepioękna pogoda. Niebo niebieściutkie, więc od rana na powietrzu. Mówię Wam jak mi się nie chciało wstać po 7 :-D Aż boję sie września :-D:-D:-D Córcia też ledwo wstała, oczy Jej się zamykały jak próbowała otwierać, ale się udało :-) Pojechaliśmy do przychodni przy Uniwerku i badanka do pracy mam w końcu z głowy.
Po powrocie do domku śniadanko i na ogródek :-) Weszłyśmy do domu dopiero kilka minut temu na wieczorynkę :-)

Kurcze caly czs mnie boli brzuch, i to juz poltora tygodnia prawie,co chwile latam do kibelka na sisiu.Robilam test wyszedl negatywny.No ale poki nie ma @ ciagle mam nadzieje.Tyle ze sie stresuje a wiem ze to nie jest dobre.
Ewcia to fajnie bylo.:tak::-)Ach ta pogoda:wściekła/y:
NieSamowita coz za dobry humorek:tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Elza ab i jak wyszlo na spotkaniu w sprwaie pracy:happy::-)
Meggie i jak minal dzionek :-)
Wagnies to dobrze ze twoj zna sie na rzeczy:tak:dziekuje za zaproszenie
Mam nadzieje ze wszytskim minal ciekawie dzien i byl tak sloneczny jak u mnie:tak::-)

Ide zaraz myc mojego brudasa i klasc spac.Moze sama sie legne bo moj mi juz zapowiedzial ze dzis on zajmuje kompa bo bedzie gral:wściekła/y::-(No ale i tak nie odpuszcze mu i co jakis czas zrobi sobie przerwe a ja wskocze na BB:-D:-D:-D:-D

Witajcie :-)
Ewcia, jeszcze robisz jedzonko w słoiczkach dla małego? Nie je jeszcze tego co Wy? A może już coś o tym pisałaś tylko ja gapa nie pamiętam. W końcu jestem po 30 i skleroza już w pełni :-D:-D:-D;-)
:-)
Ja nie dla małego tylko dla męża do pracy do tira,hahah,ach te 30stki,hahahah,,bez obrazyyy:-D:-D:-D:-Ddoibre dla małęgo w śłoiczkach,,ale sie uśmiałąm,,dla 3 latka,hahaa..buziaki

reklama
Do góry