iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hej dziewczyny zlez wy klikacie,ja nawet nie mialam wczoraj czasu na klikanie,bo moj okupowal kompa i d...a a potem zaraz po dziecku poszlam spac
Bylam wczoraj na pobraniu krwi i tak mi jedza pobrala ze mam dzis krwiaka ogromnego
oddalam mocz do badania i mojej coreczki kał na posiew.Wszystko to robilam prywatnie bo i mialam prywatne skierowania na badania i za wszystko zaplacilam 273zl
w ciagu dwoch tygodni wydalam na lekarzy juz 600zl
no nic na wlasne zyczenie.
Gosiu dziekuje biegunka jakby ustapila choc zdarzaja sie jakies rzadsze wpadki,lekarstwa dalej podaje i na szczescie moje dziecko je przyjmuje
a czy to ty pisalas kiedys ze znasz odczytywanie wynikow posiewu
Beatka nie czekaj tylko dawaj tesciora,my tez tu sie denerwujemy wiec nie jestes sama! Co ma byc to bedzie.Trzymam kciuki za ciebie!!!!:-)
Dziewczyny nie mam glowy do odpisywania wszystkim
Trzymam kciuki za wszystkie najblizsze i dalsze testowanka!!!!!!
Dziekuje wam za troske fasolka chyba sie dobrze czuje,serduszko zaczelo juz chyba bic:-)

oddalam mocz do badania i mojej coreczki kał na posiew.Wszystko to robilam prywatnie bo i mialam prywatne skierowania na badania i za wszystko zaplacilam 273zl

Gosiu dziekuje biegunka jakby ustapila choc zdarzaja sie jakies rzadsze wpadki,lekarstwa dalej podaje i na szczescie moje dziecko je przyjmuje

Beatka nie czekaj tylko dawaj tesciora,my tez tu sie denerwujemy wiec nie jestes sama! Co ma byc to bedzie.Trzymam kciuki za ciebie!!!!:-)
Dziewczyny nie mam glowy do odpisywania wszystkim

Dziekuje wam za troske fasolka chyba sie dobrze czuje,serduszko zaczelo juz chyba bic:-)