reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dziękuję Wam dziewczyny ,pójdę się położyć,bo jest mi straszliwie smutno.:-
-
-(
Dziwi mnie jeszcze tylko to,że jak Iwonka czy Puchatka zaciążyła to się cieszyłam jak głupia
,a jeżeli chodzi o brata mojego M.i jego dziewczynę to zupełnie odwrotne uczucia.
:-( Ale to może oto chodzi,że oni także wg mnie nie dorośli do dziecka.
No cóż...:-( Życzę im jak najlepiej,ale i tak mi smutno...:-(
Życie jest nie sprawiedliwe...:-
-
-(
Lecę lulać i sobie po cichutku popłakuniam,może mi się lepiej zrobi.
Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie.
Buziaczki!!!

Dziwi mnie jeszcze tylko to,że jak Iwonka czy Puchatka zaciążyła to się cieszyłam jak głupia

No cóż...:-( Życzę im jak najlepiej,ale i tak mi smutno...:-(
Życie jest nie sprawiedliwe...:-
Buziaczki!!!

lenna
Fanka BB :)
Życie jest nie sprawiedliwe...:--
-(
Buziaczki!!!![]()
poplakuniaj sobie masz prawo kiniusiu...jestesmy z toba...
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dziś mam ten dzien z pięknym pekniętym pęcherzykiem. Mój małż musi dzis dobrze celować.
lenna
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dziś mam ten dzien z pięknym pekniętym pęcherzykiem. Mój małż musi dzis dobrze celować.
no to co ty jeszcze robisz na BB?;-)...dorwij samca;-);-);-)
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Mamusiasynusia ,trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego wieczoru i dobrej nocki życzę Wam wszystkim dziewczynki!!!;-)
Do juterka!

Miłego wieczoru i dobrej nocki życzę Wam wszystkim dziewczynki!!!;-)
Do juterka!

Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
lenna najśmieszniejsze w tym jest to, że jak to napisałam to wpadł mój małz do pokoju i spytał się mnie czy to dzis jest ten dzień i czy będziemy to robić. A Mati na to co będziemy robić? A my zgodnym churem, że kolacje
W sumie to blisko, bo fasolki sa przecież tez do jedzenia heheh
kiniusia dzięki serdeczne.
kiniusia dzięki serdeczne.
elza ab
mama Tosieńki
Witam kobietki:-)
Ja oczywiscie w pracy, jeszcze wkurzona na jednego goscia
Ale nic to - gadke mu walnelam, a jak sprobuje jeszcze raz sie tak zachowywac to jak nic dostanie. Nienawidze byc obiektem fascynacji seksualnych obcych facetow i naprawde nic nie robie aby sie tak dzialo, a sie dzieje.
Beatko, IDarnowska mocno was przytulam i mam nadzieje że to ostatnie @.
Kiniusia trzymam kciuki:-) A smutek no coz jest calkiem normalny. Pamietam że ja ryczalam za kazdym razem jak sie dowiedzialam o ciazy u znajomych, a jak juz dziecie sie rodzilo mialam problem zeby sie przelamac i pojsc je zobaczyc. Nawet do dzis silno to odczuwam. A to że przezywasz ciaze w rodzinie, czyli w bliskim otoczeniu to normalne, bo to jest dla Ciebie bardzo realna osoba, o ktorej sporo wiesz i ktora znasz osobiscie. Niby Cie to cieszy, ale wlancza sie lampka :dlaczego nie ja...Ale główka do gory, wyplacz sie jak tego potrzebujesz i zobaczysz ty tez sie doczekasz malego różowiutkiego bobaska:-)
Reszte kobitek buziakuje i śle pogode ducha
Ja oczywiscie w pracy, jeszcze wkurzona na jednego goscia

Beatko, IDarnowska mocno was przytulam i mam nadzieje że to ostatnie @.
Kiniusia trzymam kciuki:-) A smutek no coz jest calkiem normalny. Pamietam że ja ryczalam za kazdym razem jak sie dowiedzialam o ciazy u znajomych, a jak juz dziecie sie rodzilo mialam problem zeby sie przelamac i pojsc je zobaczyc. Nawet do dzis silno to odczuwam. A to że przezywasz ciaze w rodzinie, czyli w bliskim otoczeniu to normalne, bo to jest dla Ciebie bardzo realna osoba, o ktorej sporo wiesz i ktora znasz osobiscie. Niby Cie to cieszy, ale wlancza sie lampka :dlaczego nie ja...Ale główka do gory, wyplacz sie jak tego potrzebujesz i zobaczysz ty tez sie doczekasz malego różowiutkiego bobaska:-)
Reszte kobitek buziakuje i śle pogode ducha
reklama
:-) Mamusia synusia wiec mecz samca cala noc, do bialego rana........
:-)Kiniusiu bedzie dobrze, jeszcze bedziesz miala malego, pyzatego bobaska.
Kiedy najmniej sie bedziemy teg spodziewac wtedy wszystkie zaciazymy. Niestety te kobiety, ktore bardzo chca dzidzi, troche na nia sa skazane poczekac, ale trzeba byc cierpliwym............. Tak jak nasza Puchatka.:-)
:-)Kiniusiu bedzie dobrze, jeszcze bedziesz miala malego, pyzatego bobaska.
Kiedy najmniej sie bedziemy teg spodziewac wtedy wszystkie zaciazymy. Niestety te kobiety, ktore bardzo chca dzidzi, troche na nia sa skazane poczekac, ale trzeba byc cierpliwym............. Tak jak nasza Puchatka.:-)