reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej dziewczyny zlez wy klikacie,ja nawet nie mialam wczoraj czasu na klikanie,bo moj okupowal kompa i d...a a potem zaraz po dziecku poszlam spac:tak::sorry2:Bylam wczoraj na pobraniu krwi i tak mi jedza pobrala ze mam dzis krwiaka ogromnego:wściekła/y:
oddalam mocz do badania i mojej coreczki kał na posiew.Wszystko to robilam prywatnie bo i mialam prywatne skierowania na badania i za wszystko zaplacilam 273zl:szok::wściekła/y:w ciagu dwoch tygodni wydalam na lekarzy juz 600zl:eek:no nic na wlasne zyczenie.
Gosiu dziekuje biegunka jakby ustapila choc zdarzaja sie jakies rzadsze wpadki,lekarstwa dalej podaje i na szczescie moje dziecko je przyjmuje:tak:a czy to ty pisalas kiedys ze znasz odczytywanie wynikow posiewu:confused:
Beatka nie czekaj tylko dawaj tesciora,my tez tu sie denerwujemy wiec nie jestes sama! Co ma byc to bedzie.Trzymam kciuki za ciebie!!!!:-)
Dziewczyny nie mam glowy do odpisywania wszystkim:zawstydzona/y:Trzymam kciuki za wszystkie najblizsze i dalsze testowanka!!!!!!
Dziekuje wam za troske fasolka chyba sie dobrze czuje,serduszko zaczelo juz chyba bic:-)

reklama
Idarnowska a co to za egzaminy Cie czekaja? A nie bylo mnie bo mialam bardzo ciezki tydzien... nastepny taki pewnie w grudniu...a moze wczesniej... a na razie zaczelam kurs ochroniarski.... wiec jakbys potrzebowala ochrony to sluze pomoca ;-):-D:tak:
Hausfrau u mnie tez zimno... kaloryferek nawet wlaczylam rano... ale juz nie moge sie doczekac zimy i wypadow na nartki!
Puchatka to nie przezmeczaj sie za bardzo w pracy :tak::-D
Beata to trzymam kciuki za testowanko... moze dolaczysz do Puchatki!
Iwonka a nie mozesz robic tych badan na NFZ? Przeciez kasa moze Ci sie sprzydac na inne rzeczy.

Cześc wszystkim,
A ja dzis miałam iść na badania krwiowe (zbieram sie od 2 tygodni) no i jak mnie budzik obudził o 7 to wstać wstałąm, ale pierwsze co zrobiłam to złapałam za sok i sie napiłam. I badania poszły sie ***** Normalka:-D

Ilonko pogłaskany;-)

Fifi ;-)bokser/ka wlasnie poszła spac.... i dobrze:zawstydzona/y: Też widziałam, że ktos nas podglada... codziennie...

Puchatko ty masz ginka dziś.... no to czekamy na relacje:tak:

Beatko a to może za sprawą fasolki... trzymam kciuki za II kreseczki

Iwonko to mówisz ze byłaś u krwiopijcy... nie dość że siniora zrobił to jeszcze tyle kasy zabrał... masakra, dobrze, że ja chodze państwowo i mam wszystko za darmo, nawet sie zdziwiłam bo dostałam skierowanie na Toxoplazmoze a żeby dostać na fundusz to badanko to wiesz jak jest... a ja dostałam:-D

Kurcza musze sie wykrzyczeć u was... Bo kupiłam, tzn kupiliśmy wózek w sobote przez Allegro... No i utargowaliśmy na nim 10zł;-) tzn w sumie to na koszcie przesyłki,,, Licytowane było z konta Tatusia bokserki, no ale po wygraniu napisalismy maila że przesyłka ma iśc na inny adres =do mnie do Krakowa, a nie do niego do Skawiny... No i co sie okazało... wstrętne babsko nie czytało maili i wysłało wczoraj wózek do Skawiny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale jestem zła jak cholera!!!! Ito wiecie co, my sie jarali że my zbili 10zł a to babsko wysło nam wózek paczką zwykłą a nie priorytetową!~!!!:wściekła/y: Przysępiła małpa 3zł i teraz zamiast dziś czy jutro juz go mieć to może w przyszłym tygodniu sobie go obejrze jak dotrze:wściekła/y:
A porażka wogóle, bo sie tak cieszyłam ze juz jutro bede go mieć w domku, a tu lipton....
Blee

Ataata no wlasnie samo badanie na toksoplazmoze kosztuje 125 zl,a ze ja mialam skierowanie na badania od prywatnego gabinetu to tak czy tak bym placila za badania w mojej przychodni.Tak jest nie wiem czemu.
A babsko cie zrobilo nie powiem,odpowiedni komentarz jej wystawic trzeba!

Ataata to rzeczywiscie babsko Cie zrobilo... ale mozesz to umiescic w opinii dla tego sprzedawcy! Wtedy zostanie slad i moze nastepny razem sie poprawi.
A wogole kochana to nie wolno Ci sie tak stresowac bo znowu zlapia Cie skurcze! Powtarzaj sobie: niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... (ogladalas Shreka?) :tak:;-)

Hej dziewczyny... :-(
wiecie, płacze przed kompem bo mnie Małż tak rozczarował :-(
Byłam na tej rozmowie o pracę i zaproponowano mi dochodzenie na 2 godziny dziennie jak Aushilfe (pomocnica) za bardzo marne pieniądze ale mi ta kasa jest obojętna bo w końcu ktoś chciał mnie zatrudnić a jak Małż to usłyszał to tak zareagował tak, że skomentował ta ofertę jako "dziwną" :szok: jakby ten rok kiedy nikt nawet ze mną gadać nie chciał gdzieś mu się w pamięci skasował... a ja myślałam, że będzie się cieszył jak głupi...

Hausfrau no wiesz faceci troszkę inaczej do wszystkiego podchodzą niż my może on po prostu pomyślał że zasługujesz na coś zdecydowanie lepszego ja napewno szczerze Ci gratuluje bo sama długo szukałam pracy i wiem jakie to potrafi byc frustrujące:eek: będzie dobrze będzie już tylko lepiej:-)

Ataata sopokojnie. To tylko 10 zl. Zdrowie twojego dziecka jest bezcenn, za wozek mozesz zaplacic karta Master Card:-):-):-);-);-);-);-)
A props badan na toksoplasmoze i cytomegalie. Robilam je za "darmo". Lecze sie w medicowerze, place chyba 200zl miesiecznie ,a reszte mi firma placi, wiec to zararmo jest platne tak czy siak. Mam wynik negatywny, wiec w ciazy musze uwazac. Te badanie trzeba powtarzac co jakai czas? Bo to, ze teraz jestem zdrowa nie znaczy, ze sie nie zaraze. W domu mam 3 koty, wiec jestem narazona, chociaz jak do tej pory nie rarazilam sie to mozliwe, ze one na tokso nie choruja.
Hausfrau popieram zdanie Puchatki. On chce dla Ciebie czegos lepszego. To milosc

reklama
Hausfrau no wiesz faceci troszkę inaczej do wszystkiego podchodzą niż my może on po prostu pomyślał że zasługujesz na coś zdecydowanie lepszego ja napewno szczerze Ci gratuluje bo sama długo szukałam pracy i wiem jakie to potrafi byc frustrujące:eek: będzie dobrze będzie już tylko lepiej:-)
Tak wiem Puchatkoże oni reagują inaczej jednak myslałam, że pierwszą reakcją będzie radość a potem stwierdzi, że ta firma jesy durna że taką ofertę zrobiła a on to tak powiedział jakbym to ja była jakaś głupia i naiwna, że w ogóle biorę taką marną kasę pod uwagę... jest mi po prostu strasznie smutno.

Do góry