reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

O joj, to szyjesz suknie przez neta?? To takie coś istnieje?? A co z przymiarką..? Jak takie coś wygląda, bo praktycznie zawsze itak są poprawki...
Wiem wiem pamiętam że jesteś wysoka bardzo, a może w jakimś większym mieście obok Ciebie byś znalazła jakiś zakład krawiecki co szyją, bo szczerez powiem, że mam wrażenie że to nie jest Twoja wymażona suknie, tylko taka typu "no niech będzie, bo jest najładniejsza z tych cop moge wybrać"...:-(

reklama
ja na pewno nie odważyłabym się na coś takiego sukienkę miałam z wypożyczalni wybrana w lutym choć ślub w sierpniu przymiarka tydzień przed ślubem i nie narzekam po weselu sukienka odwieziona i spoczko :tak::tak:

Witajcie,

Ja dzis spie na stojaco... nie wiem co sie dzieje, wstalam o 6 poprzewracalam sie troche usnelam, wstalam o 9 zjadlam sniadanie, usnelam, wstalam przed chwila poskladalam pranie zagladam do Was i znowu oczy mi sie zamykaja i ziewam...

wagnies ja rano w prognozie pogody słyszałam że taki własnie będzie dzisiejszy dzień spać spać i jeszcze raz spać ja tez bym sobie strzeliła drzemeczkę ale jeszcze 4 godzinki trzeba popracować najgorsze to że nawet nie jakos tak dużo pracy ale takiej dosyć odpowiedzialnej i drżę o wszystko:szok::szok::szok::tak::tak:

Puchatka nie ma o co drzec... wiesz ze jak masz cos trudniejszego to wrzucaj na BB i zawsze znajdziesz pomocnikow:tak:

Niesamowita Ty sie lepiej zastanow nad szyciem przez net, bo na zdjeciu to zawsze ladnie wyglada, a pozniej sie okazuje, ze material nie ten (na zdjeciu ladnie wygladal), kolor tez, zle uszyta, do tego na ciebie nie pasuje. Zreszta powinnas najpierw przymierzc kilka sukien i zobaczyc w jakim fasonie kjest Ci dobrze, a potem ewentualnie na podstawie tego cos sama wymyslic. Bo to, ze sukienka wyglada ladnie na jakiejs babce na zdjeciu albo ma ladny fason, nie znaczy, ze Tobie bedziepasowala ii, ze bedzie Ci w niej dobrze. Masz jeszcze troche czasu, wiec porozgladaj sie zebys potem nie zalowala. W koncu to najwazniejszy dzien Twojego zycia.:-):-):-):-);-)

reklama
NieSamowita zgadzam się z tym co fifi napisała odnośnie wyboru sukni mnie też podobały się najróżniejsze ale ze względu na moja figurę wyglądałabym w nich nie za bardzo najlepiej by było jakbyś poszła do jakiejś wypożyczalni i zorientowała się w czym Ci jest najlepiej i w czym dobrze się czujesz :tak::tak::tak:

Do góry