reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Chodzi o to, ze laski szybciej moga sie znowu przytulac, w zasadzie chwile pozniej. Facei natomiast musza sie zregenerowac. I po kazdym heblowaniu jest im trudniej..........Faeci to lekko wadliwy towar:-D:-D:-D:-D:-D:baffled::baffled:

reklama
Fifi prosze bardzo.

hahahahah zajezdzicie tych swoich panow na amen
4_1_210.gif
b114546880644467786ba599.gif

Dobrze, że tego nie widzą:tak: wiadomo, ego męskie nie znosi krytyki...........nawet najmniejszej:-D:szok::-D:szok::-D:szok:
To zalezy pod jakim wzgledem. Moj jak sie poklocimy to zawsze uwaza, ze to jego wina bo jest niedobry dla mnie a ja taka kochana jestem i okazuje mu i daje tyle milosci:happy::happy::happy::happy:
Ale w innych sprawach to nie wiem.......staram sie go nie krytykowac, chyba, ze przegnie!! Wtedy mogila:-D:-D

Puchatko ja powiedziałabym szefowi jak najszybciej. Tak jest bardziej fair w stosunku do niego, bo będzie miał więcej czasu na reorganizację. Wiem, że boisz się to zrobić, ale lepiej teraz niż jak sam zauważy. Wtedy może mieć do Ciebie żal.
fifi przecież nie od dziś wiadomo, że faceci to wybrakowany i wadliwy towar. Tylko dlaczego tak trudno nam się bez nich obyć. Nawet dziecka bez ich udziału nie można mieć.

Puchatko ja powiedziałabym szefowi jak najszybciej. Tak jest bardziej fair w stosunku do niego, bo będzie miał więcej czasu na reorganizację. Wiem, że boisz się to zrobić, ale lepiej teraz niż jak sam zauważy. Wtedy może mieć do Ciebie żal.
fifi przecież nie od dziś wiadomo, że faceci to wybrakowany i wadliwy towar. Tylko dlaczego tak trudno nam się bez nich obyć. Nawet dziecka bez ich udziału nie można mieć.

Oj tam Antiope.
d030.gif
Jak bysmy sie zorganizowaly to moglybysmy miec dzieci i bez nich. Przypomnij sobie sexmisje
a050.gif
. Ale co to za przyjemnosc, brac pigulke zamiast isc poheblowac
d035.gif

:-)Czesc dziewczyny:-)
:-DPuchatko powinnas powiedziec jak najszybciej szefowi o ciazy, on i tak widzi ze cos jest nie tak. Jestes w ciazy i trzeba sie oszczedzac, powiedz jak najszybciej- zobaczysz nie bedzie az tak zle. Ja tez sie zle czulam chyba do 15-16 tyg. ciazy, ale potem do konca miala tyle energii i nic mi nie bylo.Uwazaj ma siebie i sie oszczedzaj.:-)
:-)Moreme widzisz wszystko sie powoli uklada.;-) Walcz o kazdego plemnika, hihihi..............................
:tak:Fifi milego dnia. Co do wyjazdow meza no coz, po 5 latach czlowiek sie [przyzwyczaja do takiego zycia, ale jak maz wroci to go zgwalce hihihi............. I nie przyjmuje do wiadomosci ze on jest zmeczony, biore co mi sie prawnie nalezy hihihi...............................
:cool2:Ataata, Iwonka, Puchatka- milego dnia .:-)
:happy:Bastra wiem ze wszystko bedzie z synkiem dobrze.
;-)Antiope witaj kochana.:-)
:-DGosiu pozdrawiam.;-)
:-)Hausfrau milego dnia.:cool2:
:tak:Lenna milego dnia.:-D

reklama
Do góry