reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie,ja tylko na chwilke przywitac sie i zaraz spadam do lozeczka na przytulanko:) Jestem troche padnieta bo dwa dni sparztalam z przerwami na starym mieszkanku po remoncie choc za kilka dni kolejny remont.
Bastra w kazdej przychodni gdzie jest punkt pobran krwi ci zrobia to,ja placilam 25 zl.
Dobranoc

reklama
Kiniusia kochana witaj spowrotem . :-):-):-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-).

Iwonko witaj. Owocnego przutylanka :-) :-) :-)

IWONKO ,witam Cię.Z Tobą też jeszcze nie miałam okazji się poznać,ale to także jest do nadrobienia.Podobnie jak Ilonka,ja także życzę Ci owocnego przytulanka.Pozdrawiam.:-D:-D:-D

ILONKO ,Ciebie wciągnęła seria Harrego,a mnie zwierzaki,przedwczoraj kupiłam sobie szynszylka.Jest słodki.Z tymi prezentami to super.:-D:-D:-D

Ach zapomnialam wam napisac jak moj kochany wczoraj pojechal sobie do Arkadi CH i wszedl do knajpki cos przekasic i na piwko male:tak:,podlecialy dwie mlode siksy w mini i zaczelu mu mowic ze jest promocja jak zamowi sobie danie obiadowe w postaci steka i ziemniaczki z surowka to dostanie 1 litr piwa do tego:-) wiec co oczywiscie zamowil,a jak przyszlo mu za placic rachunek to szczeka mu opadlaa bylo to 89zl.:szok::szok::szok: gry sobie juz nie kupil a po nia pojechal:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam serdezcznie i slodkich kolorowych snow zycze :-):-):-):-):-):-):-):-)

Kiniusia dziekuje serdecznie
Idarnowska tobie rownierz dziekuje
Oby wszystkim nam te przytulanka za owocowaly jak naj szybciej:)))
Dobra bo ja chyba nie odejde do tego kompa,a jeszcze musze obskoczyc kilka watkow....A mam pytanko,jak jest sluz przezroczysty i ciagliwy jak bialko jaja kurzego to swiadczy o dniu plodnym??????

Iwonko ,Ze wszystkich źródeł jakie znam i z własnego doświadczenia mogę Ci pogratulować śluziku (dziwnie to brzmi) i co się z nim wiąże dni płodnych-DZIAŁAJ!!!:tak:;-)

Kiniusia super z tym szynszylkiem :-):-):-):-). pewnie jest słodziutki tak jak piszesz :tak::tak::tak:

Iwonko taki sluz to znaka dni płodnych ;-);-);-);-)

Ok dzieki kochane ,to zmykam brac sie do roboty:) Jakis komar mnie wlasnie po ciachal po nogach,Spadam spac,Jeszcze raz mowie DOBRANOC

reklama
Do góry