reklama
"Orgaz orgaz!! Faceci nie sa od orgazow tylko od zarabiania pieniedzy";-);-)
To chyba z Testosteronu
Skoro o zarabianiu pieniędzy, to zmykam i idę ich trochę powydawać

Miłego dnia wszystkim staraczkom:-)
Do wieczorka

To zalezy pod jakim wzgledem. Moj jak sie poklocimy to zawsze uwaza, ze to jego wina bo jest niedobry dla mnie a ja taka kochana jestem i okazuje mu i daje tyle milosciDobrze, że tego nie widząwiadomo, ego męskie nie znosi krytyki...........nawet najmniejszej
![]()

Ale w innych sprawach to nie wiem.......staram sie go nie krytykowac, chyba, ze przegnie!! Wtedy mogila

Antiope
Fanka BB :)
Puchatko ja powiedziałabym szefowi jak najszybciej. Tak jest bardziej fair w stosunku do niego, bo będzie miał więcej czasu na reorganizację. Wiem, że boisz się to zrobić, ale lepiej teraz niż jak sam zauważy. Wtedy może mieć do Ciebie żal.
fifi przecież nie od dziś wiadomo, że faceci to wybrakowany i wadliwy towar. Tylko dlaczego tak trudno nam się bez nich obyć. Nawet dziecka bez ich udziału nie można mieć.
fifi przecież nie od dziś wiadomo, że faceci to wybrakowany i wadliwy towar. Tylko dlaczego tak trudno nam się bez nich obyć. Nawet dziecka bez ich udziału nie można mieć.
Puchatko ja powiedziałabym szefowi jak najszybciej. Tak jest bardziej fair w stosunku do niego, bo będzie miał więcej czasu na reorganizację. Wiem, że boisz się to zrobić, ale lepiej teraz niż jak sam zauważy. Wtedy może mieć do Ciebie żal.
Oj tam Antiope.

:-)Czesc dziewczyny:-)
Puchatko powinnas powiedziec jak najszybciej szefowi o ciazy, on i tak widzi ze cos jest nie tak. Jestes w ciazy i trzeba sie oszczedzac, powiedz jak najszybciej- zobaczysz nie bedzie az tak zle. Ja tez sie zle czulam chyba do 15-16 tyg. ciazy, ale potem do konca miala tyle energii i nic mi nie bylo.Uwazaj ma siebie i sie oszczedzaj.:-)
:-)Moreme widzisz wszystko sie powoli uklada.;-) Walcz o kazdego plemnika, hihihi..............................
Fifi milego dnia. Co do wyjazdow meza no coz, po 5 latach czlowiek sie [przyzwyczaja do takiego zycia, ale jak maz wroci to go zgwalce hihihi............. I nie przyjmuje do wiadomosci ze on jest zmeczony, biore co mi sie prawnie nalezy hihihi...............................
Ataata, Iwonka, Puchatka- milego dnia .:-)
Bastra wiem ze wszystko bedzie z synkiem dobrze.
;-)Antiope witaj kochana.:-)
Gosiu pozdrawiam.;-)
:-)Hausfrau milego dnia.
Lenna milego dnia.

:-)Moreme widzisz wszystko sie powoli uklada.;-) Walcz o kazdego plemnika, hihihi..............................

;-)Antiope witaj kochana.:-)

:-)Hausfrau milego dnia.

reklama
Swietw slowa, nie ma jak heblowanko. Ja moge sobie teraz tylko pomarzyc hihihi....... Ale wy dziewczynki, mozecie molestowac waszych samcow.Oj tam Antiope.Jak bysmy sie zorganizowaly to moglybysmy miec dzieci i bez nich. Przypomnij sobie sexmisje
. Ale co to za przyjemnosc, brac pigulke zamiast isc poheblowac![]()
![]()